Profilbilde annijaa Trådstarter 18-08-23, 09:30
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg var vel 36 år da dette skjedde. Min kollega Erling var 51 år.
I en periode hadde vi sex, men det var litt sånn av og på. Han var jo egentlig gift, men hans kone var vel ikke så ivrig lengre. Forholdet deres var på vei til å avsluttes. Han hadde en høy posisjon i firmaet, og det gjorde vel til at jeg lot meg fascinere av ham.
En dag kom han inn på mitt lille kontor og lurte på om jeg ville ta meg en tur hjem til ham. Nå var det definitivt slutt mellom ham og kona. Joda, jeg kunne ta en tur utpå kvelden, så kunne vi prate mer da.
Jeg hadde jo på en måte vært hans elskerinne tidligere, og forstod jo at det var sikkert sex han ville ha med meg også denne gangen. Tenkte litt over det da jeg ble alene. Jeg var jo blitt 36 år, og barnløs. Ikke funnet den rette ennå. Vært usikker på om jeg skulle ha barn egentlig. Skulle jeg fortelle ham om det? Kanskje han ville gjøre det med meg? Ha ubeskyttet sex med meg.
Kom hjem til ham om kvelden. Vi ble sittende og prate med litt vin. Jeg fortalte ham om mine tanker. Om det med barn. Han smilte, og sa at han hadde jo barn, og de var voksne nå. Men vi kan jo prøve, sa han. Jeg kjente en usikkerhet, men sa ikke noe.
Blir du her i natt da, spurte han. Joda jeg hadde jo egentlig tenkt det. Det gikk en stund. Vi drakk opp vinen i glasset.
Kom, vi går og legger oss, sa han etter hvert.
Jeg hadde jo hatt sex med ham før, men det var siste gang for noen uker siden.
Vi stod på hver vår side av senga og kledde av oss. La oss på senga. Han ville se på meg. Se meg naken. Du er jo en flott og spenstig ung dame, sa han. Heldig jeg som får ligge med deg. Han strøk meg over brystene, og lot tunga leke med brystene mine.
Han dro av meg dyna helt. Må få se deg helt naken da, sa han. Lenge siden sist. Kjente hånden hans stryke meg over kroppen. Over rumpa, og lett mellom bena.
Skal vi gjøre det da? spurte han. Ha sex uten beskyttelse. Vi kan jo prøve, svarte jeg.
Virket som at det tente ham. Han begynte å ta hardere på meg. Vi begynte å omfavne hverandre, og kysse.
Han rullet meg over på ryggen. Og jeg spredde bena.
Han la mellom bena mine. Kjente hånda hans. Han styrte kuken mot fitta mi. Så gled kuken hans sakte inn i meg.
Kuken gled helt inn, og han begynte å bevege den sakte inn og ut.
Erling pleide å pule meg på den måten. Han likte å ligge mellom bena mine og pule meg ømt.
Vi lå der begge og nøt følelsen av å ha samleie.
Greit at jeg kommer inni deg da? Spurte Erling.
Ja, sa jeg. Bare gjør det. Dermed fortsatte han å pule meg, og jeg kjente at det bygget seg opp hos ham.
Tanken på hva han nå skulle gjøre med meg var nok opphissende for oss begge.
Og der kjente jeg hvordan kroppen hans stivnet, han presset kroppen sin hardt mot meg. Kuken hans var langt inni meg da han kom.
Han ble liggende med kuken inni meg en liten stund, før han la seg over på ryggen. Vi ble liggende på ryggen ved siden av hverandre. Vi hadde nettopp pult. Jeg ei ung dame på 36 hadde pult med en mann på 51. Kanskje hadde han greid å gjort meg gravid?
Det viste seg senere at jeg ikke ble gravid. Det var kanskje like greit, for vi begge følte kanskje på at dette ble feil i etterkant. 
Vedlagte bilde viser bare hvordan historien var. En godt voksen mann som har sex med meg da jeg var 36 år.



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.