Profilbilde Mrious Trådstarter 23-08-23, 22:03
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det var en mild sommerkveld i byen. Folk sto tett i tett utenfor klubbscenen og konserten der i kveld. Vi var en guttegjeng som hadde vært på vors først. Jeg hadde jobbet litt lenge så de andre var atskillig mer i siget enn det jeg var. Vi havna ved siden av dere i trengselen på vei inn. Dørene var ikke åpnet ennå så vi ble stående utafor i høstmørket, det var selvsagt belysning utenfor men likevel senket høstkvelden et sånt herlig slør over gatebildet.
Du sto der med venninnene dine i en kort topp, dongerijakke og et kort lett skjørt. Jeg fikk et lite dunk i sida av kompisen min som var litt ustø i beina, som gjorde at jeg dulta borti hofta di med hånda mi, Du snudde deg, smilte raskt og vendte deg tilbake til samtalen med venninna. Jeg rakk å legge merke til det herlige smilet ditt, og ble litt betatt allerede der. Det kom stadig mere folk som ville inn på den konserten og det tettet seg til ennå mer utafor dørene. Jeg ble stående ennå tettere inntil deg og oversida av hånda mi lå inntil hofta di nå. Om det var bare ønsketenking, eller om du faktisk gjorde det, synes jeg du presset deg nærmere meg,, inntil meg. Nå begynte det å bli så tett at jeg knapt fikk løfta armene, og det var litt bevegelse i folkemengden så hånda mi gnissa mot hofta og nesten på rumpa di. Jeg kjente lukten av parfymen din…deilig.. Jeg snudde hånda mi forsiktig og begynte å stryke deg lett over rumpa. Helt ubemerket for de andre. Nå syntes jeg ihvertfall du pressa deg mer mot meg, samtidig som du lo og snakka med venninnene dine i køen. Jeg ble modigere, og begynte å trekke skjørtet ditt opp med fingerspissene, helt til jeg kjente bar hud mot fingrene. Så varm og myk. Du lot fortsatt ikke til å la deg affisere, men jeg merka at du vugga litt med hoftene, noe jeg tolket som en godkjenning til at du likte det. Fingrene gled lett over rumpa di…opp til truselinningen og jeg kjente du hadde på deg en liten g-streng…jeg kløp deg litt i rumpa, og da snudde du deg et kort sekund..smilte og blunka lett, noe som gjorde at jeg umiddelbart kjente det begynne å krible i boxeren. Jeg ble modigere og lot fingrene gli ned over rumpeballen…fingrene nådde helt nederst,,, mellom låra, og idet jeg krumma 2 fingre opp mot fitta, kjente jeg du klarte å spre beina litt, og vri deg litt mer til høyre mot venninna di. Fingrene mine gned mot trusestoffet , og jeg kjente det var varmt og fuktig der. Jeg klarte å lirke fingeren inn under trusa og fingeren gled over musa. Hånda di søkte skrittet mitt der kuken bula bra under buksa. Frekt og deilig, Ingen rundt oss ante hva vi gjorde.. Du var så uskyldig der du lo med venninnene idet jeg pressa en finger så vidt innom åpningen. Så deilig og våt du var. Jeg terga litt med fingerspissen. Merka du skalv litt i beina og måtte gripe fast i armen min et øyeblikk. Jeg la merke til at du ikke lo og snakket så mye nå. Kjente saftene dine i fitta,,, merka at du beveget hoftene i små uskyldige frekke jukkebevegelser mot fingrene mine. Du snudde deg kjapt og jeg la merke til et helt annet drag over øynene dine nå. Et drag av kåtskap,,, lyst,,og frekkhet. Og akkurat i det jeg fikk bøyd meg litt ned,,,presset 2 fingre dypt inn i fitta di, hørte jeg et svakt klynk fra deg, så åpnet dørene og køen begynte å bevege seg inn….
TBC…

Profilbilde memoreks 24-08-23, 09:30
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Frekt og veldig deilig... ;)


Profilbilde Lexy VIP ID-Verifisert 24-08-23, 16:10 Lille
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 39 / 0 / 0

Veldig bra👍🏻


«Mer Lexy?  join Lexy’s fanclub gruppe «😘😇 

Lexy’s fanclub gruppe
For women, the best aphrodisiacs are words. The G-spot is in the ears. He who looks for it below there is wasting his time.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.