Profilbilde nidaros Trådstarter 27-08-22, 02:16
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei! Tenkte jeg skulle se om ikke det var noe interesse for Cd her i Trøndelag! 

Hva søker jeg?

Når det kommer til hva jeg søker så er det å finne ut om det er noen interesse for CD her inne og spesielt i Trøndelag. Jeg har selvfølgelig noe jeg ønsker og søker, men vil først og fremst få høre fra de som viser interesse hva de selv hadde sett for seg. Jeg er åpen for det meste og villig til å prøve mye så ikke vær redd for å spørre. Søker også gode vennskap, men er også villig til treff om kjemien er der :)

Kvinner, Transer, Par og Menn  jeg søker dere alle :))


Hvem er jeg? 


Jeg er en ung gutt  som vil utforske det meste når det kommer til sex. Jeg har et åpent sinn så prøver meg litt som Cd i ny og ned. Til vanlig  fremstår jeg som en helt vanlig heterofil gutt for omverden, men lite vet de om hva jeg kan finne på :) Sosialt fungerer jeg veldig bra da jeg er flink med mennesker og er en oppegående fyr. Jeg er jo snill å grei og alt det der, men det holder vell å si god oppdragelse og folkeskikk. Jeg er hensynsfull og  tilpasningsdyktig til alt av behov og en hver situasjon . Følelser og tanker hos andre er viktige for meg og noe jeg legger stor vekt på. Generelt sett så kan man vell si at jeg er minst  likeopptatt av andre og deres velvære som mitt eget. Om en situasjon er god eller dårlig kan variere stort, men situasjonen der alle er gode å tenker på hverandre er utvilsomt den gode! :) Sex er et samspill på veldig mange nivåer slik jeg ser det :)

Hvordan ser jeg ut? 

Jeg kan se veldig forskjellig ut alt etter om jeg er Cd eller ikke, men slank og fin kropp sort hår og ei fin rompe har jeg alltids.  Ikke Cd så vil jeg si at jeg ser bra ut og er deilig/kjekk og får ofte oppmerksomhet ute på byen og lignende.

Som Crossdresser vil du møte en ung og slank deilig kropp med ei rompe som kan friste. Jeg fremstår som feminin både med kroppen min og holdningene og kan absolutt være overbevisende :))  Det er vanskelig å gi en god beskrivelse, men for og gjøre det veldig enkelt så; ja jeg er deilig ;)

Kan overbevise med noen bilder til utvalgte :) Om det er noen andre spørsmål så er det bare å spørre i vei :)



Håper jeg hører fra deg! :)

Profilbilde Tightsåsokkegutten 05-02-23, 13:40
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Trøndelag Steinkjer
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Blir gjerne kjent;)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.