Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 27-08-23, 04:47
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei, tenkte å prøve meg på en liten novelle. Er den første jeg har skrevet, så vær snill med meg :) Si ifra om dere vil ha del to


Jeg sitter i bilen og ser opp innkjørselen. Hjertet hamrer, det gjør det hver gang jeg skal møte noen for første gang. Huset ser ut som alle de andre i nabolaget, stort, hvitt og med dobbel garasje. Jeg tar et dypt pust for å roe nervene og kjører mot huset. Ene porten til garasjen begynner å bevege seg oppover, og jeg kjører inn. Når jeg slår av motoren og tar nøkkelen ut av tenningen begynner døren å lukke seg. Det lille lyset som kom fra gatelysene forsvinner helt, og jeg sitter i totalt mørke.

Etter noen sekunder så åpner en dør på siden seg. I mørket så føles det som om solen skinner rett i øynene og jeg ser dobbelt i noen sekunder. En silhuett stiller seg i døren. Jeg kan såvidt skimte noen lange, nakne ben og en svart kort skjørtekant. Jeg åpner døren og trer ut. "Kommer du?" sier en forførende stemme, før silhuetten forsvinner til siden. Jeg nøler med å svare, og føler meg dum når jeg blir stående i noen sekunder for å få litt kontroll på nervene.

Jeg nesten løper mot døren, når jeg ser noe svart ligge rett bak dørstokken. Ei blondetruse. Jeg plukker den opp og kjenner den er fuktig. Den lukter Chanel N°5 og ei lukt jeg forbinder med sex. Jeg fortsetter ned gangen og kommer til to dører som begge er lukket, mens til siden og bak meg er det ei trapp som fører opp. Jeg glimpser henne såvidt når hun tar de to siste stegene opp og går til siden.

Langt nøttebrunt hår som går halvveis ned på ryggen, og jeg ser nå at det er en svart sexy nattkjole hun har på seg. Hun har noen ekstra kilo, men jeg kan se på beina at hun er godt trent. Gjennom alle inntrykkene jeg får så er det likevel rumpen som skiller seg ut. To veltrente, perfekte kuler jeg ville gitt høyrehånden min for å kjenne på.

Jeg beveger meg oppover og kan høre ei dør som åpner seg. Når jeg kommer på toppen så ser jeg ei dør som står på gløtt. Gangen har et lys som skinner svakt, og lyset når bare litt inn i rommet. Når jeg åpner døren litt mer så ser jeg en stol stå vendt mot noe jeg tror er ei seng. "Sett deg ned" sier hun, og før øynene mine vender seg til det lille lyset som er sålukkes døren. Jeg går klønete fremover til jeg finner stolen med armene og setter meg ned.

Ei hånd stryker meg på hodet, over skuldrene og ned mot magen. Så får jeg en himmelsk sensasjon når begge puppene hennes nesten omfavner hodet mitt. Hun lener seg godt over meg og drar hånden over kjønnet mitt. "Buksen er i veien. Ta den av," kommanderer hun mens hun gir meg en liten dytt i ryggen. Hun er i full kontroll og hun vet det. Jeg gjør som hun ber, og når buksen er rundt anklene mine så drar hun meg tilbake ned i stolen. En hånd kommer på skulderen min og jeg føler hun beveger seg på siden av meg.

Jeg kjenner en hånd på hvert lår. Hun tar seg god tid og stryker hendene ned leggene mine og føler på musklene som er der. Så drar hun av meg buksen helt og hendene hennes beveger seg oppover igjen til de når knærne og skyver de fra hverandre. Hun sitter nå på kne forran meg, og kuken min har aldri før vært mer erigert enn i dette øyeblikket. Ei fast hånd griper tak i lemmet mitt, så den andre hånden. Begge har et fast grep, og hun begynner å bevege den øverste hånden oppover.

"Du er like stor som du lovet," sier hun, og jeg kjenner at hun drar forhuden ned for å avdekke penishodet. Jeg får en frysning ned hele ryggen når jeg kjenner ei våt tunge treffe tuppen og gli nedover kuken min, og leppene omfavne den kort tid etter. Hun kaster ikke bort tid og tar hodet opp og ned noen ganger før hun stopper. Jeg ser litt bedre nå og kan se at hun er helt naken når hun reiser seg opp og snur ryggen mot meg. Hun beveger seg bakover og jeg kan ikke motstå fristelsen og tar henne på rumpa. Men hun lar meg bare få føle litt før hun bøyer seg fremover for å ta tak i kuken min mellom beina sine og setter seg ned på den.

Hun rir meg hardt nå, og det tar ikke lang tid før jeg kommer. En del av avtalen for at jeg fikk komme var at jeg ikke skulle runke eller ha sex minst 3 dager før møtet, som gjorde at jeg nå kom kjapt og mye! "Endelig kan vi begynne," sier hun mens hun reiser seg opp og klapper to ganger. Lyset i rommet slår seg på.

Profilbilde robba2 27-08-23, 08:26
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Trøndelag Melhus
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig. Gjerne del 2

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.