Profilbilde Kjærestepar69 Trådstarter 11-09-23, 13:01
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg har vært ivrig jeger i alle år, før på hardkokt og rådyr. Nå er det hjort. Vi bruker å være 3 mann i sammen her i nærområdet,  men i fjor høst ville de andre leie ei hytte inne i Sogn.  Samboeren min hadde fri den uka og syntes det var litt dumt at jeg skulle dra, men sa lite. Siste kvelden før avreise var vi samlet hos oss,  og det ble snakk om damene. De to andre jobbet, men gutta mente at det hadde vært kjekt om L ble med. Kunne jo lage litt mat og gå turer. Hun ble glad og syntes det var kjekt, og litt fleip ble det om at det skulle bli hardt med 3 menn.

Fremme på den flotte hytta pakket vi ut, tok en øl og koste oss med fyr I peisen. L svinset rundt i en kort kjole og store tøfler. Hun drikker ikke noe, kun en aquavit om noe. Vi menn tok et par aquavit ved ølen, og snart ble praten litt frekkere. Vi lo og tøysa mye, og  de var svært opptatt av hvilken seng Hun skulle ligge i. Hun tøyset med og svarte at vi fikk trekke lodd.  Hun lagde litt kveldsmat , mens vi satt der og smådrakk. Det hadde smakt med litt på knaggen ja, sa Svein plutselig.  Du får ta hu på fanget da ..sa jeg...òg høre med henne. Det ble stille I stua....før Svein sa...er du alvorlig eller...ja svarte jeg med hes stemme. Hun får svare selv, men om hun er med....så må dere holde helt tett. Tor var helt stram i ansiktet, og så at han nok og var klar om det bød seg.  Etter mat svinset L og ryddet av bordet, da fanget Svein henne og dro hun på fanget.  Nå har vi trekt vi...sa han..òg jeg var den heldige.L bare lo og så på meg....òg satte seg godt til rette på fanget hans. Skal si Tor fulgte med. Og når L klemte Svein godt og ga han et lite kyss...måtte jeg bare si. Dere får gå inn på rommet til Svein dere trur jeg. L reiste seg straks og sa ...kom da Svein. De gikk inn på rommet hans og lukket døra. Tor så på meg og sa...vil du dette da? Ja, vet du Tor...dette blir jeg kåt av. Du får nok du og ...om du tør og vil. Vil...sa Tor...jeg er så kåt som fy på L. 

Etter 10 minutter gikk jeg og åpnet døra forsiktig, der lå hun godt bretta ut og Svein slikket og koste seg i fitta hennes. Når L så meg , vred hun seg ned og tok den tykke fine kuken hans i munnen...så på meg og jeg kunne se hun var knallkåt. Det var jeg og, en drøm jeg hadde dette. 

Jeg gikk tilbake til Tor i stua.  Han og var kåt og rød i ansiktet. Vi satt der med en øl...uten å prate. Hørte i det fjerne de to som holdt på. " vi kler av oss, rar en dusj og går inn vi og.. sa jeg. 10 min etter var vi der, og da hadde de to akkurat pult seg ferdig...hun hadde passet på når det gikk for Svein...òg tatt kuken i munn og tømt han godt. Litt sæd i munnvika, smilende. Svein var tom. Hun grep kuken til Tor, den største av oss tre...Men ikke så tykk som Svein sin. Han var allerede hard, og L tok han i munn og sugde gode tak før hun ville ha han på rygg. Hun satte seg ned på han  , nydelig å se hun gled ned helt til bunns. Så begynte hun å jobbe ...òg etter 3-4 minutter pesten han ut...jeg kommer...i fitta di...trange fine fitta di. Det var det som skulle til for L også...hun kom med noen høye klynk.  Tor pumpet på og tømte seg godt, og når hun løftet seg ...rant eller piplet det sæd og fittesaft ut. Jeg klarte ikke la være....jeg måtte bare...slikket kuken hans ren og tok siste dråpene hans...før jeg brettet ut henne og slikket henne aldeles ren for safter....òg det var nok til at hun kom igjen. 

Jeg holdt meg den kvelden, ville ikke tømme meg men være enda mer gal de neste dagene. Det var ei sliten og blid jente som sovnet i armene mine litt etter. Hvisket bare...natta...jeg elsker deg.

Profilbilde Kompis 13-09-23, 08:42
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig historie! 🙂

Profilbilde Tullball71 29-12-23, 01:43
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie! Kunne faktisk tenkt meg å ta samboer med på en slik smøretur for å vekke hennes interesse for jakt.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.