Profilbilde Kjærestepar69 Trådstarter 19-09-23, 23:48
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Et par vi har delt endel tid med, på to sydenturer og en fjelltur samt vært hos hverandre ofte.  Alltid hatt det hyggelig ilag. Stor var overraskelsen og skuffelsen da vi en dag fikk telefon fra han, de var enige om å avslutte forholdet. Han var trist men mente han skulle klare seg.

Vi hadde telefon kontakt med begge ukentlig, ingen av de hadde noen ny.  Etter 5 mnd spurte vi han om han hadde lyst til å komme til oss i helgen. Nyte litt god mat og drikke.

Han ankom tidlig lørdag, vi koste oss med norsk tippeliga og et par øl mens L ordnet opp med kveldens mat. Hun elsket å svinse rundt på kjøkkenet og lage herlige måltid. Etter fotballen viste vi Martin rommet der han skulle ligge, og ba han bare ta seg ut. Han ville ta en dusj og ordne seg før mat. Det gjorde også vi begge etter tur, fikk kledd oss og klare for sommerkvelder. Vi fant at med varmelampe på var det flott på terrassen under markisen. L drakk vin, vi gutta tok øl og aquavit. Naturlig gikk praten litt innom livet hans etter at han ble alene.  Det gikk bra, mye jobb og lite fritid hjalp på. Ingen damer i bildet nei, måtte ha tid.

L smilte ertende til han og lurte på om det gikk greit i sølibat...hvor han repliserte at det til tider var tøfft, siden han var bortskjemt med mye og ofte. Jeg skjøt inn ...det blir hardt for deg da L...to kåte i kveld. L var nok bitte litt på gang etter vinen og var på at ...to gode gutter måtte hun da klare. Jeg så at Martin kikka på meg, lurte nok på mine tanker.  Jeg lo til han og sa at jeg var ikke av den sjalu typen...så om L hadde lyst så...

Vi tøyset og tullet, drakk litt aquavit og stemningen var god...L gikk på toalettet...ble borte et kvarters tid...før hun kom ut på terrassen i et nytt kort skjørt og en nydelig hvit bluse som fremhevet de fine brystene....uten BH....Kom inn da gutter, bedre inne nå. Hun hadde satt på rolig fin musikk, neide pent og gled inn i Martins armer. De danset rolig og tett, smilte,pratet og lo.  Jeg så tydelig på L at dette var spennende.  Jeg satt i sofaen og nøt at de danset. Neste plate kom, og de fortsatte....tett. Hun ser på meg og smiler, jeg smiler trygt tilbake. Da begynner hun å kysse han på halsen..forsiktig og prøvende.  Og lot han få brystene presset mot seg mens et av hennes ben gled godt inn mellom hans. Jeg reiste meg og dempet belysningen helt ned til minimum. Litt for å få han til å slappe av. Jeg så han var tent nå, holdt på rumpa hennes og presset henne mot kuken sin. Ny plate, ingen tegn til stopp. Dere er så deilige å se på i dansen deres, sa jeg. Ta dere ut nå. Han skjøv henne litt fra seg, favnet brystene hennes og tungekysset henne lenge. Begge pustet tungt nå. Hun skjøv han rolig baklengs bort i en lenestol, seg ned mellom hans ben, åpnet buksa og pakket ut en knallhard , stor flott kuk. Tykkere enn min, og sikkert 20 cm lang.  Nå fikk han et deilig sug, hun slikket hele kuken, koste seg oppover skaftet og nøt å ha hodet i munnen. Hun reiser seg, drar av kjolen og trusa, åpner opp blusen og hjelper Martin av med bukse og truse.  Sier...jeg er våt nok og har så lyst til å prøve den flotte kuken din. Hun tar tak i kuken, styrer den mot fitta, lar den gli to ganger i det våte før hun begynner å arbeide seg nedpå.  Jeg ser henne bakfra, fitta er tydelig full...nesten sprengt åpen. Men hun er så kåt og våt nå , at hun bare jobber på. Han kysser bryster, kysser hennes munn...lar tungen leke med hennes. Etter noen minutter begynner hun å pese...nå kommer jeg...å fy f...jeg er så kåt...så kom hun...deilig å se henne nyte ...utrolig vakker da. Så ser jeg at Martin sliter, drar henne hardt nedpå kuken og pumper spermaen dypt inne i fitta. Trur han pumper og rister to tre minutter før han er helt tom. L reiser seg, går dryppende av sed...òg tørker seg med trusa, stopper foran meg og spør...vil du smake? Jeg bytter plass med henne, ut med beina og dukker ned og begynner å rengjøre henne. Deilige safter får jeg i massevis...smaker rått og godt. Jeg spiser alt, og plutselig rister L i en ny kraftig orgasme.  Deilig nakne sitter vi der, litt flaue kanskje før L bryter stillhet med...det var dette vi ville...ikke sant. Jo, vi var enige i det da. Og kvelden fortsatte med litt snacks , øl, vin og aquavit.  Ikke for mye, men nok.  Jeg var fortsatt kåt, og måtte bare bøye L over bordet og ta henne bakfra. 3-4 minutter var nok, så sprutet jeg oppover hele ryggen hennes. Jeg hentet selv en vaskeklut og vasket av henne. 

Da klokken var blitt over midnatt, kjente vi på at det var sengetid, og at vi skulle gå en tur sammen på søndagen. Vi var på badet L og jeg,pusset tenner og ordnet oss. Martin var på gjestebadet.   Så sier jeg til henne, om hun fortsatt var knullbar så...kunne hun ..jeg fikk et deilig dypt kyss....før hun sa gjerne om jeg får lov.  Hun gikk naken opp til hans rom, og jeg hørte de le og snakke sammen...før de ropte ned...ha en fin natt, sov godt og takk. 

Jeg sovnet godt. Men våknet og måtte pisse etter alt øl. Klokken var blitt tre....jeg lurte meg opp og kikket forsiktig inn...òg der lå Martin og pumpet kuk I henne...hun jamret seg og  ba pent om å bli brukt som den hora hun følte seg. Jeg gikk ned og sovnet godt. 

Profilbilde Meg35 20-09-23, 00:14
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Deilig historie😊

Profilbilde Kjærestepar69 Trådstarter 20-09-23, 14:19
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Meg35

Ja, ikke sant. Og den er sann også.  Vi nyter av slikt i rett anledning.  Jeg er nok cuckold  i sinn. Men normalt lever vi greit uten. Er bare at jeg blir så tent av å leke slik, særlig når hun er med og tenner på karen.

Profilbilde Kompis 21-09-23, 01:32
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig historie! 🙂

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.