Profilbilde fluffer456 Trådstarter 24-09-23, 00:56
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg har kjent Eirik siden ungdomsskolen. Vi var, og er bestekompiser. Prater om alt. Absolutt alt. Hanne har jeg bodd med i tre år nå. Hun er 45, littegrann lubben og deilig. Naturlig, frodig og flott dame. Eirik har ved flere anledninger sagt at han syns samboeren min er sexy. Og han har sagt det vel vitende om mine fantasier - som innebærer samboeren min, en annen mann, masse nytelse, og meg som tilskuer.

Jeg har blitt revet med noen ganger når han har ymtet frempå om sin fascinasjon for henne, og har vist han bilder som hun har sendt meg. Ikke nudes, men close up selfier hvor det står litt frekke ting. Det er utrolig pirrende å vise slikt til han, vel vitende om at han hadde likt å være med henne.Og at han skjønner det er en freidig og frisinnet dame jeg har. Når jeg for tredje gang viste han sånne små-dirty snaps, gliste han å sa..."tror du må ta deg en tur avsted en helg" 😉Tanken er jo så insane herlig, at jeg føler meg som verdens største løgner når jeg brå-kjekt og tøft svarer "hehe, ja det hadde vært noe..", mens hjernen min skriker "jaaaa, jeg kjøper en billett nå med en gang....!!"

Dette lille utsagnet hans hadde kvernet i hodet mitt i dagesvis. Jeg grubler og vurderer. Skulle meg og Hanne først tatt steget og innvolvert andre i noe seksuelt, så ville jo Eirik være et trygt valg. En vi stoler 100% på. Men på den andre siden; om det ikke fungerer, så må vi jo allikevel forholde oss til han i fremtiden. Kan ikke bare si sorry og gå hver vår vei. Ville det blitt fryktelig kleint tro?Men jeg kan jo ikke ta en slik avgjørelse på egen hånd. 

Så jeg hopper i det, og en kveld "legger jeg forslaget på bordet", og forteller Hanne at Eirik syns hun er kjempefin. Og han syns jeg er heldig. Hun vet at forholdet mellom meg og han er så bestis som man får det, så det er egentlig ganske naturlig at vi har pratet om sånt. 


"Hva har du sagt til han da?" spurte hun. 


"Njei, jeg har sagt at jeg vet jeg er heldig...og at du er en kåt dame, som er åpen for mye i senga..

"seriøst!?" svarer hun. 


"Mhm" svarer jeg, "selvfølgelig...hvorfor skulle jeg lyve?" 😉 

"Og du vet jeg tenner på å se andre menn beundre deg, kroppen din. Frem til nå har det jo bare vært i selskaper og på butikker og i sånne vanlige situasjoner, at jeg legger merke til subtile blikk noen kaster mot deg i skjul..Jeg syns det hadde vært enormt deilig og ta det et lite steg videre, bevisst denne gangen. Tenkte vi kunne tease Eirik litt en gang, med at du for eksempel "tilfeldigvis" er litt mer dristig kledd en gang han kommer på besøk?" Hun ser meg rett inn i øynene. Fem sekunder tror jeg, uten å trekke en mine. 

"Er du fremdeles helt seriøs!?" 

Hun virker litt usikker, men jeg tror også det er noe mer der. Jeg aner et glimt av noe, som ikke utelukkende signaliserer oppgitthet og irritasjon. Jeg holder blikkontakten. Venter. Jeg smiler litt. Hun klarer ikke helt å holde tilbake hun heller, for øynene smiler.

"Dette hadde jo vært et veldig forsiktig steg" sier jeg - og fortsettelsen er lett å kontrollere. Jeg ville fått en veldig deilig opplevelse selv om det kun hadde blitt med sultne blikk. Men så er det jo opp til deg hvordan du velger å fortsette. Du kan stoppe situasjonen med å velge og bli sjenert og endre antrekk umiddelbart. Eller fortsette littegrann om du føler for det. Kanskje bare bli stående litt ekstra før du endrer antrekk. Eller kommer bort og setter deg. Du bestemmer, og kan avbryte akkurat når du vil. Jeg VET han syns du er deilig, så uansett hva du gjør så blir det en digg opplevelse, både for meg og han. Og forhåpentligvis deg. Visst du ikke liker tanken på dette, så gjør vi jo ingenting og alt er greit. Det sier seg jo selv..." Nå flyr nok tankene i hodet hennes. 

"Tenk på det", sier jeg smilende og reiser meg og går som avtalt avsted for å handle. I det jeg går ut lurer jeg på om dette var en genistrek.Det ble en voldsom monolog fra min side, hun slapp jo egentlig ikke til. Håper jeg ikke virket for desperat og pusher unødvendig. Men det var heller ingen utblåsning eller avvisning fra hennes side. Og bare det er digg for meg. At hun har tenkt på det, og ikke sier konsekvent nei. Men jeg sleit med å komme på noen gode, naturlige scenarier hvor jeg kunne fått han bort og ting bare skulle virke helt normalt og tilfeldig. Hun dusjer med lukket dør, og går jo aldri naken hjemme..."Faen da, må jo være noe å time et sånt besøk med...?" tenker jeg.

Men jeg hadde ikke trengt å bekymre meg veldig for det.

Jeg hadde latt det ligge et par dager, for å la det "modne" litt. Ikke presse for mye på Hanne. Det aller viktigste er jo at det som eventuelt skjer, er noe hun også vil og liker. Men som sagt, jeg hadde ikke trengt å stresse med ideer:

Tre dager seinere, når jeg var på vei hjem fra jobb, fikk jeg en melding fra Hanne. "Hei, du er på vei hjem nå? I tilfelle, når du kommer hjem, så forestill deg at du er Eirik som kommer på besøk 😉"

Jeg har fått en lagspiller i henne tydeligvis. Hun liker det! 

"Eirik kommer snart" svarer jeg på melding. Ulovlig, siden jeg kjører. Men ingenting hadde stoppet meg fra å svare. Sykt som det kribler i magen nå! Jeg parkerer i tunet, går opp trappa og ringer på. Ingenting skjer. Jeg åpner døra, og roper hallo. Ingenting. Jeg går inn, tar av meg skoene og går gjennom ganga og inn i stua. Jeg ser henne nå, ligge på sofaen. Hun ligger på magen, jeg ser henne skrått bakfra i døråpningen der jeg står. Hun ligger med headset på og har Ipaden foran seg. Jeg står å ser litt. Det er en serie på Netflix hun følger med på. Men hun ligger med nakne bein, og hun har på seg en lang tskjorte. Den stopper helt på toppen av lårene. Beina er samlet, og jeg ser såvidt nederste del av rumpeballene, og en anelse av truse. Den er rød. Jeg vet at den eneste hun har som er rød, er string. 

Jeg sier til henne at dette synet var hot! Sexy som fy! Men ingen reaksjon. Hun har tydeligvis lyden på, så hun ikke hører noe?

Jeg står noen sekunder og tenker på hva Eirik hadde syns om dette. Blir kåt av tanken! Jeg går inn og tvers over stua, til et lite bord jeg pleier legge nøklene på. Herfra ser jeg henne direkte bakfra. Bunnen av føttene, og rett opp mot rumpa.. To meter unna? Noe sånt. Jeg legger nøklene på bordet mens jeg ser på henne. I det nøklene treffer bordplaten, så endrer Hanne stilling. Hun klør seg litt forsiktig oppe på låret. Hun tar hånden tilbake igjen og da glir skjorta litt lengre opp. Jeg ser mer av rumpa, de fyldige rumpeballene er halvveis synlige nå. Beina spres bittelitt, og det er enda mer umulig å ikke stirre. Jeg er i ekstase. Det er et så vannvittig hot! Hun er jo genial den dama. Jeg går mot henne. Jeg er meter fra henne, når hun nermest hopper opp av sofaen roper

"SURPRISE!!", skremmer meg noe så inni helvete! Hun ser det. Og ler godt. 

"Hva syns du" sier hun. 

"Jo, bortsett fra det siste der, så var det utrolig deilig! Men det der skal du få igjen for!" ler jeg. 

"Du trodde på settingen? At jeg bare lå slik casual. Og ikke hørte deg pga lyden på ørene?"

"Det er helt sikkert" sier jeg. "Det var absolutt ikke unaturlig eller påtrengt, men utrolig deilig.."

"Vel, jeg hadde faktisk ingen lyd på, så jeg kunne høre hvert eneste steg du tok" 

Jeg står rett foran henne, hun sitter og gliser å ser opp på meg.

"Det var pirrende" sier hun. "Jeg så for meg Eirik som kommer og stirrer på meg, spiser meg opp med øynene. Og jeg hadde ikke skremt han slik, det er helt sikkert! Han har sikkert lyst til å ta meg hardt. Og jeg hadde bare tatt i mot, gitt han alt han ville ha" 

Jeg ser på ansiktet hennes og hører på stemmen at dette er erting. Hun bare teaser. Tror jeg. Hun tar hendene opp og begynner å åpne buksene mine.

"Finn fram pikken din nå", og jeg er ikke vond å be! Allerede hard spretter den ut og står rett foran ansiktet hennes. Hun tar hånda rundt den, åpner munnen, og legger kukhodet på tunga. Presser det nedover. Beveger kuken litt litt sideveis frem og tilbake, så den gnis mot tunga. Etter bare noen få sekunder slipper hun den, med både hånd og munn. 

"Nei" sier hun, "jeg skal bort til Åse nå, hun har invitert meg bort på et glass vin"... Hun gir kuken et lite klask så den vaier litt, reiser seg og gir meg et raskt kyss. Og med et frekt "sooorry", og et irriterende søtt smil, går hun rundt meg og forsvinner svinsene ut i ganga. Jeg står igjen der, foran sofaen. Herregud så slemt! Jeg kan ikke annet enn å le. Jeg blir obs på at jeg står rett foran stuevinduet, og snur meg raskt og "pakker inn" kuken igjen. Gratulerer nabo, tenker jeg. Nå har du kanskje sett den frekkeste dama i aksjon her. I ordets beste mening

De deilige dirty tingene hun hadde sagt om Eirik, var ting vi kunne si på tomannshånd om menn generelt. Som foreplay, og når vi pulte. Som fantasier. Det hun sa nå rettet direkte mot Eirik tror jeg jo ikke det ligger så veldig mye i, annet enn å hisse meg opp. Eller..? Hvor langt er hun villig til å gå? Jeg går inn på soverommet og kler av meg, legger meg på senga. 

Jeg ligger med lukkede øyne og runker. Fantaserer om Hanne som blir brukt av Eirik. At hun ligger der på sofaen på eget initiativ, og han kommer på besøk uten at jeg er der. Han går nærmere og nærmere henne. Hun snur hodet mot han og smiler. Hun inviterer han til å bruke "den hemmelige på-knappen" hennes : kyss på nakke og hals. Da vet jeg det er game-on på null komma null! Han sitter på huk foran sofaen rett ved hodet hennes, og kysser lett på nakken. Hun har snudd hodet andre veien, så hun ser rett inn i sofa ryggen, og med bakhodet mot han. Han kysser seg sakte oppover, rundt på siden av halsen. Opp mot øret. Jeg VET hun allerede hadde begynt å få tyngre pust. At huden nupper seg, brystvortene blir stive. Hun løfter på rumpa, og drar trusa nedover. Slik hun ligger på magen så rekker hun ikke lengre enn å få den ned til rett over knærne.

Han lot den ene hånden gli nedover ryggen. Over rumpa. Han reiser seg opp, kler av seg. Han blir stående litt, og ser ned på henne og runker sakte. Nyter synet. Hanne blir mer og mer tent. Hun har enda hodet vendt innover, og vet ikke hva som møter henne. Det pirrer henne. Jeg ser videre for meg han setter seg over lårene hennes med et bein på hver side. Hennes bein er enda samlede, og kan ikke noe annet heller, med trusa halveis nede. Han holder på rumpa begge hendene og masserer den. Hun kjenner kuken ligger opp i mellom rumpeballene. 

Hemningene forsvinner. Han sprer rumpeballene, tar hånda opp til munnen, og spytter på fingrene. Ned med hånda og masserer det rundt åpningen hennes. Han gjør det samme igjen, men smører kuken denne gangen. Han drar den i lange seige tak, mens han masserer fitta hennes. En finger glir inn i henne. Han runker fortere. Han er så kåt nå, og hun merker det til de grader på det han gjør og på den tunge pusten hans. Han legger en hånd på ryggen hennes og legger vekten på henne - støtter seg på henne mens han lener seg forover og hvisker

"ikke rør deg, og ikke lag en lyd" Han holder kuken i andre hånda, og styrer den ned mot åpningen. Fornøyd kjenner hun at den er ganske tykk når hodet smetter inn forbi. Det er det liker hun best - ikke lengde som er viktigst, men at den kjennes godt og fyller henne. Litt før han er helt inni henne, "våkner" jeg å åpner øynene fra de deilige bildene i hodet, å ser nedover, at jeg spruter oppover magen... 

"Faen det var godt" tenker jeg. Herregud så kåt hun fikk meg!

.... men, jeg har faktisk sprutet mens jeg tenkte på kompisen min...den var ny.. Jaja, det han ikke vet har han ikke vondt av.

Jeg gleder meg så intenst til han kanskje står der på ekte en gang, å ser på henne ligge der og friste med den sexy rumpa si. Kanskje han vil signere en leasing-avtale på henne? Fri bruk med null eierskap 


Profilbilde Kompis 24-09-23, 10:12
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Spennende og velskrevet historie! 🙂 Tusen takk! 

Håper vi får en oppfølger! 😋

Profilbilde fluffer456 Trådstarter 24-09-23, 15:43
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Kompis

Så bra du likte det! Takk for tilbakemelding 🙂

Og ja - det kommer mer 🙂🙂 ..det er snakk om timer tror jeg, spent på fortsettelsen selv 😛

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.