Profilbilde HARHAM ID-Verifisert Trådstarter 26-09-23, 08:48
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Nordland Narvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

OPPHAVSRETT PÅ BILDER PÅ NETTET !? Bilder som ligger ute på nettet, det kan være bilde av en person som markedsfører et klesplagg eller kanskje en olje, eller nesten hva som helst, bilder som ligger frie for alle, de er offentlige, mange er merket FREE også, hvike plikter skulle den ha som laster dem ned til eget forgodtbefinnende, og uten skade eller ulempe for noen. ?? Er dette ulovlig? Er dette utnyttelse av noen? Hvis du skulle fortelle en billedhistorie i en slags kollasj uten ord med disse bildene som da bare en gang til blir offentlige, er dette å bryte loven om opphavsrett ? Jeg har ingen fortjeneste på det og ingen skulle bli utnyttet. Bildene er jo allerede der for alle å se og de skjemmer ingen. Kan noen jussen her ?

Profilbilde Admin VIP ID-Verifisert Administrator 26-09-23, 09:13 Crew
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde HARHAM

Det er viktig å understreke at bare fordi et bilde er tilgjengelig på internett, betyr ikke det at det er fritt fra opphavsrett. Opphavsretten beskytter den som har skapt bildet, og det er avgjørende å respektere disse rettighetene.


Bilder som er merket som "free" kan ha visse vilkår og betingelser som må følges. Derfor er det viktig å lese lisensinformasjonen nøye før du bruker bildet. Å laste ned og bruke bilder uten riktig tillatelse kan være en krenkelse av opphavsretten, selv om det ikke er til kommersiell bruk.

På dette forumet kan vi kreve at brukere viser bekreftelse på at de har rettighetene til bildene de bruker. Vi ønsker ikke at brukere laster opp bilder funnet på nettet, da det ofte er vanskelig å bekrefte rettighetene til disse bildene. Jeg anbefaler at du alltid søker tillatelse fra rettighetshaveren eller bruker bilder som du har rett til å bruke, for eksempel bilder under en lisens som tillater din tiltenkte bruk.

Vennligst respekter opphavsretten og sørg for at du har rett til å bruke bildene du deler her på forumet. Bilder uten nødvendig tillatelse eller beviste rettigheter vil bli fjernet og du kan risikere utestengelse.

Administrator og utvikler for forumet.

Profilbilde HARHAM ID-Verifisert Trådstarter 26-09-23, 09:20
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Nordland Narvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dette var et greit svar som en kan forholde seg til.  Takk for det. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.