Profilbilde annonymfe Trådstarter 07-10-23, 12:47
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Uventet kveldsmåltid (en sann historie)

Jeg hadde ikke forventet meg kuk til kvelds i går. Mannen hadde flere gode grunner til å sove med en gang vi la oss. Men jeg var så sugen på kroppen hans på en eller annen måte, så jeg spurte han om jeg skulle stryke han på ryggen. Jeg strøk han sakte og ømt, og jeg kunne høre at han nøt det.

«Tilfeldig» bevegde hendene mine seg ned mot rompa og bena, sakte på innsiden av låret. Men hva er det jeg kjenner? Han er stiv og hard mellom bena! Så kuken var ikke så sliten og trøtt som resten av kroppen altså! Jeg holdt rundt staken og kjente den pulserte og vokste seg større inni hånda mi. Det ilte gjennom hele kroppen, så jeg vred meg og ynket da det kilte så deilig i fitta.

Etter kort tid tok jeg mot til meg og hvisket: Kan jeg smake på deg....? Jeg ble så glad da han svarte ja og la seg rundt på rygg. Om ikke fitta fikk mat, kunne jeg glede meg over at munnen ble mett, tenkte jeg. Pikkhodet var så glatt og hardt, og jeg lå stille og nøt det som om det var en stor karamell. Mmmm, jeg smattet og kjente en dråpe som jeg fanget opp med tungen. Jeg gleder meg alltid til å prøve å sluke hele kuken, kjenne den fylle absolutt hele munnen til den stanger i svelget. Pikken glir sakte ut mot leppene som kysser hodet, før jeg lar den gli langt ned i halsen. Igjen og igjen. Munnen var så sulten, så sulten!

Tusen takk, sa jeg til han. – om ikke fitta fikk mat i kveld, ble jeg i hvert fall mett i munnen, hvisket jeg. Jeg la meg ned på puta, men det var vanskelig å sove. Da jeg hørte han si: - Jeg har lyst til å ta deg bakfra, var jeg i ekstase!

– Vil du ha meg på alle fire? Det er hans absolutte favorittstilling, så jeg satt meg klar, og tittet bakover. Da han bretter leppene og dunker meg til bunns var jeg i himmelen! Det er noe urdyrisk med å bli tatt på den måten, og jeg tar imot han som en kåt og klar løvinne gjør for den største hannen i flokken.

Jeg kjenner han vokser seg steinhard, og da rytmen blir distinkt vet jeg hva som skjer. Han er spruteklar. For å unngå for mye opprydding, slenger han seg på rygg og kommer i flere støt på magen sin. Med sår og utpult fitte legger jeg meg ned og hører han stønne igjen og igjen.

Knullet hadde vært perfekt på alle måter. Jeg forbanner meg bare over at vi glemte å slå på lyset igjen. Jeg elsker jo å SE pikken hans sprute! Det får bli neste gang.....

Profilbilde ferdinand1 ID-Verifisert 07-10-23, 13:04
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Modum
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Herlig!!!

Profilbilde Fristet ID-Verifisert 07-10-23, 13:09
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Vestfold Sandefjord
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Nydelig...spontant og deilig.😍

Profilbilde Dan-man 07-10-23, 13:20
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Rogaland Haugesund
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En drøm for mange (spesielt menn) å oppleve slikt...deilig historie 

Profilbilde Slettet bruker 08-10-23, 10:06
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

For en deilig historie 😍

Nyt dagen 😉

Profilbilde villiamno 23-10-23, 17:20
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde ferdinand1

Deilig historie, du er flink å fortelle.. jeg ble kåt og hard, takk ;) mmm..



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Profilbilde Godtvoksenmann 09-03-24, 17:28
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Mannen din er utrolig heldig!  Tenk å ha en slik kåt og gavemild kone?  Godt du fikk noe i både munnen og i fitta di?  🥰

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.