Profilbilde Agilis Trådstarter 12-10-23, 14:30
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Dette er et spørsmål jeg får innimellom. Det står ganske utfyllende på profilen hva jeg søker , men i hovedsak er jeg ute etter noe fastere, men kan gjøre unntak med den rette. 

Det kan bli stille og det kan bidra til noe mere som en date. Jeg liker å være ute å gå på turdate. Det åpner snakketøyet og praten går om alt og ingenting. Noen ganger blir det bare med den turen og andre ganger er det åpent for en tur eller to til. På turene bruker jeg ord som lidenskap og gjensidighet er veldig viktig for meg samt det å bruke masse tid på å kose. 

I sommer datet jeg noen ganger og da kom dette spørsmålet opp ofte faktisk. Det som skjer etter at jeg er ærlig er at de blir stille og tankefull for så enten avslutte etter rusleturen eller sender melding etterpå. I den meldingen står det da at de synes jeg fortjener noe bedre og at de ikke ønsker å lage noe krøll for meg da jeg da tydeligvis er mere ordentlig som ikke tuller rundt slik de gjør. En gang fikk jeg tilbud om å date venninnen istedet fordi hun var skikkelig noe jeg også gjorde uten at det førte frem til noe mere. Hun fremstod bare kjedelig og jeg er veldig åpen på at jeg har mange kinks. 

Jeg har lurt litt på hvorfor det er slik og om flere har samme erfaring? 



Profilbilde HardPikka ID-Verifisert 21-10-23, 23:44
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Mange lever i sitt fantasi verden og når folk møter realiteten så forvirrer de seg tenker jeg. Jeg liker at man er åpen og konkret om hva man vil. Jeg og får innimellom det spørsmålet på meldinger jeg og, det står jo på profilen, noe ikke alle leser har jeg forstått.

Ellers har jeg og vært i noe lignende situasjoner før. Møter personen og kommuniserer og ser om det kan bli noe mer. Også har dem bare unnskyldt seg med uforventede begrunnelser en tid etter at man har gått ifra hverandre den dagen. Ender med at de fjerner deg som venn eller snakker ikke noe mer. Fra min side så har jeg bare ikke tatt kontakt noe mer, enn å slette.

Jeg er ikke den typen som ønsker å pule kort tid etter at man møtes for en date. Jeg vet ikke hva folk nå tildags tenker om dating, men har begynt å tro at mange har misforstått konseptet. Skulle jeg ha lyst å pule samme dag/natt så vil jeg ikke be en på date men heller gjøre det åpenbart for parten på en passelig format om mitt hensikt for kommunikasjon før jeg møter de det gjelder i privaten. På det feltet har det gått ganske greit, men når det gjelder dating, har jeg så si sluttet med for en periode.

Jeg tror på at ordet dating har mistet litt hensikt den siste tiden. Iallefall for meg betyr ikke dating det å bygge og ha relasjon til personen; kun for sex.

Husk at flaska kan snu 😂

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 22-10-23, 13:13
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Jeg skiller mellom dating og lek. Jeg har noen pulevenner der jeg har dekket det behovet mens jeg er singel. 

Dating har jeg i stor grad gitt opp. Jeg vil faktisk ha noen som vil ha hele pakken. Fra å chille i sofaen til tur, kino/konsert/teater, spise middag, møtes sosialt med andre og et intimt samliv. 

Jeg opplever at menn sier de ønsker alt jeg sier jeg ønsker men at når man først har hatt sex så har de plutselig ikke tid til noe annet. Men sex har de tid til. Eller til nød middag pluss sex eller kino pluss sex. Ikke fordi de ønsker tid sammen med meg men fordi de ønsker sex. Da føler jeg meg lite verdsatt. 

Jeg har pulevenner som gir meg mer tid og prat og kos enn noen av de som påstår de ønsker en kjæreste har gitt. 

Jeg er alltid ærlig på hva jeg ser etter. Og er tydelig på noen av dem jeg bare møter for sex at det er det behovet jeg ønsker dekket. Men det betyr ikke at jeg ikke henger og gjør andre ting. Det er et vennskap. Men ikke på samme nivå som med en kjæreste. 

Og at de må akseptere at jeg møter andre. Og dater om jeg får lyst til det. 

Hva jeg ser etter kommer helt an på settingen. Noen ganger ser jeg etter sex og sier det. Noen ganger er jeg på en datingapp og er tydelig på at jeg vil bli kjent før jeg går videre.

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Nice but naughty 22-10-23, 15:21
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Dating anno 2023: Situationship 🙄

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 22-10-23, 15:26
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Skien
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Ja, er ikke lett det der altså 🤔

Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Nice but naughty 22-10-23, 15:35
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Matheo

Alle skal få pule, men for all del ikke legg noe i det 😜

Idaho? No, U da ho! 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis Trådstarter 22-10-23, 16:24
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Her føler jeg damer skal ha i pose og sekk, men ikke gi det samme tilbake. Jeg ser de ønsker full pakke med tanker og drømmer og også sex bare den sexen styres av dem. Jeg vet jeg har mye å fare med og klarer å utfordre de på det mentale så kommer vi til sexen. Den er viktig for meg og knutepunktet i et forhold, men her er det bare jeg som skal og må gi og tilbake sitter jeg da med denne penetreringen som et ess og en halvslapp bj og bør være fornøyd med det. 

Jeg tenker og noen ganger sier, bli ved din pulevenn du istedet for å bruke av min tid på noe som er helt dødfødt. De får jo helt sjokk fordi de hadde det bra og kan ikke skjønne hvorfor jeg da ikke skulle ha det bra. 

Jeg kan godt forstå hvorfor menn bare farer rundt og ikke ønsker stort annet enn å tømme seg. Det er ingenting her som trigger meg som mann som det å inngå en lengre relasjon uten at interessen for også meg og mine behov blir innfridd. Jeg tror nok jeg hadde gått veldig langt om hun faktisk hadde satt meg på kartet også, men dette synes så vanskelig for dem å skjønne. Om det rett og slett er latskap eller dumskap skal jeg ikke spekulere i. 

Jeg må si jeg synes litt synd på de damer som opplever dette og prøver å fortelle dem at de må bli mye bedre på å lytte til hva mannen sier og ikke bare jobbe ut fra et innlært opplegg eller gå ut i fra hva exen foretok seg. Så bør de også legge bort knulling av andre menn når vi dater av respekt for den du dater. Jo jeg får da høre om det innimellom og da tenker jeg som så at det var såpass dypt dette stakk ja. 

Det er vanskelig å finne en livspartner, men man trenger strent tatt ikke gå inn for å gjøre det ennå vanskeligere ved å ikke vise respekt, lidenskap og likeverd til den man prøver å få i havn. 


Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 22-10-23, 17:04
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Unnskyld? 

Slutt å snakke til meg som om jeg er den eller de damene du har erfaring med. Jeg kjenner meg ikke igjen i det du beskriver og ønsker faktisk ikke å nærmest bli anklaget for noe som ikke handler om meg 

Jeg tror jeg har vært mer enn tydelig nok på at jeg ønsker en gjensidig relasjon der begge gir og får. 

Jeg får det i de jeg anser som pulevenner men der er det også avklart på forhånd at vi lever separate liv og møtes når det passer og når begge har et matchende behov. 

"Damer" er ikke sånn som du beskriver. Men du har opplevd å møte damer som aldri er gode nok for deg. Ok. Men ikke sammenlign meg med det du har erfart. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Stella 22-10-23, 17:12
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Mine erfaringer er nær identiske med dine. Sånn fortsett fra at min seneste planlagte pulevenn til nå har vært 3,5 år langt, og blitt til langt mer enn «bare sex». 

Men han er virkelig unntaket på alle måter. Full score!

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 22-10-23, 17:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Jeg er vel et sted med mine at det er en relasjon der uten at jeg vil kalle det kjæreste. Men jeg liker ikke tøm og røm så selv med en pulevenn er det gjensidighet og at begge parter skal nyte godt av relasjonen. Ellers er det ikke noe poeng. Og det er vel kanskje grunnen til at det funker. De jeg er sammen med vet at jeg ikke har investert for mye følelser og at om jeg ikke får en balanse på sex og kos så finner jeg det et annet sted. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.