Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 12-10-23, 21:05
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Du våkner opp, og går på køkkenet for å finne deg et glass med vann. Stiller deg på tå for å rekke glasset i skapet mens du lar vannet fra kranen renne.


Det blir iskaldt. Du kikker på vannstrålen og kjenner plutselig noen komme bak deg. Du kjenner at rommet endrer seg. Fargenyansene blir mørkere, og temperaturen går ned. Kroppen din fryser. Du kan ikke røre deg. Øynene dine blir fylt av redsel og opphisselse.


Du skal til å snu deg rundt, men noen tar tak i hodet ditt og tvinger deg til så se rett frem..


Du kjenner en hånd stryke deg fra øverst på ryggen og med neglene nedover med neglene. De er skarpe, og spisse. Hånda stopper nede rett over buksekanten. 3 markerte kloremerker brenner nedover ryggen. Hånda blir flat og går under pysjpuksa og med et hardt og fast tak går den over den ene rumpeballen. Du kjenner pusten bak det venstre øret ditt..


Den andre hånda går foran over magen og opp til det ene brystet ditt. Hendene er store og sterke.. de tar tak. Uten de skarpe neglene denne gang. Du kjenner en pust i nakken og noen lepper som berører halsen... en tunge glir lett over halsen og opp mot øret der tenner som setter seg forsiktig fast. En varm følelse av bittet.


Begge hendene går ned mot buksa og den dras av helt ned til anklene... Du kjenner et bestemt og hardt dytt i korsryggen, som et tegn på at du skal bøye deg litt frem. Du gjør som den befaler.


Den ene hånda tar tak i håret ditt. Den andre kan du ikke se, men høre fikle med noe som høres ut som en buksesmekk bak deg. Du kjenner en stor kuk mellom rumpeballene dine. Den sirkler med hodet rundt åpningen din bakfra. Du blir ekstremt våt og det renner ned på innsiden av låret ditt.


Kukhodet er rett foran åpningen og du presser rumpa di bak for å få den inn, men den rygger tilbake, samtidig som det tas et hardt grep i håret ditt, låser hodet ditt. En mørk, bestemt og rolig stemme hvisker i øret ditt.. "Ikke enda"..


Kukhodet sirkulerer rundt og presser den mellom bena dine så den kjennes foran på på klitten.. Du gisper og alt du vil i denne verden akkurat nå er å kjenne kuken inni deg.


Kukhodet glir foran åpningen og over klitten din.. frem og tilbake.. Det renner ukontrollert nedover kuken og låra dine.


Du holder begge hendene dine med et fast tak på kjøkkenbenken. Kroppen din er låst.


Uten forvarsel kjenner du kukhodet entrer skjeden.. Forsiktig trenges den inn, og du kjenner konturene av kukhodet, blodårene og pulserende opphisselse.


Det kjennes ut som du skal revne. Hodet trenger inn..Suges inn av vakumet i det våte hullet ditt.. Så går den ut igjen.. og inn... forsiktig før den støtet helt inn.. til bunn.. du kjenner at musklene strammer seg mens håret på hele kroppen din reiser seg.


Jeg går ut igjen og snur deg rundt.. løfter deg opp på kjøkkenbenken og holder beina dine fra hverandre. Du drar kjensel på meg. Jeg nærmer meg, og stirrer deg langt inn i øynene, mens jeg trenger meg inn.


Jeg øker takten og tar deg deg fortere og fortere, mens jeg holder et tak i håret ditt så du ser opp i taket. Den andre hånda holder jeg på den ene rumpeballen din og presser hardt mot meg mens jeg knuller deg i et raskt tempo helt inn og ut.


Du kjenner det bygger seg opp.. jeg bare fortsetter.. Du holder på å komme, kjenner du at kuken blir enda større og pulserer i takt med den unkontrollerte strammingen av fitta di..


Du mister synet og ser stjerner når du kjenner du blir fylt opp... jeg trekker meg ut, skrur av vannet i springen og sier god morgen 😈


Skrevet av Mr.Semulegryn

Profilbilde ferdinand1 ID-Verifisert 14-10-23, 06:24
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Modum
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Godt skrevet, herlig opplevelse......

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.