Profilbilde DominantAgder Trådstarter 19-10-23, 17:30
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

3 dager på kurs tenkte han, det blir godt å komme seg litt for seg selv igjen. Jo er 40 år, gift og har 3 barn. Han og kona har vært sammen i 18 år nå, de siste 2 årene har vært ganske døde romantisk med sex en håndfull av ganger i året. Hva faen skjedde tenker Jo… Før var det sex en håndfull ganger pr uke, lekende, utforskende og deilig sex. Innimellom ble det kun med en blowjob, men kona sugde villig på den kåte kuken hans når det trengtes, men ikke nå lenger.. Nå er det sjeldent så mye som en klem eller ett kyss, vi bare eksisterer sammen tenker han, og gjør det beste vi kan med å holde hjemmet trygt og koselig for barna som vokser til.

Jo setter seg i bilen og setter kurs mot Oslo, det er noen timer i bilen dit og Jo bruker tiden på å tenke på gamle tider..

Kona liker en røff og dominant mann, hun liker å bli tatt hardt og brukt grundig. Alle hull skal utforskes. Kona er nesten 5 år yngre enn Jo, hun er 170 cm på sokkelesten, kroppen er slank men med fine former. De brune krøllene og blå øynene hennes var det som fanget oppmerksomheten hans først, og de fyldige leppene som gjerne hadde rød leppestift på.

Før kunne hun komme ut fra badet iført sexy undertøy på kvelden når han satt i stua og så på sporten på TV, komme krabbende på alle fire og sette seg mellom bena hans og se uskyldig på han og si: «Får jeg suge den deilige kuken din mester?». Han pleide se på henne og si: «Er den lille tøsa mi så kåt i kveld da?». «Ja mester, jeg har tenkt på den i hele dag».

Jo tar hånden og stryker henne over kinnet, «Klart du kan jenta mi». Hun åpner bukseknappen og smekken og drar ned buksa. Hun ser rett på kuken hans som har blitt hard av å se henne slik. Hun legger en hånd rundt skaftet og ronker den sakte, lar tunga gli over ballene, oppover skaftet opp til det blanke kukhodet. Hun lar tunga rotere noen ganger rundt kukhodet før hun tar det i munnen. Sakte glir kuken hans lenger inn i munnen hennes. «Den smaker så godt mester, jeg vil kjenne den dypt inni meg».


Jo tar ett godt tak i håret hennes og presser hodet hennes lenger ned på kuken, men hun klarer ikke ta hele kuken hans når hun sitter slik. Han drar hun av og bøyer seg frem og ser henne inn i øynene mens han har ett godt grep i håret mens den andre hånda tar tak i haken hennes. «Du er så vakker når maskaraen din renner» sier han og kysser henne på munnen før han reiser seg opp og kommanderer henne opp i sofaen. Han legger henne på ryggen med hodet over sofakanten, beina oppetter sofaryggen. Så tar han tak i den harde kuken sin og presser den inn i munnen hennes, når hun ligger slik klarer hun ta hele kuken hans og man ser halsen buler når kuken bunner i henne.

Han bruker munnen hennes grundig nå, hun stønner og innimellom småbrekker seg. Jo ser at den røde trusa hennes er våt, han drar den til side og lar tunga gli mellom fitteleppene hennes. Hun spenner kroppen i det han kysser klitten hennes og småsuger litt på den.


2 fingre glir lett inn den trange våte musa hennes, Jo fingrer henne raskt mens kuken hans fyller munnen hennes. Hun stønner og nyter før han trekker kuken ut og legger henne over på siden, nesten i fosterstilling. Han tar den store hånden sin og gir henne et par harde dask på hver rumpeball, lar så hånden gli over den våte musa og smører inn det trange rumpehullet hennes med fittesaftene hennes. Han lar tommelen gli inn i rompa hennes før han fører kuken mot fitta hennes. Hun stønner høyt når kuken glir til bunns i henne. «Nei», sier Jo. «Den musa skal brukes etterpå» før han raskt bytter hull og glir sakte inn i rompa hennes.

Hun stønner høyt, «Ja mester, ta meg hardere». Han lar seg ikke be 2 ganger, Jo tar ett fast grep og dytter hodet hennes ned i sofaen mens han bruker det trange lille rompehullet grundig. Han er så kåt og kjenner at spruten er nær, han stønner høyt i det han kommer inni henne. Han synker sammen over henne i sofaen, maskaraen hennes har rent nedover kinnene hennes og de vakre krøllene er blitt til ett fuglerede.

Han kysser henne på munnen «Jeg elsker deg tøsen min» og tar henne i hånden, «Kom jenta mi, la oss få deg i dusjen og vasket deg før vi fortsetter på soverommet». Hun følger lydig etter og gleder seg til å begynne igjen i dusjen…

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.