Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 23-10-23, 19:00
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Denne historien er basert på en opplevelse en tidligere kollega av meg fortalte om for noen år siden. Jeg kaller henne "Marie". Hovedtrekkene i historien er sanne, men noe er endret for effekt og for å unngå gjenkjenning. "Marie" vet at jeg legger den ut her.


This will make you feel better

Jeg hadde ikke funnet meg ordentlig til rette i Oslo i de fem årene jeg hadde studert her. Studentlivet med festing hver helg passet meg liksom ikke. Jeg likte ikke å være full og ville innerst inne bruke fridagene på andre ting, som tur og trening, men jeg slet med å gjøre ting på egenhånd og endte med å dilte etter venninnene mine. Ikke traff jeg menn på den måten heller. Jeg er av de som har mer lyst dagen derpå enn i alkoholrus på byen eller på fest, men når man holder seg i bakgrunnen hele kvelden og drar tidlig hjem, så har man ingen å kose seg med dagen etter heller. De mest «sexy» minnene fra kollektivet er å våkne til suspekte lyder fra naborommene, der mine mer utadvendte venninner hadde seg med kjærester eller one night stands. Faktisk hadde jeg bare hatt sex med én fyr de siste tre årene mine, nemlig eksen min i hjembygda som ventet tålmodig på at jeg skulle flytte hjem igjen, og som aldri sa nei hvis jeg inviterte meg over når jeg var hjemme på ferie. Eksen var søt og snill, men den helt store sexen….det var det ikke.

Da jeg etter studiene hadde fått jobb her, flyttet i egen leilighet og innså at jeg kom til å bli værende i overskuelig fremtid, måtte jeg bare ta grep. Jeg kunne ikke feste bort livet når jeg ikke engang likte det. Måtte finne tilbake til meg selv. Det endte med at jeg kjøpte meg en sykkel som jeg tenkte at ville være fin både til å trene på og til å komme meg lengre ut i skogen for å gå tur på nye steder. Det var på den andre eller tredje treningsturen på grusveiene i Oslomarka at det jeg skal fortelle om skjedde. Jeg hadde nesten ikke sittet på en sykkel siden pappa tok med meg og søsteren min på sykkelturer i oppveksten, men fikk fort sansen for det igjen. Å streve i de mange og lange motbakkene var god trening, mens utforkjøringene ga meg en nydelig frihetsfølelse. For sjenerte, innadvendte, forsiktige meg ble det å slå seg løs i nedoverbakkene en befrielse. Jeg elsket farten. Elsket den kanskje litt for mye.

Det var i en krapp venstresving i en bratt nedoverbakke at det smalt. Jeg kom alt for fort inn i svingen, bremset for sent og kjørte rett i grøfta på høyre side, tippet over sykkelen og landet på høyre side og deiset i bakken med hofta og albuen først. De første sekundene gjorde det ikke vondt i det hele tatt, og jeg husker jeg tenkte at jeg hadde hatt flaks. Det var først da jeg forsøkte å bevege meg at smertene hogg til i hofta. Jeg måtte presse gjennom smertene for å reise meg opp. Høyrebenet var helt stivt, hofta verket og gjennom et svært hull på sykkelshortsen kunne jeg se et stort, rødt sår. Jeg fikk stavret meg opp på sykkelen og trillet ned til bunnen av bakken, før jeg stoppet igjen, gikk av sykkelen og fant en gressbakke å ligge i et par meter unna veien. Jeg visste ikke om jeg ville greie å komme meg hjem. Hva f… skulle jeg gjøre nå?

Jeg hadde ligget der og syntes synd på meg selv i en halvtimes tid da en rød pickup kom kjørende, og stoppet. Ut kom en høy, staut mann i 30-årene, med blondt litt krøllete hår og blågrå øyne. Jeg vet ikke om det var tilstanden jeg var i eller at han faktisk var veldig vakker, men jeg husker at jeg la merke til øynene, håret og de brede skuldrene hans med én gang. Det var noe fengslende med han som gjorde at jeg faktisk fikk litt sug i magen da han kom halvløpende mot meg. «You’re hurt. Come.» Han strakk ut hånda for å løfte meg og jeg nølte ikke. Først da hendene våre møttes la jeg merke til hvor kraftig den var. Kraftig, grov og skitten. Den lille, velstelte hånda mi forsvant i hans svære, møkkete neve. Jeg likte det. Han hadde en uforklarlig virkning på meg, og jeg kjente at jeg var ør. Lot han bare leie meg bort til picupen og klatret lydig opp i passasjersetet. Så på han i speilet mens han løftet sykkelen opp på lasteplanet. «Hva er det som skjer nå, Marie?» rakk jeg å tenke. Men så sluttet jeg å tenke. Alt som skjedde fra nå av, skjedde på ren autopilot.

«You need to see the doctor. I’ll drive you. But first, we need to fix the wound». Han stod utenfor bilen og la et førstehjelpsskrin i fanget mitt, vasket sine egne hender grundig med spritserviett før han fant fram pyrisept og begynte å stelle såret på hofta mi. Han var hardhendt og effektiv, og jeg kvelte i meg det ene smertehylet etter det andre, bet tennene sammen for å sitte stille. Han så opp på meg med de nydelige øynene sine og jeg trodde jeg så antydninger til et lurt smil i det ellers alvorlige ansiktet. Han gjorde seg ferdig, lukket igjen døra på min side, kom rundt bilen og klatret inn på førersiden. «Okay. And now, we drive you to the doctor.» Jeg protesterte først og sa at han bare kunne kjøre meg til nærmeste busstopp, men da han hadde insisterte lenge nok diskuterte jeg ikke mer. Det var merkelig, for med han følte jeg meg ikke stille og sjenert slik jeg pleide å gjøre. Han hadde liksom en varm aura rundt seg som jeg trivdes i. Praten fløt godt. Han fortalte at han het Jonas, kom fra Litauen og jobbet som skogsarbeider i Norge seks måneder i året. Jeg sa at jeg var nyutdannet advokat, fra et lite sted noen timer utenfor byen. Mens vi satt og lo litt av hvor forskjellige vi var, møttes blikkene våre ordentlig for første gang og suget i magen fra i stad kom tilbake med tredobbel kraft. Hva var det denne mannen, Jonas fra Litauen, gjorde med meg?

«I’ll take you to the doctor, but first we go to my place. I need a shower.» I etterkant har jeg tenkt at alle mine indre varsellamper ville ha blinket om en fremmed mann som plukket meg opp i en pickup langt uti skogen for å kjøre meg til legevakten, plutselig endret på planen og sa at vi skulle hjemom han. Men for å være helt ærlig så fløt jeg bare med. Ok, jeg så nok på han med et litt granskende blikk etter at han hadde sagt det, som for å vurdere om jeg fortsatt hadde den uforklarlige tillitten til han som jeg hadde hatt fra første stund, men i grove trekk fløt jeg bare med og pratet eller, rettere sagt, flørtet videre. Praten i bilen ble mer og mer privat. Jonas spurte om jeg hadde kjæreste, om hva jeg tenkte om «Norwegian boys» og sendte meg det herligste, flørtende blikket da jeg spurte om hva han syntes om «Norwegian girls». «Girls like you, you mean? You really wanna know?» Jeg la hodet på siden, smilte og så spørrende på han. «Maybe I’ll show you», sa han. Hofta var fortsatt vond, men ble bedre og bedre minutt for minutt.

Jeg er ikke dum. Jeg skjønte at noe var i ferd med å skje. Og sant å si så var det det jeg ville. Hvis turen virkelig gikk videre fra der han bodde og til legen, så ville det ha vært en nedtur. «I really don’t need to see a doctor», sa jeg plutselig. «Just take your shower and I’ll see how I feel afterwards. Maybe you can just take me to the busstop or something». Han så på meg, smilte og ristet lett på hodet. Hadde han gjennomskuet meg? Han kjørte inn på gårdsplassen utenfor et hus i utkanten av skogen i et tettsted et stykke utenfor Oslo. Jeg fulgte han ut av bilen og inn i en sokkelleilighet. Han hadde det rent og ryddig, og akkurat som i bilen luktet det godt og delikat. «Make yourself at home», sa Jonas og viste meg inn i stua mens han selv gikk inn på badet. Da jeg hørte lyden av dusjen som ble skrudd på, ble jeg plutselig veldig nervøs. Det gode suget i magen hadde blitt til noe som minner mer om angst, pulsen slo og jeg kjente at pusten gikk raskere. Hva var det som skulle skje nå? Jeg kom på at jeg ikke akkurat var ren og pen selv, nesten usminket og i svette sykkelklær, og fikk panikk for det. La hodet i hendene og ventet nervøst på at vannet skulle skrus av der inne. Jeg hadde helt glemt smertene i hofta.

Så ble det stille. Litt romstering før han kremtet. «Marie? Come here, please.» Ok. Dette kunne bety én av to ting. Alternativ én: Han hadde kledd seg lynraskt og stod klar til å dra ute i gangen, eller, alternativ 2…jeg kom ut i gangen, kjente dampen slå ut fra badet og så at det var alternativ 2 som var tilfelle. På badet stod Jonas med håndkle rundt livet og så på meg med et blikk jeg visste at jeg ikke kunne ha motstått om jeg så ønsket det. «Come», sa han igjen. «This will make you feel better.» Han var nok litt nervøs han også, eller så var han bare veldig kåt. Stemmen hans skalv i hvert fall. Jeg tok noen skritt inn på badet, stoppet kanskje to meter unna han og så usikkert på han. «I have no idea how to undress those clothes, help me», sa han lekent, vi lo og stemningen ble plutselig litt mindre anspent. Det er vanskelig å kle av seg sykkelklær på en sexy måte, så jeg gjorde det heller fort. Trøya, shortsen, sokkene. Med bare sports-Bhen på stoppet jeg endelig opp, tok meg litt bedre tid og møtte blikket hans. Jeg var usikker på mye, men ikke puppene mine og ville nyte øyeblikket når han så hva som gjemte seg under den stramme sports-Bhen. Holdt blikket hans mens jeg åpnet hempen bak, dro Bh-en over skuldrene og lot den falle sakte ned mot gulvet.

«Now, it’s my time to take a shower.» Jeg var revet med, men selvbevisst nok til å ville dusje før noe skjedde. Lot bare Jonas følge meg med blikket mens jeg gikk inn i dusjen, lukket forhenget og skrudde på vannet. Spenningen av å se konturene av Jonas stående rett utenfor og vite at han så konturene av meg, kan ikke beskrives. Jeg vasket meg raskt og effektivt og da jeg følte meg ren, greide jeg ikke å vente lengre. «You wanna join?» Det gikk ikke mange sekundene før forhenget gikk opp, Jonas kom inn til meg, tok tak rundt midjen min og kysset meg. Følelsen av munnen hans mot min var like forheksende som alt annet ved han og da tungene våre møttes spredte en varm bølge av begjær seg i kroppen min. Jeg lukket øynene og bare nøt denne fantastiske, fengslende mannen. Nøt følelsene av tungene våre som lekte sammen, de sterke armene hans som holdt rundt meg og de grove nevene som strøk nysgjerrig nedover ryggen og over rumpa. Mine egne hender begynte å vandre uten at jeg tenkte over det, strøk over den sterke ryggtavla hans, klemte litt på den stramme rumpa og snek seg utålmodig mellom kroppene våre og til skrittet hans.

Jeg tok meg så vidt i det og tok meg tid til å tease han med å stryke han opp og ned på innsiden av lårene, før jeg ikke kunne dy meg lengre, strøk hånda forsiktig over ballene og fant det jeg var ute etter. Han stønnet én gang mot munnen min da jeg berørte ballene og én gang til, enda høyere, da jeg grep om pikken. Han var knallhard, og pikken pulserte i hånda mi. Jeg var kåt og utålmodig, samtidig som jeg nøt den magiske kliningen. Ville ha mer av han, samtidig som jeg ville at kysset skulle vare. Runket han først forsiktig med et lett tak, men ble fort ivrig av stønnene hans, grep litt hardere og økte tempoet, tok små pauser der jeg strøk han langsomt nedover skaftet og ballene, og opp igjen. Plutselig rykket han til og liksom trakk underlivet vekk fra meg. «Stop, you’ll make me come. We have no rush.» Han tok tak i armene mine og fikk meg til å legge dem rundt han igjen. Nå var det hans tur til å la hendene vandre, og han var langt mer tålmodig enn meg. Tok seg god tid med hånda mellom lårene mine, store, varme fingre strøk opp og ned langs lyskene. Han unngikk hele tiden stedet jeg helst ville at han skulle ta, men beveget flere ganger hånda rett over. Vi klinte fortsatt like ivrig og krevende, og nå var det jeg som stønnet mot munnen hans. For hver gang hånda hans passerte rett over underlivet mitt klynket jeg litt høyere og beveget meg nærmere han.

Endelig. Jeg hadde bare blitt kåtere og kåtere og Jonas hadde teaset meg til bristepunktet, jeg var i ferd med å miste fotfestet og var helt desperat etter mer. Men det var han som hadde kontrollen og han som styrte tempoet. Men endelig var tålmodigheten hans rent ut. Han skrudde av vannet, ga meg et håndkle, tok ett selv, og tørket seg fort og gæernt. Det lune blikket hans hadde fått noe mer dyrisk over seg. Han tok tak i meg, dro meg inntil seg og dro av meg håndkle nesten før jeg hadde kommet i gang med å tørke meg . «I want you so bad, Marie.» Han løftet meg opp, jeg tok bena rundt han og han bar meg inn på soverommet, slang meg ned på senga og la seg over meg. «Fuck, I can’t wait.» Den mørke, skjelvende stemmen hans vibrerte mot øret mitt. Jeg kjente pikken hans mot åpningen min og beveget meg instinktivt mot han, ville ha han inni meg så fort som overhodet mulig. Han kjente det og trakk seg litt unna, før han la den mot åpningen igjen. Så meg dypt inn i øynene. «I want to fuck you so bad, Marie.» Før dette tror jeg ikke at jeg hadde ytret et eneste ord under sex utover «vent», «ikke så hardt» og en svært sjelden gang «jeg kommer». Så hva som gikk av meg nå, vet jeg ikke, men jeg mistet kontrollen. «Fuck me, Jonas. I want you inside me. Now.»

Jeg tror han stønnet av kåtskap bare av å høre hva jeg sa. «What did you say? Say it again.» «Fuck me, Jonas! I need you.» Jeg tror at han ville tease meg lengre, for han stoppet opp litt denne gangen også, men så var det hans tur til å miste kontrollen over seg selv. Han støtet inn i meg i en langsom, men bestemt bevegelse. Følelsen av den harde, varme pikken hans inni meg var ubeskrivelig. Det var som om underlivet brant og for første gang i livet visste jeg at jeg ville komme av bare knulling, at det bare var et spørsmål om tid. Og ikke mye tid. Jonas fortsatte med langsomme, men harde støt, og sammen med den berusende følelsen av den sterke, tunge, varme og mandige kroppen hans over meg og tungen hans som lekte med min, var det alt jeg trengte. Da jeg hikstet at jeg var i ferd med å komme lo han nesten litt mot munnen min, hevet ansiktet litt og så meg inn i øynene mens han fortsatte i det samme, perfekte tempoet, men med enda hardere støt. Jeg stønnet litt høyere og klamret meg litt hardere til han for hver gang han støtet inn i meg, helt til orgasmen tok meg. Det startet som en lang varmebølge som spredte seg fra underlivet og utover i kroppen. Så fulgte kortere, men mer intense bølger, som gjorde at kroppen min strammet seg opp som i krampe under han. Jeg hadde aldri opplevd noe så intenst og stønningen min minnet nok mer om gråting. Jeg var helt uten hemninger. Han holdt blikket og fortsatte med den samme, bestemte knullingen til jeg gjenvant kontroll over kroppen min og sank sammen under han.

«I want your perfect body on top of me.» I det han sa det to han tak i meg og rullet oss rundt, så jeg ble liggende oppå han. Satt meg til og sank ned på den fortsatt like harde pikken hans. De neste minuttene var jeg rett og slett i himmelen. Jeg har, verken før eller siden, hatt det så deilig på toppen. Kroppene våre duvet i takt, som om vi var perfekt synkronisert. De store nevene hans vandret over hele kroppen min, selv om han var mest opptatt av puppene. Selv holdt jeg tak i brystkassa hans, og nøt følelsen av muskler som strammet seg i takt med knullingen. Jeg vet ikke om romantisk er riktig ord ettersom vi tross alt var vilt fremmede, men det var like intenst på et spirituelt nivå som det var fysisk. Orgasmen kom like fort denne gangen og i det den tok meg, la Jonas hånda si bestemt over såret på hofta mi og presset. Jeg vet ikke hvorfor, og jeg vet ikke hvordan han kunne forutse det, men følelsen av den intense smerten fra såret forsterket alle sansene mine og skapte en helt vanvittig orgasme. I det som må beskrives som en slags transe registrerte jeg bare så vidt at Jonas stønnet at han også kom, men min orgasme må ha vart en god del lengre enn hans, for da jeg omsider kom til meg selv lå han bare utmattet under meg og smilte. «Wow, Marie. Wow. You’re a goddess.»

Det ble ikke noen tur til legen den ettermiddagen. Vi ble værende i senga kun avbrutt av et par måltider, helt til han skulle av gårde på jobb grytidlig morgenen etter. Selv tok jeg med meg sykkelen på bussen og reiste inn til byen, iført et antrekk Jonas fant i baggen som forloveden hans hadde satt igjen for å slippe å ha med seg så mye når hun kom fra Litauen for å besøke han. At han var forlovet, var selvfølgelig et skår i gleden. Men det var ikke siste gang jeg var hjemme hos Jonas. Kanskje jeg forteller mer en annen gang? 

Profilbilde Jøss 23-10-23, 19:23
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig og godt skrevet , leser gjerne mer 

Profilbilde Kompis 23-10-23, 23:30
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Flott skrevet! 

Profilbilde annonymfe 26-10-23, 16:15
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Veldig bra historie, og godt skrevet😀

Profilbilde ferdinand1 ID-Verifisert 27-10-23, 16:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Modum
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

WOW......mer......

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.