Profilbilde par47og41 Trådstarter 25-10-23, 13:23
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi er i Oslo i helga (27.-29.10), og vurderer å utforske litt. Søker etter en heterofil mann til trekant. Altså henne i fokus. Vi er friske og rene, normale, sosialt oppegående mennesker, og det må du også være. Vi er ingen glansbilder; for mange kilo, og for mye hud. 

Om du er fullstendig nybegynner som oss og blir med på en kveld med famling og knot, eller om du er erfaren, jordnær og trygg, og kan gi oss en fin første-gang, er det samme for oss.
Men det er noen regler: Du bruker kondom ved penetrering. Sier en av oss stopp eller nei, før eller under møtet, da nytter det ikke å mase. Da avslutter vi, og du drar. Flere detaljer kan vi bli enige om på PM.

Vi bryr oss ikke om utseendet, om du er tykk eller tynn, men vi ber deg likevel sende oss bilder, så vi får et inntrykk av hvem du er. Den vi ønsker å invitere får selvsagt bilder tilbake. Du må også skrive mer enn en setning. Det er ord og inntrykk som avgjør hvem vi velger. Ikke str og utseende. Vi trenger ikke livshistorien, men vi trenger å vite at du er en fin fyr.
Ta kontakt på PM, vi svarer ingen her i tråden :)



Par søker Mann
Profilbilde Slettet bruker 26-10-23, 12:26
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Pm sendt

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.