Profilbilde Butterfly VIP Moderator 05-11-23, 12:50
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 24 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde 19mann93

Min første umiddelbare tanke er spørsmålet om dette venneparet/ bekjente har gitt uttrykk for at de er åpne for dette?

Nå er ikke jeg en målestokk for denne type aktivitet, men jeg hadde nok reagert negativt om et vennepar plutselig hadde spurt om dette. Nettopp fordi jeg ikke er åpen for det.

Jeg kan snakke om sex, og dele mye, ( både med venninner og kompiser) og det kan selvsagt også da bli oppfattet på en annen måte enn jeg har som intensjon.

Så jeg ville tenkt meg ett par ganger om, før jeg hadde tatt valget å bringt dette på banen. 

Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 05-11-23, 13:05
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Enig med Butterfly, det spørs jo veldig på tonen vennene i mellom.

En barndoms kompis av meg har jo, ehh, kjent fruen flere ganger opp gjennom årene 🙄

Men jeg merker jo han går under jorden hver gang han har dame, han tror antageligvis at han føler han "skylder" meg noe, som selvsagt aldri har vært intensjonen, fruen er da en voksen person med egne valg oppe i alt dette.

Men selv om jeg og kompisen kjenner hverandre veldig godt så kan det bli litt rart til tider, så vil jo gjerne foreslå at dere prøver med "nye" venner, ikke så lurt med "gamle venner"

Tagget brukere:
Butterfly
Profilbilde Lovelis 05-11-23, 13:12
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Jeg hadde aldri bragt noe slikt på banen overfor venner uten at det hadde vært noen hint der om at det kunne være aktuelt.

Jeg kan være i åpent forhold/swinge med de rette menneskene når jeg og typen er enige om det. Men nærmeste venner er ekskludert fra den kretsen. Ønsker ikke å risikere venneforholdet. Litt mer perifere venner kan være greit, men igjen, jeg hadde neppe tatt det opp direkte. Måtte liksom vært en dialog som snudde i den retningen over tid.

Har ikke erfaring med swinging med venner, men hadde med en kompis av ex’en i trekant. Og det var varierende hell vil jeg si. Veldig deilig mens det pågikk, litt rar kjemi etterpå og typen endte opp med å bli litt usikker på oss. Selv om han overhodet aldri hadde noen grunn til det.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 05-11-23, 22:11
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Det burde jo være relativt grei skuring å finne det så masse folk som farer rundt og er utro og bytter partner om dagen. 


Profilbilde Espenhans1 ID-Verifisert 05-11-23, 23:06
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Jeg vil ikke anbefale venner/bekjente. I alle fall ikke i starten. Lag dere en profil på spicymatch. Bra swingerside. Koster litt. Men bruk kode: spicyviken 

så får dere en gratis testperiode der. 

Grip dagen i dag. Morgendagen kjenner ingen. 

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 09-11-23, 21:27
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lovelis

Hint er nok nøkkelordet. Det ser ut til å være såpass mange som har gode erfaringer med 'venneswinging' at en ikke trenger kutte det prinsipielt ut på forhånd. Men utgangspunktet er nesten nødt til å være å starte helt andre steder.

En veldig viktig grunn til det, er hvor mange og komplekse relasjoner som egentlig er involvert i swinging - aldri så mye endel swingers vil insistere på at dette er da ganske så relasjonsfritt. Med to par, så er det 6 1-1-relasjoner, 4 1-1-1-relasjoner og 1 1-1-1-1-relasjon. Og når det er vennskap og kjennskap og felles historier involvert, så kan dette slå inn på måter en ikke har noen styring på. Som i Lovelis' eksempel med kompis - det fungerte veldig bra der og da, men det endte med at han ble litt usikker på paret. Uten grunn fra deres side, men kanskje ikke fra hans? Når det er to par, er det særlig de to trekant-relasjonene med de to kvinnene og en mann jeg hadde følt meg utrygg på. Jeg har sett litt for mye av at kvinner sier noe er greit, og så er det ikke fullstendig greit likevel. Og det er uendelig mye lettere å ta lett på noe med en temmelig ukjent enn med en nær venn/venninne.

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 10-11-23, 07:10
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Du er inne på noe her altså. Jeg tenker at om det var dama som la frem et ønske eller en ide er bedre enn om en mann gjør det. Ihvertfall hadde jeg følt meg mye tryggere på at dette er noe hun faktisk ønsker. 


Profilbilde norphilcouple 10-11-23, 07:57
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Personlig føler ikke vi det er noe fasit på om swinging med venner er bra/dårlig, funker/funker ikke osv. Det er mange eksempler på begge deler. Vi har selv erfaringer hvor det fungerte utmerket, og eksempler hvor vi aldri ville prøvd.

Men du lurte på hvordan du kan få det til. I vår erfaring, har det fungert best å være åpen om hvordan dere som par innimellom åpner opp for andre. Ikke invitere eller spørre direkte, men snakke litt om tema i en fortrolig og privat samtale hvor sex er et tema.

Da kan du lodde litt deres reaksjon på åpenhet generelt, og dersom de er fascinert har du sådd et frø som kan gro.

Synes de det var spennende, vil de gjerne bli nysgjerrig å ta opp igjen tema senere. Det er da dere kan spørre åpent og ærlig om de vil utforske med dere.

Dette med tid er viktig, for du og partneren din har brukt den tid dere trenger for å være åpne og finne noe som fungerer i deres forhold. Dersom venneparet deres ikke allerede er åpne i skjul, vil de nettopp starte denne prosessen.

Lykke til uansett, og husk å ikke legg press, ikke gå fort frem og at det er deres ansvar som åpner diskusjonen at vennskapet forblir godt etterpå - også om det andre paret føler åpenhet er helt fjernt.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.