Profilbilde Couplestavmol Godkjent selger Trådstarter 29-10-23, 19:04
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Hei.

Jeg er den kvinnelige parten i et par som som søker etter å finne den rette mannen i Stavanger området. Vi er et veletablert par på 34 år, trygge på hverandre, renslige, slanke og attraktive. Vi verdsetter privatlivet vårt og det å holde denne delen av livet vårt diskret.

Vi søker en mann mellom 28-45 år som i første omgang jeg kan leke med mens mannen ser på, eventuelt at han er med så mye jeg og han vil, men håper og at hvis kjemien stemmer så kan vi kan bruke hverandre når mannen min er reist vekk på jobb. 


Vi er erfarne innenfor gamet, men for min del så kjenner jeg at for akk denne delen av leken vår så er jeg litt kresen og vil finne rett mann, en som jeg har litt kjemi med, iallfall seksuell kjemi, og som forstår litt hvordan slike ordninger kan funke. Hvis det funker vil også hotwife kunne være en del av opplegget. 


Tenker derfor at det å chatte og bli litt kjent, utveksle litt bilder og bli litt trygge på hverandre i starten er viktig. Send en pm hvis dette er noe som kan virke fristende, så tar vi det der i fra 


Rogaland Stavanger
Par søker Mann
Profilbilde Tenshi 29-10-23, 20:07
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Kunne sikkert vært gøy 😏

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.