Profilbilde Sidespranget Trådstarter 03-11-23, 11:17
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ser at det i enkelte land er firmaer som har Naken Hushjelp service https://tnccservices.co.uk/ . Det hadde nok aldri fungert her i landet dessverre, men det er en deilig fantasi. Ringe og bestille, og inn kommer det i mitt tilfelle da som mann og hetero, ei flott dame som går og kler seg om og stiller med vaskebøtta eller støvsugeren i høye hæler, ultra kort skjørt og en topp med dyp utringing.... Denne fredagen hadde blitt noe annerledes da, men får heller logge av og finne frem støvsugeren selv


Profilbilde Beverpelsern 10-11-23, 12:07
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Synes en sånn type hushjelptjeneste kunne vært særs pirrende. Jeg kunne også sikkert stilt opp selv om en dame ville ha vasket gulv og bad mens hun har hjemmekontor.  Men poenget er jo at det er 100% avtalt ifra begge parter at det ikke skal være noe som helst berøring av hverandre. Men det er vel der mange (les menn) ville feilet med å ville hatt noe mer. Og dermed så blir det feil.

Livet er best ute'n klær

Profilbilde FrøkenLucy Godkjent selger 10-11-23, 12:50
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Når jeg har hushjelp overlater jeg huset til dem, så om de er nakne eller ikke spiller ikke så stor rolle for meg. Jeg er uansett ikke interessert i ukjente, nakne kropper. Jeg er litt rar sånn.

💖 💖 💖

Profilbilde Agilis 10-11-23, 13:14
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg er naken i mitt eget hus. Teller det? Kan tillegge at Jehovas likte ikke det. 


Profilbilde Miosmios 10-11-23, 22:55
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 8 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FrøkenLucy

Nei der er du ikkje rar på den måten‼️Nakne /påkledde ukjente kropper…null tenning.Dei er der berre for å gjere ein jobb for meg🌻

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 11-11-23, 13:59
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

For oss mangeårige naturister er det jo temmelig vanlig å gjøre noen ting netto. Så om noen skulle ha glede av å få netto-hjelp i huset, bare hyggelig, men har ingen erfaring. Og uten noen forventninger eller forutsetninger.

Jeg kjente ei som fortalte gjerne ville ha litt ekstra tjenester av vaskemannen. Og det pleide å ordne seg riktig så greit - det var kanskje nummeret før rollespill det de dreiv med.


Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.