Profilbilde Agilis Trådstarter 10-11-23, 19:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Ingen snakker du for mengden her inne. Er du talsperson for dem? Folk har ulike behov og ulik oppvekst og utdanning slik at det å uttrykke seg som en garvet brevskriver eller jurist for den del kanskje ikke er mulig. Sånn sett er det ikke noe feil å ha et teknisk yrke og utdanning og har heller ikke sett noen form for advarsler eller slusing over til ikkejuristavdelingen om det ikke skrives som f.eks. en jurist ville gjort. 

Det finnes folk også her inne som liker det jeg formidler og ikke minst klarer å forstå det jeg skriver i stedet for å ta meg som person. 


Profilbilde Sublim 10-11-23, 20:28
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 10 / 0 / 0

Ehm, du vet at det er TO damer bak Prudence-profilen..? Og skjønner at de snakker på vegne av seg når de skriver vi…?

Ikke at det betyr at det ikke er mange damer og menn som er enig med dem, for det kommer det tydelig frem at det er, når du i tråd etter tråd utrykker deg negativt og over-generaliserende om kvinner. Men det er altså ikke poenget her.

Og vi er nok mange som forstår det du skriver, men er grunnleggende uenige i både innhold og måten du formidler det på. 

Selv synes jeg for så vidt temaet er interessant nok - om hvorfor sex-livet endrer seg i dvask retning i lengre parforhold. Men misliker innpakningen, der det kommer som en negativ påstand. 

Profilbilde Agilis Trådstarter 10-11-23, 20:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Sublim

Jeg tenker at takhøyden er noe større på et forum mtp. skrivemåter da ikke alle forventes eller er skolerte brevskrivere.

Hvis jeg lurer på hva som formidles noe jeg også kan gjøre innimellom eller mitt program som oversetter ikke fanger det opp så stiller jeg et spørsmål tilbake. Jeg får som regel svar når jeg spør. 

For noen av dem som opplever dette kan sikkert mislike det ja mens de andre kanskje blir glad? Hva vet jeg? Kjenner til flere som bytter partner. 

Igjen så er det helt frivillig å både lese og kommentere. Det jeg poster er det veldig lite både sinne og andre ting i. At folk føler seg truffet av tekst og blir irritert over tekstoppbygging får stå på deres kappe. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde NewWrapping 10-11-23, 21:08
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 6 / 0 / 0

Tror det er mange som opplever at det blir slik.

Det ligger jo en naturlig spenning bare i det å ha en ny partner,så selvom sexen i seg selv ikke er så ekstremt spennende så kan den føles forferdelig spennende. Og det å forsøke å opprettholde denne spenningen igjennom et langt liv/forhold er ganske så komplisert og nyansert, det er snakk om mange parametre som må tas hensyn til.

Man vet hva man har og det fungerer helt ok for begge,samtidig som man helt klart også kunne ha nytt godt av at sexen var mer spennende og nytenkende.
Kanskje frykten for å introdusere noe nytt etter mange år med det samme kan være en skremmende tanke. Selv med en relativt god kommunikasjon i et forhold så kan dette være et vanskelig tema,da man oppigjennom har gått seg inn i en «rolle» og blitt den man tror både seg selv og partneren er.
Uansett hva som blir sagt her så tenker jeg at sex trenger tross alt ikke å være dødsspennende for at det skal være godt…. Det kan bli ganske slitsom affære dersom man hele tiden skal toppe spenning og nytenkningskurven….
Det handler ikke om å prestere max til en hver tid,det handler om nytelse og det å ha det godt,også må alle finne sin egen vei dit ☺️

Profilbilde Prudence 10-11-23, 21:15
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Det handler ikke om hvordan du bygger opp teksten din, men som mange andre også har påpekt hvordan du generaliserer og snakker ned kvinner. Det virker som at når du opplever noe med en kvinne, så gjelder det alle kvinner. 

Det finnes utallige tråder der du som mann ikke får det du ønsker, og kvinner får skylden okke som. Uansett om mange av oss påpeker at slik er det ikke, så står du på dine konklusjoner. 

Ja vi kan bli irritert og sint over mye av det du mener er riktig om oss kvinner, men det betyr ikke at vi lar det være ubesvart. Du er ekstremt flink til å ta "offerrollen" i mange sammenhenger, men når du nevner på det samme i tråd etter tråd bare i ny innpakking, så må det være lov å gi deg tilsvar. 

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Agilis Trådstarter 10-11-23, 22:18
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Føler du deg tråkket på og truffet? Jeg liker lite menn som gjør ting som ikke er bra og kommenterer også de gjerne. Jeg har til og med tatt parti på damenes side opptil flere ganger på samme måte som jeg tar side på de menn som blir urettmessig uthengt for noe annet ville vært urimelig. Jeg har alltid vært sånn og jeg står opp for de som trenger det. 

Nå føler jeg dette ikke handler om det jeg sier, men meg som person. For alle ytrer innimellom ting som kanskje noen andre ikke liker, men er det feil å ytre sin mening?

De gangene noen andre menn her inne sier akkurat det samme så blir det enten stille eller så sables ham ned i verste mobbestil slik at brukeren som kanskje hadde et litt glissen sammenligningsgruppe, men like fullt legitim oppfatning sletter sin bruker og det synes jeg er trist. Jeg klarer å stå i dette noe han ikke gjorde for det gjør meg ingenting. Jeg klarer å treffe dere på samvær og se dere inn i øynene for jeg har aldri tatt en eneste person av dere. Det ville vært feil av meg å gjort å henge ut noen offentlig. 

Menn skal henges ut på nettet også her inne. Disse mennene som dere så hater og sier de er så dumme og legger ord i munnen på dem. Ja jeg er enig i at fremgangsmåten deres kanskje burde vært annerledes, men likevel oppfattet ikke jeg dem som dumme. De må få napp et eller annet sted etter som de fisker på denne måten. Når jeg treffer disse mennene på fritiden rundt om i forskjellige settinger er min opplevelse av dem at de er veldig faktarelaterte og høyst oppegående menn med stort sett sunne interesser. 

Damene klager på antall meldinger de får og dette er uten å skrive hva de selv søker annet enn pule nå, akkurat det samme som noen menn skriver. Når du fisker med bunntrål får du også noe du ikke ønsker som f.eks. bunnslam. 

Jeg kan se at en pm er kanskje et større styr sånn sett for det er tross alt en personlig melding. Her ute er det veldig lett å kunne se bort fra det som postes, men jeg føler det ligger en liten interesse i det som postes etter som du både leser det og lar deg blir provosert av det. Men igjen jeg er hverken ufin eller støtende på noen måte om du ikke føler deg truffet akkurat på samme måte som de mennene som poster i tide og utide pule nå meldinger ikke støter meg nevneverdig. Jeg synes bare det er så trist at noen skal ødelegge og fare med usannheter og lure seg til et forhold og dette gjelder begge kjønn livredde for å ikke bli eller få penetrert.

Jeg har aldri og da mener jeg aldri snakket et eneste stygt ord om folk som har andre interesser enn meg. Jeg synes det til og med er både fasinerende og kult, men når du inngår en relasjon med meg med mål om å lure deg til noe du ikke hadde fått om du hadde vært ærlig synes jeg blir feil noe også du ville syntes om du var den som ble lurt. 

Så får du unnskylde tekstoppbygging og skrivemåte da jeg hverken har slik utdannelse eller klarte meg særlig godt på skolen grunnet dysleksi, men på den tiden var det ingen hjelpemidler for akkurat det. Jeg synes jeg klarer meg godt i dag med jobb som jeg liker, hus, hytte og masse kjøretøyer og ikke en eneste krone i lån.

Jeg er dønn ærlig, jeg er akkurat likedan til skomaker og prest og jeg står opp for de som trenger det selv du vil oppleve det om det blir et tema noe jeg opplever tilhører skjeldenhetene i dagens samffunn. Jeg vet noen elsker meg for det jeg gjør og er og ja noen vil også hate meg. Sånn er det. Går ikke inn for å bli likt av alle uansett. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Prudence 10-11-23, 22:35
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Nei vi føler oss hverken tråkket på eller truffet. Som lesbiske har vi møtt nok fordommer og drittprat, til at det meste preller av som vann på gåsa.

Handler hverken om hvordan du bygger opp tekst eller skriver, kunne ikke brydd oss mindre. Det handler om at akkurat det du skrev kunne tolkes på flere måter.

At vi "hater" menn har vi aldri sagt, så slutt å bruke hersketeknikker med å tilegne oss ting vi ikke har sagt. 


A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Nice but naughty 10-11-23, 22:36
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Jeg tror veldig mange reagerer på at du hele tiden tiltaler de du siterer som DU/ DEG. Det blir ikke riktig eller reelt, fordi det er ikke henne/han/dem du skal referere til- det er "hun" eller "ei"! Det virker som at du tillegger oss meninger vi ikke har, at du overfører meningene dine med den direkte tiltaleformen. Så bruk riktig tiltaleform og personlig pronomen når du mener generelt, og når du forteller om en spesifikk opplevelse eller person.

Hvis du ikke gjør det med fullt overlegg..?  🤷‍♀️

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Agilis Trådstarter 10-11-23, 22:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Ja det skjønner jeg. Man skal ikke stikke seg veldig ut før man blir hakkedue sånn sett. Har vært det selv i store deler av mitt liv. Uvintenhet og fremmedfrykt som sprees. Jeg synes homofili er kult selv om jeg selv ikke er det.

Tolk i vei sier jeg. Jeg har vært i rettsalen en rekke ganger og der blir selv de mest positive ting tolket helt motsatt av det de tingene fortalte. Du klarer til og med å lade "mamma" negativt om du setter det riktig inn. 

Jeg leser bare hva som skrives her inne. Hverken hersketeknikk eller andre baktanker her.  


Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 11-11-23, 02:04
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Det handler vel om å beskrive ting sånn at folk kjenner seg igjen. Jeg synes vi er kjempeheldige som har så stor spennvidde i engasjerte deltakere, og vi har godt av å jobbe med å uttrykke oss på måter som alle kan oppleve som respektfullt og inkluderende. Samtidig som en god diskusjon skal anspore til tenkning og reaksjon, kanskje gjøre noen litt provoserte også.

Når utsagn kan tolkes på flere måter, er det en utfordring for alle. Det er ganske ofte at de som har en agenda uttrykker seg på en måte som lar dem angripe i forhold til én måte å tolke på, mens de skynder seg i skjul av en snillere tolkning hvis de blir kjørt på dette. Ganske ofte er det lett å finne tolkninger som gjør et utsagn ganske dumt, men det er jo bare sin egen dumhet en demonstrerer hvis en råkjører på en sånn tolkning av et innlegg, uten å være interessert i om det er måter å se det på som gjør det mer fornuftig.

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.