Profilbilde nakendrøm Trådstarter 13-11-23, 13:31
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg var på den årlige sydenferie med familien. Jeg hadde noen timer hver ettermiddag alene da de andre var opptatt med aktiviteter på hotellet.
Jeg gikk vanligvis til nærmeste naturist strand. Den har et punkt som er kjent som et ekshibisjonist sted, der kåte par viser deg frem. Alle lokale strandkikkerne vet om dette stedet og sirkulerer rundt her hver ettermiddag. De har ingen skrupler og legger seg alltid med innsyn rett opp i skrevet til en dame. De fleste som er på denne stranden, har vært her mange ganger og bryr det sjelden om dem siden å aldri gjør noe annet enn å kikke.
Denne sommeren var som tidligere somre, men i år var det et par i 50 årene som var her nesten hver dag og som tiltrakk seg alle strandkikkeres oppmerksomhet. Han var helt hårløs over hele kroppen, hun hadde langt blondt hår og små bryster med noen deilig stive nipler, begge slanke. De hadde samme opplegg hver dag, spise og drikke (noe champagne lignede) og deretter kose med hverandre. De lå ganske nærme meg, så jeg kunne se hva de gjorde, men ikke closeup. Stort sett så brukte de hendene på hverandre, noen ganger sugde de hverandre også, men det var litt mer diskre. De tok ofte closeup bilder av hverandre, fitte og kukk. Siste dagen min var de i gang igjen, men denne gangen fikk dames fitte all oppmerksomhet. I dag skal jeg få med meg detaljene tenkte jeg og før strandkikkerne var på plass så tok jeg premium plassen 5 meter fra dem. Og hvilket show det ble. Hun lå på ryggen og han lekte med fitta hennes etter alle kunstens regler. Hun hadde en lang fitte med store indre kjønnslepper. Fitta ble erigert etter hvert, både klitoris og leppene ble større og den ble deilig rosa på innsiden. Han var flink til å åpne fitta og gi oss maks innsyn av kiltoris, urinrør, skjede, anus og strekte ut kjønnsleppene. Av og til kikket hun opp og sjekket hvem som så på, hun kikket på meg å så veldig fornøyd ut at jeg kikket på. Det var sikkert 5 menn som så på pluss 2 par som lå nærme dem. Etter å ha brukt fingrene etter alle kunstens regler tok han frem den tomme champagne flasken og begynte å flasketuten som dildo. Han tok bilder mens flasken var i fitta. Jeg har aldri hatt en så stor ereksjon på en strand tidligere og den drypte av pre-cum. Etter hvert kom hun og showet var over, snart pakket de sammen og dro.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.