Profilbilde Prudence 15-11-23, 19:47
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Vi prøver så godt vi kan å svare høflig. Dessverre ikke av interesse for oss, eller du er ikke helt vår type 

Fortsetter de å mase (som mange gjør), får de et klart og tydelig svar tilbake om at mas er jævlig turn off. Siste utvei er blokkering.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Nice but naughty 15-11-23, 20:01
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Styxx

Helt enig med deg at vi damer nok er generelt mye dårligere til å takle avvisninger! Meg selv inkludert... 🙈 Så jeg trår faktisk varsomt, og er høflig i meld til de jeg ikke er interessert i.

Men så får vi sinnsykt mye drittslenging etter oss på pm også, selv om vi avviser på en høflig måte. Og den må vi stå i.. Blir kalt det ene jævlige greiene etter det andre, når vi avviser med "Beklager, men jeg er ikke interessert" feks. Noen ganger blir vi drittlei av stygge kommentarer, som gjerne kan gå på utseende. Noen ganger er det faktisk litt fornøyelig å se hvor langt enkelte kan dra den- og det uten å vite noen verdens ting om meg. Heldigvis er jeg av den typen som lar det prelle av med et stort fnis og en medfølgende blokkering, evnt rapportering om det er skruppelløst jævlig 😉


Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Beverpelsern 15-11-23, 20:25
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Damer bør ha en knapp ekstra...publiser-denne-ufyselige-meldingen-direkte-inn-på-ratingen-til-avsender... 🙈  


Men ja, vi menn (som ikke får vist fram alle de sporadisk håpløse eller ufyselige meldinger som damer får) er vel stort sett lykkelig uvitende. (bortsett ifra antydninger i slike tråder som dette).


Men de fleste innpå her har vel fokuset på alle de avsendere som er høflige og har truffet godt på hva (og hvorfor) de skriver i teksten de sender avgårde til andre på private meldinger.

Jeg skal ta meg sammen selv nå til uka å få avgårde litt snapper til de veldig få som av forskjellige årsaker har havnet inn i mobilen min. Noen ganger så havner snap og mobil langt ned på viktighetslista.

Livet er best ute'n klær


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Styxx 15-11-23, 20:44
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Ligger litt i korta at på nett bør du være varsom, i alle retninger.  Faktisk må damer få lov å bestemme sjæl hvem de orker å diskutere med på privaten..på lik linje med oss menn. Dessuten er det jo ikke verdens undergang om noen ikke orker. 



Profilbilde HrBestemt 15-11-23, 21:28
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nå tilhører vel jeg kategorien som aldri har fått et avslag her inne 😯, så har ikke så mye erfaring..

Men, det som er helt sikkert, er jo at de som maser per def er ganske så patetiske og da bare automatisk havner enda lengre ned. Forstår bare ikke at de selv ikke forstår den koblingen der. Sammenligner det enklest med all spam-mail som kommer - bare å hive det rett i bøtta uten å bruke så mye som en kalori på det.

Profilbilde Agilis 15-11-23, 22:13
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Modin

Lodder stemningen? Tar uansett ikke hva som helst.

Jeg slengte ut en annonse ja, men hvor mye jeg egentlig søker er så som så. Jeg er dog singel og kommer den rette så kan jeg finne på å gå noen steg lenger enn bare å chatte. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 15-11-23, 22:20
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Om ikke brutalt ærlig, så kanskje litt sånn ikke-brutalt ærlig, mer indirekte? Når hen ikke godtar avslag, kanskje en variant kan være noe a la "Alle mine venner tar et nei for et nei, og jeg skjønner mer og mer hvor smart den holdningen er".

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Notwife 16-11-23, 00:26
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sier som det er, at jeg ikke rekker å svare på alle meldinger. Om de da fortsetter å sende meldinger og ha en dialog med seg selv, så får de nesten bare gjøre det. Blir det ufint, eller masete, finner jeg blokkeringsknappen..  Om det blir oppfattet som ghosting, at jeg ikke fortsetter å svare noen så får det nesten bare være. Jeg har ikke ork eller mulighet til å svare hver eneste melding og forklare og svare på hvorfor jeg ikke svarer. Det står i profilen min. Les den. 🤷

Det sagt så forstår jeg jo frustrasjonen til de mennene som gjerne ønsker kontakt med noen her inne, og ikke lykkes.. 😳🤷


💦 Creampielover 💦
Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 16-11-23, 22:03
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Notwife

I min verden får det aldri blitt ghosting at en unnlater å svare på videre henvendelser i etterkant av et 'nei takk'. Det som derimot for meg kan grense opp mot ghosting, er at det inviteres til henvendelser, og så får de som sier ja takk til invitasjonen null respons. Hvis en får flere henvendelser enn en greier å behandle, kan en jo bare fortelle om det.

Så er det all den forståelige frustrasjonen - hva gjør de frustrerte? Den typen atferd som ligger under denne tråden er jo en av de sikreste måtene å sørge for mer frustrasjon. Og det å innse det, kan være noe av det viktigste en gjør for å komme seg videre.  Hadde vært kult med et grep som kunne være til hjelp for dem - men det er kanskje ønsketenkning de luxe...


Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.