Profilbilde Stillalive ID-Verifisert Trådstarter 16-11-23, 09:59
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Nok en teit tekst, men en egenobservasjon.

Ende opp i en litt interessant samtale med min bedre halvdel, og jeg tror nok brorparten av kvinner her inne er helt enige i henne mens jeg selv sitter igjen som en forvirret tenåring.

Som tittelen sier, så er det vist meg 😳

Den korte versjonen er jo en felles samling på jobben med alkohol og mat, når vi forlater lokalet og skal videre ned til byen så prøver jo jeg og komplimentere husets "Hippie dame" ved å påpeke ganske ordrett. "Med fare for me too og at dette ikke er meningen å være sexistisk så fikk du en veldig fin bakende med den buksen "

Var aldri ment som noe annet enn et kompliment fra min side, og har aldri gjort noen forsøk på å sjekke opp frk Hippie. 

Dette nevnte jeg til min samboer sånn i forbifarten noen dager senere, og fikk bakoversveis over hennes forklaring på alt som var galt med akkurat den kommentaren.

Jeg begynte jo selvsagt å protestere ganske spakt om at dette var da totalt uskyldig,  og bare et kompliment siden antrekket faktisk var pent.

Så mine to tvilling døtre på 16 ble blandet inn i diskusjonen, og de var jo 100% enige med mor, jeg påpekte at jeg kanskje burde be frk Hippie om unnskyldning,  å fikk et unisont NEI, det er enda værre.

Jeg enda mer forvirret sier, vel, jeg har jo heller ikke sett henne etter sammenkomsten, å de sier da.

"Det er jo ikke så rart, du er jo et CREEP" 😳

Så nå har jeg fått en lengre avhandling om do and don't på hva jeg i det hele tatt får lov til å si til en kvinne av mine egne barn, å tør jo for pokker ikke å snakke til kvinnelige kolleger lengre 😆

Er det virkelig blitt så ille at alle småkleine kommentarer blir oppfattet i værste mening?

Nesten så jeg savner den tiden jeg var sjømann, den gangen forventet jo nesten folk at man var vulgær i språkbruken.

Så om ikke annet så er jeg i mine egne øyne et utilsiktet Creep overfor døtre og samboer, aner ikke hva frk Hippie tenker, for jeg tør ikke å spørre etter at døtrene begynte å kalle meg creepy.....

Profilbilde Agilis 16-11-23, 10:25
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Det var uskyldig, men den som tar imot denne kommentaren og din frue er kvinner og da tenkes omtrent alt i verste konsekvens. Derfor havner du så feil ut selv om man sier ting som er ment som en gest. Dette forsterkes av alle de grisete mennene som aldri lar disse damene være i fred og kommer med slibrige kommentarer bare de selv tenner på. Derfor havner du i denne gruppa. Du er i den gruppa allerede og det krever sin mann å jobbe seg utav den og det nytter ikke å si og jobbe seg selv utav dette er noe damene selv må finne ut. 

Jeg har funnet ut at det beste er å holde kjeft fordi det er bedre å få kjeft for ting du ikke har gjort eller sagt enn det motsatte. 


Profilbilde CocKforDollie29 16-11-23, 10:33
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Det er bare å begynne å dyrke hår i hånda, finns ikke håp.

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde HeyDude2 16-11-23, 10:41
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Det ble en bra bom ut av det og det er tross alt bedre enn en slapp treff.

Go4ItDude!

Profilbilde Nakennissen 16-11-23, 11:12
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg tror det å kommentere kvinners rumper, bryster eller fitter spesifikt ikke så lett tas imot som et kompliment. 

For min egen del ville jeg heller hørt at jeg så flott ut i en bekledning enn at rumpa mi ser bra ut. Det at noen på en fest går og stirrer på rumpa mi kan jo være spennende nok, men som et kompliment vil jeg heller at det rettes mot meg generelt enn mot rumpa mi.

Og med all seksuell trakassering som har vært, i større grad mot kvinner enn menn, synes jeg en skal være forsiktig. Det er ikke lett å vite hvordan andre oppfatter en kommentar, og det er ikke nødvendigvis gøy å bli betrakta som et seksuelt objekt. Rumpa ses gjerne på som en viktig del av det seksuelle spillet, og det er lett å tenke seg at hun oppfatta det som en seksuelt lada kommentar. 

Jeg sier ikke at det er ment sånn eller at du skal skamme deg eller er en gris, men det er mange grunner til at det er fort gjort å ta feil, dessverre, kan en jo si. Det enkleste hadde vært om en kunne si «så flotte bryster du har», og kvinnen blei glad. Men sånn er det forståelig nok ikke.

Profilbilde +BATTERY+ VIP Moderator 16-11-23, 12:29
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 6 / 0 / 0

Snakk om å ha baller 😉ble  ikke veldig overasket og at din bedre halvdel ikke syntes noe særlig om at du ga en kvinnelig kollega komplimenter for en fin bak ende😂 og kom helt som forventet at dine tennårings døttre søttet opp om mor her 🙂

Frk hippie klarer seg nok helt fint og lever nok en god stund på kommentaren din om dette var lagt frem like uskyldig som du beskrev 😊


Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde JackDullboy 16-11-23, 16:38
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Tror kanskje kommentaren din var litt vel direkte, og tenker man skal vokte seg vel i disse dager for å unngå krenking og kansellering. Jeg hadde ikke turt å uttale slike ord selv om jeg innrømmer gladelig at jeg hadde tenkt som deg. På en måte synd, men slik det er blitt er det kanskje best om man innførte en eller annen kjønnsløs unisex uniform i norsk arbeisliv hvor folk så like ut og kroppspråk ble mer skjult? 

Kanskje man burde gå enda lengre, gjennom f.eks å skjule ansikt og på den måten unngå å vise mimikk/avsløre kjønn fullstendig? 

Da kan vi rendyrke kjønnsløs  mellommenneskelig kommunikasjon på arbeidsplassen og endelig oppnå fullstendig likestilling? 

Ville det vært Nirvana eller har vi da mistet noe på veien?🤔🤷‍♂️

Jeg trenger ikke alltid ha siste ordet, bare så det er sagt. 

Profilbilde CocKforDollie29 16-11-23, 16:47
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

I have a hunch hear me out. Jeg tror at i akkurat i denne situasjonen så hadde det å droppet metoo og sexksme tjent deg veldig godt. Og kanskje at du lente deg inn og sa det litt lavt💡. Tror du styrte henne litt ubevisst i hvilken retning det skulle gå🤷

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn

Profilbilde Nice but naughty 16-11-23, 17:33
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Vet egentlig noen hva Frk.Hippie synes om situasjonen? Nei. Kanskje Hippie-dama synes det var et fint kompliment, og ikke tok det som hverken sexistisk eller krenkende 🤷‍♀️ Kanskje hun ble stolt og gikk hjem med et smil om munnen, og tenkte det var det fineste noen hadde sagt til henne på en lang stund ☺️

Ja, man skal være litt forsiktig hva man sier til folk og viktig å se an situasjon og person. For det varierer veldig i hva folk føler som upassende 😳 En fyr jeg jobbet med følte at alt var upassende, selv et enkelt "Har du hatt en fin helg?" på mandagsmorgen var ufint... 

Trist hvis alle skal tillegge folk onde hensikter for den minste positive kommentar, og vri det til noe negativt og fælt.  Da blir det fort drama-krenk-o-rama, med et stille og innesluttet samfunn! 

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde CocKforDollie29 16-11-23, 18:52
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Hvis hun var en ekte hippie chick,ville hun bare ha sagt far out dude.

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.