Profilbilde Notwife Trådstarter 17-11-23, 01:20
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Det er vel ingenting å stikke under en stol, at det kommer inn mange meldinger til oss damer her.. Jeg har fundert litt på hvordan best forholde meg til dette, men egentlig ikke funnet noe supergod løsning. 

Prøver å svare og takke for hyggelige tilbakemeldinger, men har overhodet ikke kapasitet til å svare og holde en samtale med alle.. 

Forslag til gode løsninger, eller en godt formulert strofe så man ikke fremstår som en utakknemlig kald bitch, men samtidig ikke så imøtekommende at man gir inntrykk av å skulle holde en videre samtale, mottas med takk. 🤔😳 


💦 Creampielover 💦
Profilbilde JackDullboy 17-11-23, 06:11
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg har etter hvert fått noen år på baken (tro det eller ei), og min livserfaring sier meg at jeg trives best i selskap med mennesker som serverer rake pucker, dvs relativt åpne og ærlige tilbakemeldinger på hva som er tilstanden. Da vet jeg nøyaktig hva jeg har å forholde meg til, og trenger ikke kaste bort energi på å overtenke eller prøve på å endre noe. 

Åpenhet må ikke forveksles med uvørenhet i form av slemme karakteriserende tilbakemeldinger, for urettferdighet skaper bare negativ energi. 

Et enkelt «beklager, jeg er for tiden opptatt med å utvikle et forhold», eller «du er dessverre litt eldre enn det jeg ser etter» (burde i så fall backes av profilbeskrivelsen), eller beklager, men du «sett inn hva som ikke trigger lysten til å fortsette», så vi avslutter denne samtalen her. 

At det er menn her som ikke klarer å forholde seg til et nei er dessverre et faktum, men slike som meg slipper du ihvertfall bruke mere tid på.  

Lykke til🫶🏻

Jeg trenger ikke alltid ha siste ordet, bare så det er sagt. 

Profilbilde Slettet bruker 17-11-23, 07:39
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du trenger ikke svare dem. Det er ingen som sier at du skylder å bruke tida di på folk du ikke har kjennskap til. Hvertfall på nettet. Jeg regner med at de fleste her skjønner det også. De som synes du er en utakknemlig bitch kan gå og ta seg en bolle. Ikke føl deg tvunget til å skrive svar til folk du ikke kjenner 😁



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde norphilcouple 17-11-23, 07:45
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Hva med «Nei takk, ikke interessert». Er ikke noe feil å være kort og konsis, gir heller ikke rom for videre dialog.

Men generelt sett mener vi du kan ignorere alle henvendelser som kommer om du ikke har en aktiv annonse i forumet. Å ha en profil er ikke det samme som ønsker å bli kontaktet.

Og har du en aktiv annonse, kan du også trygt ignorere alle henvendelser som faller utenfor det du søker etter - at enkelte ikke kan lese er jo ikke ditt ansvar.

Vi svarer ellers om vi har tid/anledning, og lever ellers godt med å overse en del henvendelser. På lik linje lever vi godt med å ikke få svar om vi henvender oss til noen uten at de har en aktiv annonse.

Profilbilde Agilis 17-11-23, 08:06
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Min erfaring er at holder man seg saklig og skriver med normal folkeskikk og ikke kølla i hånden så trenger man seriøst ikke 6 i norsk for å få svar. 

Som mann her inne tror jeg det er lettere å nå igjennom med egen annonse.


Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert 17-11-23, 08:21
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Jeg svarer kun aktuelle. Har jeg annonnse ute skriver jeg det i annonnsen. 

På profilen har jeg skrevet at jeg ikke ønsker kontakt med menn i forhold eller par. Samt over en viss alder. De håpefulle som tilhører denne kategorien går rett i slett boksen uten svar. Gidder de ikke respektere profilen, gidder jeg ikke å gi dem ett svar. Man skylder ingen å svare, og hvis man rennes ned med mld, har man heller ikke mulighet til å svare alle.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Notwife Trådstarter 17-11-23, 08:38
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde JackDullboy

Det handler ikke alltid om at man tenker at personen man snakker med ikke passer det man søker, men at man får så mange meldinger at man ikke klarer følge opp. Har man en samtale med en person, og forlater samtalen pga andre ærend/livet/jobb/hverdagen/fyll inn det som passer, så vil samtalen ha forsvunnet avsted når man kommer tilbake. Og med typ 400 meldinger  i innboksen, sier det seg selv at det ikke går å ha oversikt lenger. 🤯

Jeg syns jo det er hyggelig å chatte med nye spennende mennesker, men kanskje jeg savner litt system i rotet 🤣. Typ, bare personer som matcher det man egentlig søker/ønsker å chatte om, eller kun venner får sendt melding feks 🤷. 

Det er jo stort sett bare veldig hyggelig å få meldinger, og man føler jo derfor på at det er synd man ikke får gitt bedre svar og tilbakemeldinger 🤷. 


💦 Creampielover 💦
Profilbilde Agilis 17-11-23, 09:05
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Notwife

Sånn er det. Har mange ganger i datingverden opplevd en kjempekemi og interesse på kvelden der vi har skrevet mye til hverandre. Hun har åpenbart vært interessert, men etter en god natts søvn er det stille som i graven. Sender du på nytt melding så oppnåes ikke noe svar. Ja man egentlig stille seg det spørsmålet om kvelden før bare var et skuespill og tidsfordriv fra hennes side. Dette er det jeg som mann møter og for min del kan du ikke dekke deg bak "for mye å følge opp" fordi det vil bare forsterke mitt inntrykk. 


Profilbilde Notwife Trådstarter 17-11-23, 09:14
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Forsterke ditt inntrykk av at forrige samtale kun var skuespill og fake, fordi du ikke får svar igjen? Tja, jeg kan ikke svare for andre, men jeg gidder ikke fake en samtale her inne ihvertfall 🤣🤣.  Jeg føler vel det blir feil uansett hva man prøver å gjøre her, svarer man høflig på hyggelige meldinger, men ikke klarer å fortsette kommunikasjonen er det feil, svarer man ikke er det feil. Også er det i mine øyne gaaaaanske stor forskjell på om man aktivt går inn for å få en match på datingsider, eller om man sitter med 400 profiler som sender x antall meldinger hver uten at det er annonsert noe ønske om kontakt. 🤷🤔 .

Sier ikke at jeg ikke setter pris på alle hyggelige meldinger, men at det faktisk ikke lar seg gjennomføre å følge de opp.


💦 Creampielover 💦
Profilbilde Notwife Trådstarter 17-11-23, 09:24
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Gull

Takk, da går jeg å lager en svær bolledeig nå istedenfor 🥳🤔🥳🥰

💦 Creampielover 💦
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.