Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 17-11-23, 18:25
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Møre og Romsdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jobber på båt og er nokså ofte innom Bergen gjennom året.

En gang vi lå inne kom jeg i kontakt med en mann som gjerne ville bli sugd i bilen sin. Dette var på Nakenprat.com. Vi måtte møtes raskt da han ikke hadde mulighet til å treffes sent på kvelden og han var allerede ute med bilen på tur. Da var derimot sent høst så det ble tidlig mørkt så jeg kjappet meg og ble ferdig og gikk for å stille meg opp der han skulle plukke meg opp.

Jeg var spent som bare det, han hadde lokket med en skikkelig stor en på 22cm, og det var en cm større enn den største jeg hadde sugd til nå. Jeg gledet meg til å treffe han.

Jeg stod der ikke lenge før jeg fikk PM om at han var rett rundt hjørnet, og det stemte nok så bar for ikke så lenge etter så stoppet han opp ved siden av meg. Jeg åpnet døren og satte meg inn i bilen. Førsteinntrykket var skuffende, han skrev på profilen sin at han var 47 år, men det stemte ikke i det hele tatt. Han var mye eldre, trolig i slutten av 60-årene. Jeg tenkte med en gang at jeg hadde blitt lurt og at han bare bløffet om pikken også ... skulle jeg bare hoppe ut igjen og stikke ?  

Jeg tygget litt på det .... og bestemte meg at jeg hadde litt for mye lyst på pikk her og nå til å bare stikke av. Jeg ble med videre.

Han satte bilen i gir og vi kjørte av sted for å finne en plass å parkere der jeg kunne suge han. Mens vi kjørte kom vi fort i snakk og han var en hyggelig eldre mann. Det var første gangen med en mann for hans del, men kona nektet i gi han sex så han måtte bare finne seg en annen måte å få tømt seg på. Han var temmelig nervøs innrømmet han og var spent på om han greide å få ereksjon sammen med en mann. Han spurte om jeg kunne beføle pikken utenpå buksa mens han kjørte. 

Det gjorde jeg gjerne og begynte å stryke skrittet hans og kjente at han begynte å bli stiv nokså raskt. 

Telefonen hans begynte å ringe, men han svarte ikke. Det er bare kona, sa han, hun ringer hele tide og maser om at jeg må komme hjem. Bare fortsett du sa han ... åpne gjerne opp og kjenn på pikken også.

Jeg knappet fort opp buksa hans og stakk hånda ned i boxeren. Han var skikkelig hard nå og jeg kjente at han i hvert fall ikke hadde bløffet så mye om pikken sin. Den kjentes stor ut og var i hvert fall veldig tykk i hånda mi.

Jeg runket han sakte mens han kjørte og stønnet over runkingen. Du må stoppe sier han eller så kommer jeg snart. Jeg slutter å runke han, men holder rundt pikken. Den blir sakte slappere i hånda mi.

Kona ringer og ringer uten å får svar, men han begynner å bli litt desperat etter å finne en plass å stoppe. Kan du ikke suge meg mens jeg kjøre da? spør han. Jeg drar på det, men sier nei. Ønsker ikke å kollidere med en pikk i munnen :)

Ikke lenge etter finner vi en liten parkeringsplass av grus der i en sving i en bakke. Der svinger vi av og parkerer og stopper motoren.

Han legger seteryggen bakover og drar buksa nedover lårene. Jeg flytter meg til rette i passasjersetet og drar frem pikk fra boxeren. Den er halvstiv, men jeg ser fort at den er stor og tykk ja. Jeg smiler for meg selv over den flotte pikken og er glad jeg ikke feiget ut tidligere. Kjapt gaper jeg over det store pikkhodet og begynner å suge. Den vokser fort til en kjempe og jeg er sikker på ar det stemmer at den er 22cm. Jeg suger det jeg er god for å prøver å svelge hele pikken, jeg har klart det med en på 21 cm, men det er vanskeligere i bil finner jeg ut. 

Herregud så god munnen din er stønner han, men kona ringer igjen. Denne gangen svarer han henne.

Jeg suger og lytter mens han kjapt prater med kona mens en fremmed mann suger pikken hans. Jeg legger litt ekstra innsats i sugingen for å få han til å stønne til kona i telefonene, men han holder seg. Brått kjenner jeg at pikkhodet svulmer opp i munnen min.

Han er kjapp med å legge på telefonen, og stønner høyt før han griper håret mitt og holder hodet mitt fast. Han begynner å pumpe ut sæden sin inn i munnen min. Svelg... stønner han og pumper mer sæd. Jeg er imponert over hvor mye han spruter, trolig lenge side sist. Kona ringer igjen mens han spruter og spruter, men nå svarer han ikke. 

Omsider er han tømt og jeg suger rolig og forsiktig pikken, mens den blir slapp og vasker den ren igjen.

Vi avslutter og jeg får både hjertelig takk og klem for innsatsen med å tilfredsstille en eldre desperat mann. Han kjører tilbake og slipper meg av, kona fortsetter å ringe mens vi kjører. 

Stakkars mann tenker jeg når bilen kjører av sted etter å ha sluppet meg av. Synes jeg fortsatt hører telefonen ringe. Jaja, han fikk i det minste litt glede ut av kvelden selv om kona maste hele tiden.

For min del, fortsatt den største pikken jeg har sugd frem til i dag :)


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.