Profilbilde DreamWorks Trådstarter 20-11-23, 13:44
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Jeg har lenge lett etter hva som tenner meg. Jeg trodd jeg har slitt med seksuell tenning hele livet, Men løsningen startet da  jeg traff en manns som var mange år eldre enn meg. Da jeg traff ham, sa det pang. Han fikk meg til å føle meg så spesiell som jeg trenger å være for å kunne klare å gi av meg selv på den måten jeg så inderlig ønsker å gjøre. Jeg kan heller ikke lege skjul på at det er et litt godt tabu å kjenne på at han er så mye eldre enn meg, og ikke minst at han får meg til å følge meg liten fordi han er eldre, visere, større og sterkere. Dette er et godt utgangspunkt for spenning. Det vil ikke være mulig for meg å gi av meg selv og min kropp så rått som jeg fort fikk erfare at jeg ønsker, uten at det baserer seg på en 100% tillitt til at han elsker disse sidene ved meg og at han er stolt over at jeg ønsker å være hora hans, samtidig som jeg er kona hans og lager middag til ham og steller barna mine. Jeg er villig til å gå langt, og er villig til å utforske mye hvis jeg vet at jeg blir verdsatt for at jeg ønsker å være hans. Hora hans. Lysten min til å virkelig være hora, har jeg ikke forstått før nå. Det kan være i form av å by meg frem til ham, det kan være i form av å gjøre meg tiltrekkende for ham, det kan være i form av å være så frekk jeg kan i en hver situasjon. For ham. Kun for ham. Alltid for ham.


Jeg har alltid likt å bli sett. Han har et ønske om at jeg skal være så tiltrekkende som mulig, og å få kjenne meg så frekk som mulig. Sammen med ham var jeg derfor villig til å forsøke ut hvordan det vil være å la andre se på meg. Etter å ha testet forsiktig ut med bilder og filmer på nett fant han ut at han ønsket å teste det ut enda mer. Han fant derfor frem til to menn som ble med oss inn på et hotellrom. Bestillingen var at de andre får ikke lov til å ta på meg, men om de ønsker får de lov til å ta på seg selv.


Jeg vet godt hva jeg vil, og hva han vil. Så jeg starter med å legge meg på sengen og kle sakte av meg. Jeg passer på å skyte brystene frem slik at de harde kroppene mine stikker godt ut. Brystene mine er små og faste, enda yppige og runde. Jeg vet godt at en hver mann får vann i munnen av å se på dem. Jeg reiser meg opp og snur meg rundt. Løfter sakte på skjørtet, det glatte stoffet glir sakte opp over rumpa mi og jeg kjenner den deilige følelsen av lyst og frekkhet. Jeg kryper opp på senga, og står på alle fire slik at jeg kan friste dem med innsynet de enda ikke får fullt ut. Jeg trenger mer. Vil ha er. Må ha mer.

Jeg tar av meg skjørtet og snur meg rundt på sengen. Den hvite tangatrusa ligger stramt inntil venusberget og fitta mi. Akkurat denne gangen har jeg glattbarbert meg, slik at alle konturer skal vises mest mulig. Mennene beveger litt på seg i stolene sine. De følger nøye med mens jeg lar fingrene gli over trusa. Jeg tar tak, og drar den opp slik at den presses inn mellom leppene og litt av de fyldige leppene mine stikker ut på utsiden. Jeg kjenner en deilig fornemmelse bre seg i hele kroppen, og jeg kjenner hvordan fitta mi lengter etter å bli sett på og studert enda mer. For å gjøre meg ordentlig fin, stikker jeg to fingre inn bak trusekanten og henter frem safter som jeg smører ut over leppene mine slik at jeg skal glinse ekstra fint. Jeg stikker fingrene inn igjen og henter ut to våte fingre som jeg lar mannen min få suge på slik at han kjenner hvor våt jeg er for ham. Hvor våt han lar meg få lov til å være. Jeg snur meg tilbake på alle fire mens jeg lar trusa gli ned slik at de får fullt innsyn der se vil. Jeg sprer beina godt, og lar dem få nyte å se på meg over alt. Jeg håper mannen min legger merke til at de andre er harde, og hvordan de skulle ønske å få stikke kuken sin inn dit.

Jeg trenger å samle meg litt, så jeg legger meg tilbake på ryggen, med puter godt lent bak rygg og hode slik at jeg kan slappe helt av. Jeg fører fingre mot kliroris og masserer mer målbevisst nå. Målet mitt er å kjenne hvordan øynene deres brenner seg inn i fitta mi, og vite at jeg får dem alle tre til å renne over av lyst. Jeg bruker fingrene til å åpne meg ordentlig opp. Hadde jeg kjent på pikken deres nå vet jeg godt at de hadde blitt gode og våte på tuppen. Jeg sukker og lukker øynene mens jeg nyter den frie deilige følelsen og at jeg vet at han er stolt av meg. Både fordi jeg er fin, men også fordi han vet at dette tør jeg utelukkende å gjøre for ham, på grunn av ham. Jeg spør om jeg kan få lov til å kyse ham, og etter noen gode lange kyss kjenner jeg at jeg trenger å kjenne ham i munnen. For at jeg skal kunne slappe enda bedre av binder han bind om øynene mine og like etter hører jeg at han knepper opp. Det er godt å ikke lenger tenke på de andre mennene i rommet. Det er godt å kjenne bekreftelsen på lysten jeg har skapt i ham. Det er godt å få kjenne at han er våt om hodet, og at han er hard. Ette at jeg har tatt noen gode dype sugetak om hele skaftet hans, mens jeg passer på å spre beina godt slik at jeg føler meg mest mulig åpen og fri, legger jeg meg ned. Han står på kne ved siden av meg slik at jeg kan legge pungen hans i munnen min og suge mens jeg runker ham forsiktig. Jeg passer på at tunga masserer pungen godt, kjenner hvordan de treffer de deilige harde ballene, og hvordan han strammes mer og mer. Jeg håper han også glemmer tid og sted – men at han husker at han ikke får lov til å komme før de andre mennene har forlatt rommet. Jeg aner ikke lenger hva de gjør, men gir meg henn til situasjonen, nyter den deilige frie følelsen av å få ligge under min aller kjæreste og vise ham hvor sulten jeg er på ham. Etter hvert trekker han seg unna og spør meg om jeg har lyst å bli smakt på. Jeg klynker ja, og kjenner lysten rive i meg i det en deilig våt tunge treffer fitta mi med enorm lyst. 

Profilbilde mumriken 20-11-23, 18:10
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

pirrende historie.....gleder meg til fortsettelsen ;)

Profilbilde VetIkkehva ID-Verifisert 01-12-23, 15:12
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Agder Flekkefjord
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Herlig historie :-)


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Sabeltann 01-12-23, 17:38
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Agder Kristiansand
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg kan sitte i stolen der 🤩

Profilbilde SekstiplussPar 02-12-23, 17:01
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DreamWorks

Min drøm dette.. ta vare på og utvikle en yngre kjæreste for og dele trygt og sikkert med andre menn

Profilbilde Slettet bruker 07-12-23, 17:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jøss, dette gav meg skikkelig tenning. Godt skrevet er det også

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Iceman1 13-12-23, 14:14
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DreamWorks

Fortsett fortellingen pliiiiis

**,?

Profilbilde Stavangerkar1 27-12-23, 18:31
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DreamWorks

Wooooow, herlig liten fortelling og deilige detaljer som er godt skrevet. Leser gjerne mer fra deg! :)

Profilbilde DreamWorks Trådstarter 17-01-24, 11:59
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde DreamWorks

Fortsettelsen: 

Jeg kjenner hvordan tunga slikker meg grådig. Jeg kjenner hvordan saftene mine, som blandet med entusiasmen fra ham, renner ned mellom rumpa mi. Han suger på de fyldige leppene, på den lille klitorisen og samler til slutt alt av det han får tak i i et godt drag. Kroppen spenner seg slik som den bruker, jeg må presse fitta mi hardere opp mot ham slik at kroppen min står i bue. Jeg må vise hvor inderlig jeg vil gi, fitta mi. Heldigvis leses dette som det skal og jeg får hjelp av to fingre inn i meg, dypt presset inn i meg slik jeg trenger. MÅ.

Mens jeg ligger slik og nyter, to fingre som penetrerer meg godt og ei tunge mot klitten, blir jeg møtt med pikken hans mot leppene mine. Tunga mi tar automatisk i mot og det går opp for meg at jeg nå får nyte den lett salte smaken av ham samtidig som det er noen andre som smaker på meg. Jeg gjenkjenner hver millimeter av kuken hans og jeg forstår at han har latt en av de andre mennene få forsyne seg. Avtalen om at de ikke fikk ta på meg, var kanskje mest gjort for å justere mennenes forventninger, i tilfelle situasjonen ikke ble som han ønsket. Han vet godt at jeg følger hans lyster og at jeg er klar til å gjøre hva enn han ønsker og lar meg få erfare - med unntak om at munnen min er forbeholdt ham. Den deler jeg ikke med noen.

Jeg rekker ikke å tenke stort før orgasmen bygger seg opp. Jeg vet ikke hvem som slikker meg eller hvem som har fingrene så godt inni meg. Jeg gjør mitt beste for å forsikre mannen min, med tungen på pikken hans, om at jeg alltid er komfortabel så lenge det er han som leder ann - men det er vanskelig når klynkene til stadighet bygger seg opp sammen med trangen til å knytte nevene og bite tennene sammen. Tanken på at han har latt meg få lov til å erfare å bli sett på av så mange øyne og med alt fokus på meg mens jeg får gi meg henn - får meg til å komme så sterkt at lårene rister. Jeg kjenner at noen hender hjelper til og tar tak om rumpa mi for å støtte meg opp mens de siste sammentrekkningene rir gjennom meg.

Jeg er øm i fitta og legger med på magen i senga. Min kjære, som har lyst å vise meg enda mer frem tar tak i rumpa mi og sprer den slik at jeg blir godt synlig. Jeg spenner lårene litt slik at jeg vet at jeg strekker meg akkurat nok til at de kan se meg enda bedre. Kjenner at hele meg åpnes litt opp. Jeg kan høre pusten til de andre nå, mens en tunge som først forsiktig lirker seg inn og som etter hvert slikker grådig langs hele sprekken. Jeg kan ikke la være å la fingrene finne tilbake til en litt øm klitoris, samtidig som de andre forstår at jeg trenger mer og hjelper til med noen fingre inn i fitta mi. Først sakte, men etter hvert kjennes lysten til mannen som utfører det godt og det blir raskere og mer bestemt. Disse to andre mennene er ukjente for meg, men de enser at jeg trengs å tas vare på. Hendene som tar på meg er ømme, ivaretakelse og håndterer meg med bestemt omhu slik at jeg klarer å slappe av og stole på at de også liker det mannen min lar dem få gjøre meg meg. Jeg er takknemmelig for at de leser meg og følger kroppen min slik at jeg tør slippe hora i meg helt ut, for en liten stund.

En av dem leser igjen hva jeg trenger når jeg stikker rumpa enda lenger oppover mot dem. En finger finner frem og glir forsiktig inn og ut bak. Den presses sakte, langt inn, samtidig som noen andre fingre er like dypt inni i fitta mi. Det tar ikke mange takene før orgasmen igjen bygger seg opp og ruller gjennom kroppen min på ny. Jeg må slippe ut lydene som viser hvor gode de er mot meg.

Etter den siste orgasmen forsvinner den øverste energien litt og jeg blir litt blyg. Mannen min som kjenner meg godt skyver seg inn under meg, kysser meg og gir meg bekreftelsen jeg trenger. Jeg kjenner på trangen til å krype inn og være nær ham og jeg forstår at han ber de andre mennene om stillt å gå. Jeg snur meg rundt og kjenner den varme kroppen hans tung mot min, mens jeg desperat presser meg mot ham for å kjenne pikken hans skli inni meg. Jeg trenger, må, kjenne ham, nær, hard, inni meg. NÅ!

Jeg elsker deg, sier han. Du var flink for meg. For oss.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.