Profilbilde Beverpelsern Trådstarter 22-11-23, 11:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

....en fest eller annen type aktivitetsmorro?

Jeg har heldigvis bare hatt noen få netter hvor man ikke har fått sovet i det hele tatt og bare gått på jobb, om enn noe sliten og sikkert med endel redusert effektivitet.

Men det har nok ikke skjedd på grunn av sexmorro(tror det alltid har blitt noen minutter søvn selv om det har vært nærme) eller på grunn av fest/drikking.

Det har vært magevondt, smerter og ett par koffeinsjokk som har greid å holde Ole Lukkøye på avstand og dermed gitt en ekstra slitsom lang dag.



Livet er best ute'n klær

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 22-11-23, 12:01
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Det har jeg egentlig gjort alt for ofte, men det har litt sammenheng med den type jobb og aktiviteter jeg har hatt opp gjennom årene.

Har møtt på jobb med både brukket ribbein,  fingre og lite brudd i foten (ikke samtidig) fordi jeg trodde jeg kun hadde slått meg litt.

Profilbilde Visnæcks 22-11-23, 12:09
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Mitt verste møte med jobb var etter to-tre måneders sykemelding. Jeg ville vise kolleger at jeg fortsatt levde men var i skrøpelig forfatning etter en ulykke. Så jeg proppa meg full av Paralgin Forte og tok krykkene fatt. Og møtte en stengt dør (jeg hadde glemt at vi åpnet en time senere) Smertene skrek ut i hvert eneste lille hjørne av kroppen - og jeg var en time for tidlig. Da jeg endelig møtte arbeidskamerater så så de bare rart og medfølende på meg og lurte på om jeg ikke burde blitt hjemme.

Kikk på albumet vårt<3 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Kåtpar88 22-11-23, 12:15
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Uff ja, har nok skjedd en eller to ganger for mye😄

Profilbilde Par2939 22-11-23, 14:06
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Første gangen jeg møtte typen så tok han toget opp til meg, vi delte en flaske vin og skravlet så han ikke rakk toget hjem. Det endte opp med at vi hadde sex helt til første toget på morgenen gikk og han måtte reise rett på jobb…nypult,»skitten», sliten og lykkelig 😅😂

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 22-11-23, 15:17
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Det skjedde i min ungdom da jeg gikk med avisa ol. Men i dagens yrke er det nydusjet, uten lukt som er regelen. Være seg sex eller parfyme 😊

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stella 22-11-23, 17:03
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Jeg har hatt sex istedenfor å sove en ekstra time eller to ja. Men jeg har aldri dratt på jobb helt uten å sove. Jeg jobber i helse, det ville ikke vært forsvarlig. 

Profilbilde Agilis 22-11-23, 17:14
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Ja da har da gjort det ofte før når man var avløser. Rett fra fest til stell med dyrene. 

Så hadde jeg engang ramlet oppi en fest som hadde gått over styr og fikk hjulpet en mindreårig stakkars gutt (lillebroren til en kamerat) med å rydde huset for vandaler og de var det mange av og de hadde heller ingen intensjoner om å forlate stedet sånn uten videre. Da fikk de hjelp til det uten silkehansker så noen av de ramlet og slo seg litt. Vi fikk etter hvert kontroll på situasjonen og jeg kunne forlate stedet. Etter noen telefoner på natten ble det avtalt at politiet skulle møte meg på jobb og sjefen min ble informert om at jeg ble noen timer i "avhør/samtale" med lovgivende organ før jeg kunne starte på jobb. Tror han spekulerte litt på hva som skjedde. 


Profilbilde Nice but naughty 22-11-23, 22:01
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Det skjer ganske ofte faktisk! 😂 Nå skal det sies at jeg er et nattdyr, og kan fint ofre nattesøvnen for både skravling og sex. Spesielt det siste 😉

Til gjengjeld så liker jeg å sove lenge på morgenen i helgene, og "tar igjen" litt søvn da. (Jada, har hørt at man ikke kan ta igjen søvn, men jeg er uenig med proffene på akkurat det!) 😉

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Big23one 22-11-23, 22:04
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Lettere å ta igjen prat og sex altså

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.