Profilbilde nakendrøm Trådstarter 02-12-23, 20:58
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg har mange opplevelser om damer som viser seg frem for meg. Her er en historie.

Jeg jobbet en periode i utlandet og reiste mye rundt i mellom Europa. Jeg hadde fri en ettermiddag og ønsket å gå på spa for å få litt varme. Jeg fant et sted som lå en liten togreise fra der jeg var. Hovedattraksjonen på stedet var et kjempestort utendørs saltvannsbasseng, med masse forskjellige massasje dyser og temaer, der var badetøy påbudt.

I badstueområdet var badetøy forbudt. Jeg gikk litt rundt for å gjøre meg kjent og fant aufguss badstuen. Der var de akkurat ferdige og jeg spurte en ansatt (dame) om når neste aufguss var på engelsk. Vi stod i forrommet til badstuen, da var den en dame som kom inn fordi hun var nysgjerrig tror jeg. Hun sto rett foran oss, så åpnet hun håndkle for å rette på det, men tok seg god tid før hun dekket seg til igjen, hun smilte og gikk. Hun var først i 50 årene, høy, veltrent, silikon bryster, langt mørkt hår, en velstelt glatt fitte (ingen lepper synlige) og flott lange bein.


En time senere var det aufguss igjen. Badstuen var stor med store vinduer med plass til mange, men litt rar arkitektonisk med mange hjørner og vinkler. Rett før det startet kom damen inn med mannen sin. De fant en plass i et eget hjørne med bare plass for 2, rett foran meg. Mannen var både lavere og yngre enn damen og hadde ellers et normalt utseende. Aufgussen startet, hun satt seg godt til rette med bein og kne opp, men hadde beina samlet. Jeg la merke til at hun kikket bort på meg av og til. Hun beveget beina litt fra side til side som gjorde at jeg så sprekken hennes av og til. Jeg er ikke spesielt fan av silikon bryst, men av en eller annen grunn liker de med silikon bryst ofte meg, hennes bryst var flotte, med stive ganske store brystvorter. Aufguss var over og folk gikk ut, jeg ble sittende for å slappe av.

Paret rett foran meg satt også, men så reiste mannen seg og visket noe i damens øre, mens de kikket bort på meg. Så gikk mannen ut og det var bare meg og damen igjen. Jeg satt også med bein og knær opp og beina litt fra hverandre, så hvis hun så opp så hun rett i kukken min. Jeg lukket øynene og slappet av, etter en stund åpnet jeg dem, da hadde damen endret posisjon. Hun hadde fortsatt bein og knær oppe, men nå sprette hun beina vidt. Jeg så rett inn i en deilig åpen fitte hvor leppene nå var godt synlige og lå til hver sin side. Hun hadde lukket øynene så jeg kunne se så mye jeg ville. Slik satt vi ca 5 minutter. Så åpnet hun øynene og kikket på meg som for å bekrefte at jeg hadde sett herligheten hennes. Jeg smilte, og hun smilte og så gikk hun. Jeg så dem ikke igjen, regner med at de reiste hjem og knullet vilt.

Profilbilde Slettet bruker 02-12-23, 22:50
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Se og bli sett er en spennende og triggende greie😈

Profilbilde annonymfe 03-12-23, 11:15
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Deilig historie😀

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.