Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 05-12-23, 22:55
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

I sommer tok vi endelig motet til oss og tok turen innom ei nakenstrand. Valget falt på en nydelig strand i Sverige mens vi var på ferie. Vet ikke helt hva vi kunne vente oss, men tanken om å være ute blant folk i solen helt uten klær fristet. 

Man hadde jo hørt om både Cap D'agde og Maspalomas og hva som kunne skje der, men slikt skjer vel ikke her? Eller gjør det? 

Vi fant en ss en plass litt oppe fra vannet hvor vi følte oss litt skjermet, samtidig som vi så litt rundt oss. Plassen vi fant oss var mellom et annet par og to menn og ei dame. Ca 10-15 meter unna. Tok av oss fillene og rigget oss til. Diskret og nysgjerrig kikka vi oss rundt. Spennede med nakne kropper så tett på. Hadde jo hørt at ting kunne skje på slike strender, men tenkte det var overdrevne historier og ikke her. Og ihvertfall ikke noe som skjedde oss. Ganske sikkert skjedde det ingenting. Kanskje de andre rundt oss også leste situasjonen litt. For etter litt ser vi paret til venstre for oss holder på med ett eller annet. Uten helt å se hva, men noe var det. Spennede. Så ser vi på den andre siden, og til vår store overraskelse ligger den ene mannen i skje med dama, mens den andre mannen sitter helt ubemerket ved siden av. Jo, jammen ligger de i skje og knuller.

Detta gjør jo at man kanskje tør litt selv og. Men ferske som vi er, begrenser man seg til å stryke kona lett over rumpa. Lar en finger få litt ekstra trykk mellom rumpeballene. 

Vi ser at det roer seg på begge sider. Kona snur seg etterhvert på ryggen. Jeg tar etterhvert motet til meg og berører henne forsiktig på brystene. Forsiktig og diskré. Hun ligger nå med føttene mot paret til venstre for oss. Etter litt lar jeg hånd og fingre forsiktig stryke nedover mage og på lår. Fingrene finner frem til fitta. Stryker lett over kjønnsleppene før jeg lar en finger presse inn mellom leppene. Hva faen? Det er vått og varmt. Kona nyter det og jeg lar fingertuppene bli gode og våte før jeg finner klitoris. Mannen i det andre paret ser hva jeg gjør og begynner å kjærtegne dama si samtidig. Forteller kona at han ser på, nyter og tar på dama si. Noe hun helt klart liker å høre. Slik kjærtegne vi hver vår dame mens vi begge ser at vi nyter det å se og bli sett. Det tar ikke så lang tid før kona begynner å vri og ynke seg litt. Mannen til venstre begynner å runke sin allerede erigerte kuk samtidig som han fortsatt leker med sin dame. Kona liker det jeg forteller om situasjonen, og ikke lenge etter rister hun i orgasme. Dette blir helt klart oppfattet av mannen bortenfor, og han øker tempoet i sin onanering før han rykker til og spruter utover dama si samtosusg som jeg forteller kona akkurat hva som skjer. Selv fikk jeg min deilige avslutning da vi kom tilbake der vi bodde den helga. 


Dette er vårt første møte med nakenstrand, og mye mer skjedde den helga. 

Har dere noen slike erfaringer å dele, så kom med det. 

Kanskje vi til og med kan dele plass på nakenstrand til sommeren😈



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Profilbilde Mario79 06-12-23, 00:22
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Spennende historie. Høres veldig spennende ut å ligge på en nakenstrand. Jeg får prøve det

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 06-12-23, 16:10
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Er absolutt å anbefale. 

Både med og uten snusk😉

Profilbilde MrMagic19xx 21-01-24, 04:44
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Voff !:-)

Profilbilde Østfoldpar5868 21-01-24, 07:15
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Sex på offentlig strand er jeg mot. Rett og slett

Profilbilde Godtvoksenmann 09-03-24, 18:03
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

En herlig historie.  Da vi var yngre hadde vi flere slike opplevelser i områder som var kjent for ulike sexaktiviter .  Nå er jeg mye på Gran Canaria, og har muligheter til å se mye sex ute i bushen på Dunas de Maspalomas.  Det er svært mange single og par som er ekshibisjonister, jeg inkludert, som nyter å bli sett.  

Profilbilde 911 12-03-24, 22:36
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vi har vært mange ganger på Maspalomas, men aldri sett noen ha sex selv om vi har gått litt opp i "sanddynene". Fantastisk fin nakenstrand uansett. Kilometervis med nakne mennesker og de fleste er lette å komme i kontakt med.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.