Profilbilde dynetrekk22 Trådstarter 09-12-23, 12:40
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Etter 10 år sammen har vi ved samtlige anledninger luftet ideen om å prøve ut at fruen er hotwife. For noen uker siden ble vi kjent med en herremann på 22 år som bor i området da vi havnet på en fest sammen. Etter noen enheter kom det fort frem at han hadde lagt merke til min samboer i sommer og kommenterte spesielt at hun hadde fine føtter. Vi drev å snakket litt og de to fant tonen ganske fort. Vi skjønte fort at han var keen på eldre kvinner da min samboer er 34 år.

Vi satt og snakket om det var tydelig han var giret. Vi dro hjem til oss litt ut på kvelden og han ble med. Vi satt oss ned i stuen med god musikk og noe i glasset. De hadde satt seg ved siden av hverandre og han ble litt overivrig og tok henne på låret hvor han fort innså han gikk for langt og beklaget seg. Jeg så på min samboer som tilsynelatende ikke var plaget av dette men ville ha bekreftele fra meg om det var ok eller ikke. Jeg nikket forsiktig tilbake og de fortsatte og snakke. Litt senere på kvelden lente seg mot henne og kysset henne på nakken. Jeg kjente jeg ble pirret, hun så igjen på meg med et blikk for bekreftelse. Jeg nikket igjen. 

Det begynte så å kline, jeg satt på sidelinjen og nøt det hele - men syntes det var litt spesielt og se på. De stoppet og han gikk på toalettet. Da satt jeg meg ved siden av henne og spurte hva hun ville. Hun sa hun likte det, men var veldig opptatt av hva jeg mente. Jeg sa jeg syntes det var pirrende og at det pr da ikke plaget meg. Jeg hintet forsiktig frempå om hun ville noe mer, men svarte fort at akkurat da så ville hun se det litt an.

Han kom tilbake og satt seg ned med et undrende blikk på hva som skulle skje videre. Vi kom frem til i fellesskap at dette ikke ville føre noe vei akkurat den kvelden da vi ville ta det litt og litt. Han var veldig forståelsesfull og gikk etterhvert hjem. 

Søndagen derpå våknet vi og vi hadde en av de bedre sexopplevelsene som par noen sinne, vi var begge to tydelig pirret over gårsdagens hendelse. Jeg spurte litt hva hun tenkte på etter det, og hun innrømmet at hun hadde kommet "borti" pikken hans og var nysgjerrig på hvor stor den var da hun følte den var annerledes. Jeg svarte uten å tenke meg om "kontakt han". 

Hun lurte på hva hun skulle skrive. Jeg foreslo,  ta bilde av føttene dine. Det gjorde hun og sendte til han (bilde vedlagt). Han responderte kjapt med "Takk for i går og bilde". 

De tekstet frem og tilbake og til slutt så foreslo hun for han at han kom bort senere på kvelden. Han kom i syv tiden og vi satt oss ned i sofaen. Jeg så min samboer var kåt, hun svulmet der hun satt og klarte ikke sitte i ro. Hun så på meg, jeg bekreftet og hun satt seg på fanget hans og de startet å kysse. Der i fra gikk det bare en vei. Hun gikk av han og ned på kne forann han hvor hun løsnet beltet og kneppet opp buksen. Ut av boxeren kom det en stor penis hvor jeg så hun reagerte. Hun begynte å suge han mens hun festet blikket sitt på meg.

Det gikk ikke lang tid før hun reiste seg opp og tok av seg bukse og string. Der, satt jeg og så min samboer ri en annen mann. Etter mange år med fantasier, pornofilmer og prating om dette så skjedde det. 



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Profilbilde Liebherr VIP 09-12-23, 13:06
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Det er deilig pirrende å se sin kjære nyte sex med en annen 👏😉

Profilbilde jonbogey 19-12-23, 10:05
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Flott fortalt! 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.