Profilbilde Vandrefalk Trådstarter 14-12-23, 13:03
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ideen kom som bestillt. Dere hadde lekt med slike håndtverkerfantasier mange ganger. Han hadde i blant tatt «rollen» som tilfeldig reparatør på ett eller annet i huset. Det hadde moret dere og gitt knullinga en ekstra piff. Du hadde på din side vært den vågale forførerinnen som turte å få ham til å forstå hva du ville. Du la an. Han spilte overassket et lite øyeblikk. Før han ble med på leken. Du hadde ofte tenkt skitne tanker når du hadde ekte håndtverkere i huset men du var ikke av den typen som tok sjansen.

Men så kom muligheten..

Etter 20 år sammen var dere trygge på hverandre. Det var dere og det skulle bli slik. Ikke på tale med noe annet. Eller noen andre. Dere hadde ordna livet med fargerike elementer på de fleste områder. Hytte, båt, en utenlandsreise i ny og ne. Velorganisert hus og livet ellers på stell. Det mangla kun litt mere farge på sexen. Den var slett ikke ille, men kunne godt få litt mer farge. Begge hadde opplevelser fra yngre år og kunne ta seg litt i å savne spenninga fra den tid iblant. Etter mange år i Nordsjøen hadde både du og ham bevisst sin trofasthet til hverandre og en solid trygghet var bygd opp. Den tålte å bli lekt litt med. Så fant dere annonsen. «Leken type stiller gjerne opp for å fikse håndvasken når mannen er på jobb». Det lå i kortene hva denne «lekne typen» så for seg. - sikkert en ekkel fyr, var din første tanke, for hvem skriver vel slikt? Etter litt prat om dette bestemte dere dere likevel for å sende ei melding. Den lekne fyren bak annonsen viste seg å være en fin fyr som gav inntrykk av å være litt i samme situasjon som dere selv. Trygg og god men med lyst til å gi livet litt mer spenning. Det ble noen uker med meldinger fra dere fram og tilbake. Noen av meldingene fikk pulsen til å dirre og dere begge kjente på kåtheten av tanken på å omsette de lekne meldingene til real life.

Så ble det bestemt. Alle tre var enige. Når din mann reiste til Nordsjøen skulle du sende ham (din mann) ei melding om at det dryppet under vasken. Han skulle så sende melding til «håndtverkeren» og be ham møte opp for å se nærmere på saken. Din kone ville være hjemme og anvise sted hvor problemet lå..

Det var på senvinteren. Snøen hadde forlengst forsvunnet fra gatene, men en og annen snøflekk lå igjen på plena. Du hadde satt ut de fleste av dine flerårige planter som hadde brukt vinteren i kjelleren. Vårsola gjorde deg varm og lukten av vår og sangen fra nyankommet rødvingetrost gjorde sitt for å påvirke deg. Du kjente deg våryr. Småkåt rett og slett. Dette var dagen.

- «Det drypper fra krana. Kan du be noen komme å se på det»
Bare tanken på det som kanskje skulle skje gjorde deg våt. Herregud så kåt en tanke kan gjøre deg, tenkte du.
- «Fikser det! Kjenner en kar 😉» fikk du fra Nordsjøen.
- «Han kommer! Ring meg etterpå 🤩 Love❤️)

Etter ei stund ringer det på døra. Beina dine svikter nesten der du setter fra deg tekoppen for å gå ned å åpne. Du vet hvordan han ser ut for dere har utveksla bilder. Men bilder er bilder og du syns han egentlig ser både eldre og penere ut i virkeligheten. På trappa står en høyreist kar, normalt bygd. Med ei slags snekkerbukse som egentlig ser kjøpingsny ut. I er lynkjapt øyeblikk tar du deg i å tenke at han sikkert er naken under buksa.. Det skulle du snart få svar på. Han smiler og sier noe om en vask. - kom inn, sier du og leder an veien mot kjøkkenet. - her er det, sier du mens hjertet holder på å forlate kroppen. - jeg får ta en kikk, sier han og legger seg ned. Du gjør et par runder på kjøkkengulvet i villrede. Slår av radioen i vinduskarmen mens du hører ham mekle med no slags verktøy under vasken. Du ser kun skrittet og beina som stikker ut. Det kjens bra å slippe å måtte møte blikket hans, det hadde du ikke taklet. Du var alt for satt ut av den spente situasjonen. Så la du hånda på kulen i buksa. Hånda di var varm etter tekoppen. Forsiktig strøk du håndflata di fram og tilbake noen ganger. Det ble stille under vasken, men du ser brystkassen heve og senke seg. Kulen i buksa vokser og du drar ned glidelåsen. Kuken er stiv og ligger fint opp langs magen. Du griper den og legger an tunga di mot skaftet og drar den sakte og ertende opp mot hodet. Du gjør det ett par ganger. Akkurat som dere har teaset hverandre med i meldingene som dere har sendt til hverandre tidligere. Han stønner og du legger leppene rundt hodet og lar hele munnen gli nedover kuken. Det går noen minutter før du merker rykningene hans. I tillegg kjenner du at pikken hans blir helt beinhard. I det han drar opp knærne griper du hardt rundt pikken med hånda og runker han tom. Han legger beina ned igjen. Så tørker du forsiktig av ham. - finner du ut av feilen, sier du smilende inn til ham, fortsatt glinsende våt rundt munnen. - eh. Jeg kunne egentlig ikke finne noen lekkasje sier han og bukter seg ut. - takk for opplevelsen sier han og ser egentlig fortsatt litt forbausa ut, og sier han må videre. - vi ses sikkert igjen, sier du og følger ham ned til døra.

Alt gikk som planlagt. Det var første gangen deres og dere var enige om at du bare skulle suge ham. For da ble det lettere å kjenne seg fram til om dette var noe å leke mere med eller om det kjentes feil og greit å avslutte her. Du var fortsatt ustyrlig våt og bestemte deg for å kose deg litt på egen hånd på soverommet før du ringte Nordsjøen.

Du: -hei, det er meg..
Nordsjøen: - heei! Har du fått kalde føtter nå?😄
Du: - neei, det gikk kjempebra! Jeg holdt på å komme bare av å gå etter ham opp trappa og se ham legge seg under vasken.
Nordsjøen: - hæh? Hvem da?
Du: -«håndtverkeren» såklart?!
Nordsjøen: - men han er på jobb og kommer ikke til deg før i kveld..

Det stemte det. Det gikk noen timer, ble kveld, og en ny «handverker» kom på døra. Han ligna godt på seg selv og på ham vi hadde sett på bildene. Det ble en ny «reparasjon» under vasken og du fikk demonstrert dine kunster enda en gang. Dere lo mye av det som skjedde den dagen. Senere skulle du observere den første håndtverkeren ved noen anledninger og en gang på byen kom han bort til deg for å hilse på. Han var god og full men kunne fortelle at han kjente deg igjen og at han aldri hadde vært så glad for å ta feil av leilighet A og B under en jobb før…

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.