Profilbilde Entotrefire Trådstarter 19-12-23, 00:55
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

dette er kanskje et noe ambisiøst prosjekt, nemlig å skrive om alle treffene vi har hatt med andre menn, i utgangspunktet fra to synsviinkler , hennes og mitt,  Det startet med noe vi ville gjøre for oss selv, for vi merket at vi glemte spennende detaljer rimelig kjapt. Etter å ha oppdaget denne nettsiden, så fant vi ut at det kanskje er en og annen kåting som kunne tenke seg å lese det også,  det gir et ekstra kikk for oss beggge å vite at  andre tenner på noe vi gjør. 

Planen ble  moderert litt, jeg skriver nok mest men hun skal skrive om alle opplevelsene der jeg  ikke har vært tilstede, det gleder jeg meg veldig til å lese, Ingen av oss er forfattere, og kanskje er ikke det vi har gjort sammen så spektakulært i dette fornemme selskap, vi får se, hvor hyppig opplevelsene vil bli postet her er avhengig av hvor skrivelystne vi er, jeg kjenner at det kan komme til å bli hyppige postinger,  og skal alt dekkes , blir det omtrent 30 episoder av denne dagboken , i skrivende stund..   Nå gjør jeg det jeg ofte gjør, prater bort hele greia , det var introduksjonen, her kommer historien om første gang vi gjorde noe mer enn normal sex mellom to personer... tidspunkt sommeren 2022 da startet det så smått.



FØRSTE MØTE MED BIGGUS juni 22

Mitt utgangspunkt var at jeg var så sikker jeg kunne være på at dette ville fungere for meg med den rette personen, dette var en fantasi som hadde levd hos meg i samtlige forhold jeg hadde vært i, og til de grader gjennomtenkt, i tillegg har jeg hatt noen små opplevelser hvor den intense følelsen jeg ønsket mer av kom, jeg skal kanskje etter hvert forsøke å sette ord på denne følelsen, men forsøker ikke nå , da jeg ikke finner ordene som kan være i nærheten av å dekke dette.

Vi hadde vært sammen et års tid, et litt turbulent år, mest pga meg og tidligere handlinger som førte til at halve dette året ble jeg sittende i fengsel, vi hadde deilig sex på fengsels besøkene hennes, besøk som gjorde soningen levelig, det var bare å stå i det en uke om gangen til hun kom på besøk igjen, nok om det, det har lite med temaet å gjøre, men det oppsto kanskje en spesiell form for åpenhet i denne perioden, forholdet var veldig bra den dagen jeg slapp ut.

Jeg hadde ingen tanker om at et halvt år senere, skal hun sitte ved siden av meg på et utested, mens hun kliner intenst med en mann vi møtte en time før, for så å snu seg mot meg og fortsette kyssingen, samtidig som han klyper henne i brystvortene og beføler henne mellom bena, i full offentlighet, og merket der og da at hun tente kanskje like mye som meg på dette.

Men før jeg snakker mer om det så må jeg fortelle litt om hvordan dette startet, jeg har ikke verdens beste hukommelse for detaljer, men kjenner følelsen jeg hadde, som sagt er det vanskelig å beskrive den vi har alltid chattet kilometervis med tekst på kveldstid med hverandre, men det tok nesten et år før det dreide seg om sex, men da eskalerte det fort, vi snakket om alt mulig fra tidligere opplevelser til hva vi likte osv, og da er ikke veien lang til å begynne å snakke om fantasier, og vi hadde ikke pratet så lenge om det før hun nevner at trekant hadde vært opphissende, mange menn ønsker da antagelig at det er to jenter, jeg er veldig glad hun turte å si at det var flere menn hun ønsket, men hun hadde aldri i fantasien sin hatt med at en av de skulle være partneren hennes, det er ikke helt ufarlig å si dette til en mann, det forstår de fleste, men jeg tror hun ble ganske overrasket over min entusiasme rundt dette temaet, som var trekant og bare det foreløpig. Jeg tror at det allerede denne første samtalen endte med at vi landet på at vi kanskje skulle se etter en egnet kandidat … Her startet det.

Jeg fikk kun et svar denne første runde, men det var noe med det svaret som ga en meget god magefølelse, hans trygghet, hva han ønsket å få ut av det og hvilken rolle han skulle ha, alt var egentlig på plass. Han var selvsikker og lovet henne mange orgasmer, det skulle vise seg at han ikke skrøt på seg noe..

Hele tiden ble kjæresten min informert over progresjonen, og hun ble mer og mer spent, men viste ingen tegn på at dette ble for skummelt. Tiden gikk og vi satte et møte tidspunkt. Avtalen var at det ikke skulle skje noe den gangen, kanskje litt flørt, litt berøring eller til om med kyssing, men der skulle det stoppe, ingen skulle føle seg tvunget eller presset til noe, dette er en oppskrift vi har benyttet mye i ettertid i møtene vi har hatt ….
Disse kjemi (et møte for å sjekke om nødvendig kjemi er tilstede) er iallfall fra min posisjon utrolig spennende og opphissende, men det skal vise seg at ingenting når opp til dette første møte, det er ikke bare pga av at dette var første gangen…

Vi planla å komme først, det føles litt bedre å være den som venter og som kan velge plassering osv. enn å gå å lete etter en man aldri har sett på et fullt utested. Vi satte oss ned på uteserveringen på Syng ved Akerselven, dette var et sted vi skulle komme til å besøke en del ganger gjennom denne sommeren og høsten, alltid i samme ærend. Kjæresten min og jeg skulle ha kjemi treff med tanke på å ha sex med de neste gang.

Men tilbake til denne junikvelden på Syng der sitter vi på vanlig måte å drikker en øl. Jeg
skravler antagelig om mulig og mer enn vanlig, så jeg la ikke merke til at en mann passerte for å gå inn å kjøpe en øl, Kjæresten min datt ut av samtalen og sa «der var han». «å var det han» sa jeg bitte litt skuffet fordi jeg oppfattet han litt eldre enn på bildene, det skulle vise seg at jeg tok feil der.

Han kom målrettet bort til oss og satte seg som han skulle på benken ved siden av henne. Vi har også møtt de som ikke forstår at det er lurt å gjøre ettersom det ligger en viss forventning i luften om noe form for fysisk kontakt..

Praten går lett han er minst like skravlete som oss, jeg mener å se på Kjæresten at han er godkjent, hun ler og virker tilsynelatende komfortabel…men kanskje litt fjern, vi hadde avtalt et tegn for å vise at han var godkjent , enten ett spark under bordet eller noe lignende, jeg var såpass ute av det at jeg enset ikke at hun forsøkte dette flere ganger, senere fikk jeg rede på at det stemte at hun var ganske fjern på dette tidspunktet, under bordet var det aktivitet , killing, strykning, på armer, hender lår og også ennå lenger opp.

Dette holdt på i et par øls tid, men det tok lang tid og begynte å bli kjølig før jeg oppdaget det,
jeg foreslo å sette oss inn. Noe vi gjorde.

Det var tydelig for meg at de allerede var oppvarmet og at berøringen under bordet som jeg bare helt nylig var blitt klar over hadde gjort susen, vi satte oss i sofaen på hver sin side av Kjæresten min. Dette er tett på til en fantasi som hun tenner veldig på, men det var ikke planlagt noe av dette…de var på hverandre med hendene ganske fort, hun sender meg et par «er det greit blikk, jeg forsøker så godt jeg kan å sende «JAAA «blikk” tilbake, uten at tunga henger ut av munnen.

Det var det mest opphissende jeg hadde vært med på, å se de ta på hverandre og stryke på hverandre, jeg kunne se på pusten hennes at det var minst like intenst for henne. Plutselig kysser de , eller kliner...jeg registrerte ikke hvem som tok initiativet…Det virker ikke som de bryr seg at det er flere i lokalet, jeg brydde meg ikke overhodet. Samtidig som de kysser mer. Er hendene hans bak på ryggen og beveger seg mot brystene hennes….forsiktig men tydelig…jeg var nå så kåt at jeg hadde nærmest en ut av kroppen opplevelse, dette overgikk alle forventninger.

Hendene hans er under blusen på kjæresten min nå….og hun nyter det, kan
det bli bedre enn det? Hun er også aktiv med hendene sine, jeg føler jeg må late som ingenting, og ikke sitte å stirre, på hånden hennes som nå faktisk er mellom bena hans. Og hun kjenner antagelig at han er like kåt som oss, kanskje hun kjenner at han er veldig stor der nede, jeg husker han har nevnt det… Herregud så deilig. jeg kjenner en hånd på låret.. hun snur seg mot meg og kysser meg dypt og mykt, slik som hun vet tenner meg veldig, slik hun er verdensmester på … leppene var allerede varme og fuktige av kliningen med vår nye venn. Jeg tror jeg spør om det går greit, eller om det er deilig … hun nærmest stønner svaret «veldig» inn i munnen min.

Hendene hans er mellom bena hennes, tar jeg ikke feil er den nedi i linningen, hun puster på en måte som indikerer at de er det, små stønn i munnen min. helt klart at hun har litt pusteproblemer.. Hun snur seg tilbake og de kysser erotisk deilig, jeg ser meg rundt men kan ikke se at noen ser på, men jeg er ikke så flink til å oppdage slike ting, når sant skal sies, driter jeg også i det …

Det ble ikke sagt mye den timen eller noe vi satt inne, jeg husker ikke hvem av oss som kom
med forslaget, kanskje alle tre, men brått så er vi på vei hjem til meg, regelen vi hadde om at
ingenting skulle skje i dag var brutt, og ingen var lei seg for det, for nå var det liten tvil om hvor dette ville ende og ingen vei tilbake.

Ganske snart skal kjæresten min ha sex med en mann mens jeg ser på. Hun skal suge pikken hans, han skal slikke henne, han skal ta henne bakfra, hun skal ri han, og sikkert et par andre stillinger, han skal få henne til å komme flere ganger de neste par timene, men alt dette visste jeg ikke ennå. Men jeg visste at det var et par veldig spennende timer foran oss.

Vi var nok alle tre i dobbelt godt humør både av kåthet, forventninger og noe oppstemt av alkoholen, kanskje spesielt kjæresten min. Vi var nok synlige der vi gikk hjem til meg hun i midten og leiet en kåt mann i hver sin hånd. Hun må ha følt en veldig spenning nå, dette har hun fantasert om, men trodde hun aldri ville oppleve dette, ikke på denne måten sammen med kjæresten sin, hun har jo ikke den kunnskapen jeg har om hvor sikker jeg er på at jeg takler dette mer enn bra, dette kan være krise for det relativt ferske forholdet vårt om jeg ikke takler det, skulle ønske jeg kunne fjerne denne bekymringen for henne, men helt sikker kan hun vel aldri bli annet enn å gjøre dette kanskje flere ganger å se an min reaksjon og eventuell endringer i forholdet.

Slik gikk vi da, han noen år yngre betraktelig høyere og i bedre form enn meg, men med langt mindre hår på hodet enn oss to andre, jeg var oppstemt av forventninger og kåt så det gjorde vondt, jeg visste ikke om jeg ville se på eller delta, landet på at kanskje det ene ikke utelukker det andre… i midten gikk kjæresten min, det nydeligste jeg vet om på to bein…smartere enn de fleste, skarp , nysgjerrig, rolig i alle fall utenpå, og vakker og som jeg snart ville oppdage, et fyrverkeri i sengen og som ikke har noe problemer med å håndtere 2 eller flere menn.

Denne siden hadde jeg ikke sett ennå…

Det er en varm og deilig sommerkveld, jeg er rimelig svett når jeg kommer inn døren, jeg går rett på badet, jeg måtte ikke på do, ei heller hadde jeg noe annet ærend på badet, men jeg ville la de være litt alene.

Jeg lyttet ved bade døren som vel sto litt på gløtt, jeg hørte pusting, tung pusting og det var hennes pusting jeg hørte jeg hørte, tydelige kysselyder og små stønn.
Jeg klarte ikke vente lenger, gikk ut og så et fantastisk opphissende syn, det jeg så var dette…Han står bak henne og kler av henne sakte, skjorten er allerede åpen, han klyper henne i brystvortene og hun har snudd hodet bakover for å kysse han, helt oppslukt av hverandre, jeg kunne ikke fått det bedre enn dette i min deiligste fantasi.

Hun presser rumpa med små bevegelser mot pikken hans, som hun kanskje har oppdaget allerede er større enn de fleste, dette tente meg ekstra, vet ikke hvorfor, jeg er ikke spesielt opptatt av det mannlige kjønnsorgan til daglig … jeg husker ikke mer akkurat nå før hun ligger naken på ryggen i sengen min og han har hodet mellom bena hennes..

Enten er det situasjonen, eller er det hans skills som gjør at jeg ser henne nyte på en annen måte enn jeg hadde sett tidligere , antagelig er det begge deler, mer lyd, mer stønn og pust, jeg tror ikke det er så lenge til hun vil komme.

Det er ingenting i verden jeg ønsker mer enn det. Jeg klyper henne litt i brystvortene og da virker det som at hun blir enda kåtere. Jeg har aldri sett henne slik og jeg har aldri vært mer kåt. Minnet og kronologien her er litt uklar, men han slikker og fingrer henne til hun kommer om det er nå eller litt senere vet jeg ikke, men minst to ting har jeg funnet ut, det er at kyssing gjør henne kåtere, når hun blir slikket, altså skapt for trekant, og virkeligheten overgår til de grader alle mine fantasier, jeg får følelsen av at dette ikke er siste gang vi tre er i samme seng, jeg hadde rett i alle disse tingene.

Hun kom kraftig, sto i en bro og det var av typen lang og ristende orgasme … han er naken
men fortsatt bare ligget på magen, det som skjer nå er det mest erotiske og opphissende jeg
noen gang har sett.. Hun tar pikken hans i munnen, forsøker i alle fall så godt hun kan, utrolig sexy å se henne med denne store pikken i munnen, jeg ville ikke at det skulle stoppe. Det var digg å se han finne ut det jeg allerede visste, at dette er suging på høyt nivå, noe han gir veldig klart inntrykk av … i både tilbakemeldinger og i stønnene sine.. jeg ligger altså få cm fra kjæresten min som har en fremmed manns store pikk i munnen, et mareritt for noen antagelig, for meg en drøm. Det var i det hele tatt en surrealistisk opplevelse, så intens at det antagelig ikke kan overgås,

Det gikk over til knulling, jeg lurte på om det kom til å gjøre vondt, men det så ut til å gå bra,
veldig bra faktisk, men han var hensynsfull og spurte om han var for stor for henne, noe hun
avkreftet, størrelsen har ikke så mye å si sier man, men jeg nekter å tro at hun ikke kjente at
hun ble fylt opp mer enn vanlig. Han var av typen litt dominerende som tok styringen, noe som passet oss perfekt.

Til tider tok han henne hardere enn jeg noen gang har gjort, men jeg så aldri noe annet enn nytelse, så da kunne jeg kanskje hoppe inn dette jeg også …

At dette var første gang hun hadde vært med to på en gang ville ingen ha trodd. Hun red meg mens han ble sugd, vi byttet plasser, tok henne bakfra mens han sto foran, jeg kan love deg at det å se kjæresten sin suge pikk mens jeg tar henne bakfra, det er et syn man aldri vil glemme.

Jeg vet ikke, men jeg tror vi holdt på en god stund. Jeg tror også hun kom en gang til, senere treff med han ville hun komme helt opp til 4-5 ganger.. jeg husker ikke hvem som var først, det betyr heller ikke noe, men jeg tror vi begge kom inn i henne, i alle fall gjorde han det.
Jeg husker ikke så godt detaljer som jeg nevnte innledningsvis, men følelsen som jeg ikke tør
forsøke å beskrive den var og er veldig tilstede i meg. Jeg husker han tok henne hardt bakfra
når han kom det var et magisk øyeblikk å se kjæresten min falle sammen våt av svette foran
meg..

Han ble en stund til, tror han dro med siste toget til en av Oslos nabokommuner, og jeg tror alle i rommet visste at dette ikke er et farvel , men definitivt på gjensyn.

Det ble litt stille når han dro, men jeg følte bare trøtthet og tilfredshet, og en nærhet til kjæresten min jeg aldri hadde kjent før, vi hadde delt noe intimt og deilig sammen som ikke alle gjør, og det var så til de grader vellykket , mer vellykket enn man kunne våge å tro på forhånd, Jeg visste jeg følte det, men vi snakket ikke noe om dette nå, vi la oss og sovnet ganske fort, i alle fall jeg, påfølgende dag fikk jeg bekreftelse på det jeg trodde, hun hadde digget det, og beskrev følelser av surrealisme som var omtrent ordrett slik jeg ville fremstilt det selv. Og når jeg spurte om det var noe hun kunne tenke seg å gjøre igjen, fikk jeg det svaret jeg håpet på, men ikke helt turte tro på…

Ja, veldig lyst ….

Profilbilde Pellenord 19-12-23, 14:36
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig

Profilbilde Kompis 21-12-23, 07:26
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Digger novellene deres! 😋

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.