Profilbilde Entotrefire Trådstarter 19-12-23, 13:03
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Som noen med skarpt blikk kanskje kan se så er det ingen del II her, det er fordi den er veldig kort, og kan heller poste de litt kortere i et og samme innlegg senere, jeg føler vel at tidslinje og kronologi ikke er spesielt viktig akkurat her...uansett har alt hendt i tidsrommet juni 2022 frem til  idag, så relativt kort periode vi snakker om.

Denne historien er skrevet i to versjoner, en sett gjennom mine briller, den andre skrevet fra hennes ståsted....det er nå blitt juli, fortsatt varme lyse ettermiddager og kvelder.

TREFF 3 MED BIGGUS. SPION KVELDEN

Etter at vi begynte med dette har jeg havnet i en veldig ny og annerledes rolle, jeg er regissør og organisator, de som kjenner meg vil neppe trekke frem dette som tydelige egenskaper hos meg, at jeg skal presentere et opplegg, ofte mye basert på egne ønsker, samt skaffe og synkronisere opptil flere kandidater, og at de skal gjøre som instruert , slike ting er som en ny verden for meg. Og det startet nok denne ettermiddagen jeg nå skal forsøke å skrive litt om.

Også dette en varm sommerkveld, på samme sted som før , men der stopper likhetene, instruksjonen som var gitt til de to andre var som følger: Hun skulle treffe han på vanlig måte , jeg kom til å sitte ved et annet bord alene, og observere det kåte paret, de skulle ikke tilkjennegi kjennskap til meg, optimalt skulle min eksistens vises minst mulig oppmerksomhet.

Vi er ekstra spente når vi sitter hjemme snart klar for å spasere ned til Syng for 3. gang, vi må bare få i oss en halv flaske vin først, vi er som vanlig spente, latteren sitter løst, hun er om mulig ennå diggere enn vanlig, i dag har hun skjørt på seg, det liker jeg.
Vi er tidlig ute i dag også, og sitter og tar en øl mens vi venter, spenningen er hos meg nok et hakk høyere. Vil dette funke?
Eller blir det helt teit,
Følelsen av at alle på restauranten vil forstå noe var vanskelig å rive seg vekk fra, men selvfølgelig gjorde de jo ikke det, men følelsen satt der allikevel.
Så tikker det inn en melding, han er 2 minutter unna.

Kjæresten min reiser seg og finner et ledig bord 8-10 meter unna, et lurt smil, og et veldig spent blikk sender hun meg før hun kysser meg kjærlig . da ser jeg han komme, han ser meg først, nikker så vidt diskret, oppdager henne og går målrettet mot henne. Herfra og ut er jeg kun spion/observatør.

Han kysser henne, hun besvarer varmt, han setter seg ned ved siden av henne. Stryker henne på ryggen, og de begynner å snakke, og bestiller seg en øl, jeg kan se at kjæresten men raskt er fremme og tar han på armen, hun legger hånden på armen hans, de snakker, ser hverandre dypt i øynene, etter hvert aner jeg noe skjer under bordet , men jeg har litt feil vinkel, det er tettere mellom kyssene, de begynner nok å bli riktig kåte de vet jo hva som skal skje.

Litt lenger bort sitter en som er så kåt at han skjelver.

Jeg er nødt til å finne en bedre posisjon, for å kunne se på aktiviteten under bordet, så jeg later som om jeg skal på do, og stiller meg i vinduet ut mot uteserveringen som jeg har nevnt tidligere. Der ser jeg langt bedre.

Hånden hans er lett kilende på innsiden av låret hennes, hun har en beinstilling som vanligvis jenter ikke har når de har skjørt som rekker midt på låret, stadig lenger opp fører han hånden.. hun stryker han mer og mer på ryggen senere på låret, og følger opp med dype kyss.

Hånden hans er nå under skjørtet hennes, det er ser ut som det er veldig greit for henne, jeg kan se hun ser seg rundt for å se om noen ser, det hele er så uvirkelig at jeg nå faktisk ikke kan huske om hun hadde truse på eller ikke, la oss si hun ikke hadde det, det har liten betydning.…, , Jeg er nå nødt til å gå tilbake til bordet igjen, det blir litt rart å stå slik jeg gjør for lenge, selv om jeg ikke ser det så vet jeg nå, at kjæresten min sitter på en ganske full uterestaurant blir tatt på mellom bena, mens jeg sitter noen få meter unna og later som ingenting, det er umulig å forklare hvor kåt jeg nå er ….jeg forsøker ikke en gang.

Jeg ser han gir henne et eller annet i hånden , som hun tar med seg på toalettet, jeg og han ser rett på hverandre nå. Kjæresten min kommer direkte mot meg fra toalettet, det er egentlig ikke avtalt, men han var på toalettet og det er vel noe viktig, hun kommer bort og sier bare, jeg har en vibrerende ting inni meg nå.

Hvis det var vanskelig å fortelle hvordan jeg følte det frem til nå, så er det kul kramp umulig å si hvordan jeg hadde nå, det er så rampete og frekt, og så veldig deilig, å vite at hun ikke bare ble tatt på låret, eller hun strøk han på armen eller andre strategiske steder, men hun hadde faktisk en fjernstyrt vibrator inni seg mens hun satt der blant alle menneskene …

Det tok ikke mange minuttene før de kysset og reiste seg, og gikk sakte og tett omslynget derfra, målet var min leilighet , kjæresten min hadde tatt mine nøkler, jeg hadde et par ærend før jeg skulle hjem, alt dette var i henhold til planen, jeg satt og ventet til de rundet hjørnet, da hadde jeg noen minutter på å komme meg etter slik at de ikke så meg, men ennå viktigere at jeg ikke mistet de av syne,

De gikk sakte den veien jeg antok de ville velge, det åpnet for at jeg med litt kjapp bevegelse og en dose lokalkunnskap kunne komme i en god posisjon på motsatt side av elven uten å bli oppdaget av de, at andre mennesker kanskje lurte på hvorfor jeg gikk rundt å skjulte meg i buskene, fikk heller være.

Det ligger et tre halvveis over elva rett ved nederste brua på Løkka, der man kan ligge å observere det som skjer på andre siden av elven, bare 8-10 meter fra. Denne delen var ikke planlagt men de oppførte seg som om den skulle ha vært det, rett foran meg stopper de, går noen skritt inn bak trærne, og begynner å kline…jeg vet kjæresten min på dette tidspunktet er kåt, både av kliningen som hun tenner veldig på, men også hele settingen med hender og berøring under bordet, ikke minst den fjernstyrte tingen hun har inni seg. Vi er herlig samstemte på omtrent alle våre preferanser, og jeg tente veldig på å se henne stå der å kline, med en vibrator mellom bena.

Jeg vet hun visste at jeg antagelig observerte fra et sted i nærheten, jeg vet at det gjør henne ekstra tent.

De sto slik i noen minutter før de sakte gikk videre, jeg fortsatte opp på motsatt side av elven, de så aldri i min retning, mest opptatt av hverandre, dette var et helt perfekt opplegg.

Jeg var den fødte spion helt til nesten fremme hos meg, da ble jeg litt ivrig, og de så meg, men proffe som de var, så tok de en klinings til ære for den skuelystne, de gikk videre mot leiligheten, jeg skulle på butikken først, også det etter planen.

I butikken må det ha sett ut som jeg ikke var frisk, jeg skulle ikke ha noe , det var jo selvfølgelig for at de skulle få startet uten meg, og spenningen over å tenke på hva de gjorde, det var så intenst spennende at jeg nok oppførte med noe avvikende fra de andre i butikken, jeg så for meg klær over hele stua, de må ha vært veldig kåte når de har sittet å hisset hverandre opp så lenge, i tillegg kommer scenariet de begge også digget. Hva gjør de nå?

Suger hun den store pikken hans, eller ligger hun å nyter tungen eller leketøyet hans, uvissheten tok nesten livet av meg, og jeg elsket det. Jeg husker ikke hvor lenge jeg var i butikken, eller om jeg kjøpte noe, antageligvis ikke så veldig lenge , mest sannsynlig ingenting. Nå skulle jeg opp i leiligheten for å se hva som skjedde der.

Låser meg inn så stille som mulig, venter litt må hente pusten litt , og lukker meg stille inn, det er ikke mulig å gå inn døren uten at det gir fra seg lyd, men de var for opptatt av hverandre til å merke at jeg kom, og for et syn!
Han står i sengen, mens hun sitter foran, eller halvveis på siden av han, begge kliss nakne, og som jeg hadde trodd, klær var over alt, det bar preg av to kåte menneskers dårlige tid ved avkledning, hun sitter og suger pikken hans, i lange bestemte og dype drag, så dypt det er mulig, han er som nevnt tidligere ganske stor.

Han stønner ganske høyt, han som jeg elsker sugingen hennes, det har han sagt direkte til meg etter første treffet. Dette var så opphissende å se på at jeg måtte få litt vann i ansiktet, da jeg kommer ut fra badet ligger han å slikker henne mellom bena, hun stønner høyt og deilig…Jeg viste seg senere at hun allerede hadde kommet en gang, før jeg var ferdig i butikken, det hørtes ut som hun var i ferd med å komme igjen,

Jeg går inn i stua setter meg i en stol og stiller den slik at jeg ser rett på de under 2 meter unna, da skjer det noe som jeg tror topper alt det andre digge den dagen.

Hun steller seg på alle 4 med ansiktet mot meg, hadde jeg strukket armen hadde jeg kunnet røre ved henne, han er målrettet og kåt på plass bak, og trer seg sakte inn i henne, hun lukker øynene i nytelse, men åpner de snart og ser meg rett i øynene mens han står bak å tar henne ganske hardt, lydene, synet og følelsen i kroppen min er til sammen så intense, at jeg har ikke opplevd det like sterkt hverken før eller siden, det sier ikke så rent lite, for det ligger mange opplevelser foran oss den nærmeste tiden.

Dette var tidspunktet jeg virkelig oppdaget hvor mye jeg elsket å se henne på denne måten , jeg kunne sittet i dagevis å sett på , fantastisk syn, hun stønnet for hvert jukk han tok, han varierer tempo litt, løfter overkroppen hennes opp for kysse henne dypt og intenst, da gjør jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre, jeg tar frem pikken min og begynner å ronke forsiktig, det var jeg nødt til ellers hadde jeg kommet med en gang.
Herfra og ut, er alt litt blurry,

jeg må innrømme at jeg ikke husker noenting før slutten hvor min deilige sexy kjæreste, sugde meg til himmels

Profilbilde Entotrefire Trådstarter 19-12-23, 13:06
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Kjæresten min har skrevet noen ord om den tiden jeg ikke var med, altså når jeg var på butikken stort sett, poster det her


Her følger hennes beskrivelse av tidsrommet jeg opererte som spion..dette skriver hun:

Jeg gikk sammen med ham, du gikk bak oss et sted. Jeg kunne ikke se deg, når jeg tilfeldig kikket litt bakover. Vi stoppet et par ganger, kysset og befølte hverandre litt. Jeg så deg den siste gangen. Hele veien kjente jeg vibreringen inne i meg.

Så låste vi oss inn. Skoene ble raskt tatt av. Han dyttet meg bort til sengen, og vi kysset ertende. Jeg kjente
spenningen hadde bygd seg opp i kroppen hele veien hit. Jeg satte meg og han dro i snorene som holdt blusen sammen. Brystene ble blottet og han lente seg frem og kysset dem, bet litt i vortene, akkurat som jeg liker det. Du vet det veldig godt, han har nok oppdaget det han også.

Så tok jeg blusen helt av. Han dyttet meg bakover i sengen og løftet skjørtet opp rundt magen min. Igjen lente han seg over meg og kysset brystene mine, så nedover magen. Han slikket klitoris og ned mellom leppene mine.

Leken hans var fortsatt inne i meg og nå stakk han en finger inn også. Den fant g-punktet og masserte lett. Samtidig kløp han meg i puppene. Det var en deilig følelse.

Så var det hans tur til å kle av seg. Han var allerede
veldig hard. Nå fant han frem litt olje som han helte over kjønnet mitt. Så fant fingrene hans klitoris også, oljen gjorde alt veldig glatt. Han fingret meg slik helt til jeg kom.

På et tidspunkt falt leken ut, den var hvertfall ikke inne i meg lenger.
Så flyttet han seg på siden av meg så jeg kunne ta han i hånda, og suge han.

Han fortsatte å gni fingrene lett over klitten min og litt inn i meg om hverandre. Så kom du inn døren, og resten vet du

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.