Profilbilde Entotrefire Trådstarter 23-12-23, 09:22
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Nå tar vi et litt kraftig byks på tidslinja her , og hopper til 7 gang vi , eller hun traff det som har utviklet seg til å bli hennes faste elsker, dette var syvende gang de pulte, de 6 første kommer etterhvert, dette var en ny variant på den måten at jeg visste overhodet ingenting, før det tikket inn en snap......med bilde av kjæresten min med en hard pikk i munnen.....her er hennes ord som hun skrev til meg etterpå:

Eskapade dagbok del  - JØNNIS 7 treff

I all hemmelighet hadde jeg avtalt et besøk av en mann, elskeren min. Vi måtte være
forsiktige slik at kjæresten min, Jim, ikke fant ut av det. Det han ikke vet har han ikke vondt av, tenkte jeg. Jeg hadde sørget for at det skjedde når han ikke hadde mulighet til å komme. Hemmeligholdelsen ga en ekstra spenning og det kriblet i magen hele dagen mens jeg ventet.
Jeg hadde bare et par ærender den dagen, men jeg klarte ikke helt å konsentrere meg, så jeg glemte et par ting på butikken selv om jeg hadde med handleliste. Og hva skulle jeg ha på meg? Så slo det meg at klærne forsvant sikkert fort uansett, så etter en dusj tok jeg på jeans og en enkel svart bluse. Jeg vurderte å åpne døra iført bare en tynn morgenkåpe, men tenk om det var naboen i stedet. Tida gikk sakte, men endelig banket det på. Han kom rett fra jobb og hadde fortsatt arbeidsklær, det er noe litt røft med en mann i grove arbeidsbukser. Han ville låne dusjen først og det passet fint, for jeg hadde en liten overraskelse på lur. Noe jeg hadde hatt lyst til en stund, men som ikke hadde passet før nå. Jeg gikk inn på soverommet, lot døra stå litt på gløtt, kledde av meg og la meg oppå dyna. Så fant jeg fram et av leketøyene mine. En blå sak med 2 “ører” som vibrerer deilig på klitoris. Jeg var allerede ganske kåt, så det føltes deilig med en gang den traff knoppen min. Jeg førte fingeren ned mellom leppene for å kjenne om jeg var våt og det var jeg, veldig og. Jeg hørte snart at han skrudde av dusjen. Jeg lå sånn at han skulle se meg og hva jeg gjorde, med en gang han åpnet døra. Tanken på reaksjonen hans når han så meg gjorde meg enda kåtere. Jeg lukket øynene og bare nøt opplevelsen. Så kjente jeg plutselig at han krøp oppi senga, jeg hadde ikke merket at han kom inn. Jeg så at han var hard allerede, så da hadde vel synet av meg hatt ønsket virkning.
Han kom nærmere og kysset meg, først litt forsiktig og ertende, akkurat sånn som jeg liker det. Så kjente jeg hånda hans på det ene brystet, den strøk lett over vorten og det gikk ilinger gjennom kroppen. Kyssene ble dypere og han tok tak i brystet og kløp lett, rullet vorten mellom fingrene. Jeg kjente jeg nesten mistet pusten. Jeg holdt fortsatt leketøyet på plass, mens hånda hans gled nedover magen og over innsiden av låret. Følelsen av å bruke en vibrator mens noen ser på, og så tar på meg i tillegg, var veldig opphissende. Jeg førte hånda mi nedover mellom oss og tok tak rundt det harde lemmet hans. Sakte beveget jeg hånda frem og tilbake mens jeg holdt rundt. Jeg kjente en dråpe på tuppen og gled tommelen over, så det ble glatt. Han stønnet lett. Han kysset meg mer, på munnen og brystene, hånda gled opp og ned på låret, stadig nærmere punktet hvor vibratoren fortsatt lekte. Jeg var veldig opphisset nå og slapp ut et stønn. Så gled han nedover i senga, kysset meg nedover fra brystene, på magen, hoftene, låret. Jeg merket at han hadde lyst til å ta over for leketøyet. Jeg fjernet det og rett etterpå kjente jeg tungen hans over klitoris. Det var en helt annen følelse, mykere, saktere. Men minst like deilig. Jeg hadde kjent den flere ganger før, han er god med tungen sin. En deilig variasjon av sakte, mykt, raskt og suging. Han treffer helt riktig, rett på nedsiden av klitoris. Jeg kjente allerede at det ikke var lenge før jeg kom. Han strakk armene opp og kløp vortene mine samtidig. Jeg får pustebesvær av det, hver gang. Jeg stønnet høyere og han sugde og slikket mer ivrig. Etter en liten stund med denne behandlingen hadde opphisselsen bygget seg veldig opp, jeg stønnet høyt og kjente orgasmen bølge gjennom meg. Han fortsatte å slikke meg sakte, slik at det varte lenger.
Pusten min roet seg etterhvert og han kom oppover i senga igjen. Vi kysset og jeg kunne kjenne smaken av meg på leppene og tunga hans. Jeg lot hånda mi gli nedover det hårete brystet hans, kløp litt i brystvortene, strøk over magen og ned mellom beina. Jeg kjente en bevegelse mot baksiden av hånda mi, så det var tydelig at han likte berøringene mine. Så lot jeg hånda gli over ballene og fingrene lett oppover skaftet, uten å ta rundt. Den levde og pulserte under fingrene mine. Tommelen fanget opp en dråpe og gled over tuppen. Han stønnet lett igjen.
Jeg kysset han dypt på munnen, så nedover halsen og brystet mens jeg gled nedover i senga. Nå var det hans tur til å få oppleve gleden av en munn og tunge. Jeg slikket først oppover skaftet, mens jeg strøk over ballene. Så tok jeg tak tak rundt roten og fortsatte slikkingen, sakte og rolig. Kukken var blitt veldig hard nå. Jeg vet at litt erting ofte faller i smak, så jeg ventet litt med å ta den inn i munnen. Bare lot tungen gli opp og ned og rundt i
sirkler over tuppen. Sakte lot jeg leppene omslutte tuppen. Lett ut og inn. Hånda holdt rundt roten av den harde kukken, mens jeg lot den gli lenger og lenger inn i munnen min. Han stønnet flere ganger og lukket øynene. Så lot jeg den gli lenger inn, beveget munnen min sakte og rolig mens jeg sugde lett. Jeg stoppet et øyeblikk og strakte meg etter telefonen. Jeg ville ta et bilde så jeg kunne ha til senere. Han sa det var greit, så jeg plasserte telefonkameraet slik at det skulle få med kukken hans i min munn. Jeg fikk det til etterhvert, la fra meg telefonen og konsentrerte meg fullt om sugingen igjen. Han liker det jeg gjør, ikke for raskt, men heller sakte og ertende hvor han kommer dypere inn i munnen av og til hvor jeg suger litt hardere.
Pusten hans gikk raskere, men jeg ville ikke la han komme før jeg hadde fått kjent han inni meg. Så jeg satte meg oppå han og førte han inn I meg. Det var en deilig følelse å kjenne pikken hans gli inn mellom leppene mine. Jeg begynte å bevege meg sakte, litt opp og ned og frem og tilbake, det var deilig å kjenne han inni meg. Han holdt hendene sine rundt hoftene mine og hjalp meg med bevegelsene. Så tok jeg hånda mi mellom beina mine og masserte klitoris. Den ble presset mot meg i takt med at jeg red han. Jeg liker denne stillingen, da kan jeg styre akkurat hvor kukken treffer meg og jeg får massert klitten samtidig.
Han likte det tydeligvis godt også, for han begynte å stønne mer og pusten gikk raskere. Ikke lenge etter ristet kroppen hans i en orgasme. Snart roet pusten hans seg og jeg la meg ned ved siden av han. Jeg kjente sæden hans rant ut av meg og jeg gikk for å finne et håndkle.
Vel tilbake i senga tørket vi oss og småpratet litt. Men han reiste seg snart opp og kledde på seg. Vi visste begge to hva dette var, deilig og ukomplisert sex. Jeg lå i senga og hørte at han lukket døra etter seg. Da fant jeg frem telefonen og så på bildet jeg tok. Det ble tatt på snap, jeg fant frem mottaker og trykker send. Så la jeg meg ned for å vente.. Det tok ikke lange tiden før jeg fikk svar. “Åååååhhh!!!”

Profilbilde jonbogey 27-12-23, 23:02
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Spennende med de ulike vinklingene, ikke bry dere om tidslinjen 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.