Profilbilde +BATTERY+ VIP Moderator Trådstarter 25-12-23, 11:04
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 6 / 0 / 0

Mitt første kondom:
Jeg husker godt første gangen jeg skulle kjøpe kondomer. Jeg var vel 16, kanskje og gikk inn på kiosken for å kjøpe ei pakke. Bak disken var det ei nydelig dame, som skjønte at jeg var nybegynner. Hun ga meg pakka og spurte om jeg visste hvordan de skulle tas på. „Nei“, svarte jeg ærlig, „det er første gang.“
Så hun åpna pakka, tok ut en og tredde den over tommelen sin, mens hun instruerte meg om viktigheten av at kondomet sitter riktig på. Jeg så antakelig fortsatt forvirret ut, og hun kikket rundt seg. Det var ingen andre i kiosken.
“Vent et øyeblikk” sa hun, gikk bort til døra og låste den. Så tok hun hånda mi og førte meg inn på bakrommet. Der kneppet hun opp blusen og tok den av. Hun hekta av BH-en og la den til side. Blir du opphisset av disse?“ spurte hun.
Jeg var så himmelfallen at jeg bare greide å nikke. Hun sa at det var på tide å ta på kondomet. Mens jeg gjorde det, tok hun av skjørt og truse og la seg ned på benken.
“Kom igjen” sa hun, “vi har ikke så mye tid.” Så jeg la meg oppå henne. Det var en nydelig følelse, faktisk så deilig at jeg ikke greide å holde meg i det hele tatt. KABOOMMMM – jeg var ferdig på få sekunder.
Hun kikket på meg med et lite smil på leppene. “Fikk du tatt på kondomet?“ spurte hun.
“Klart det”, sa jeg og holdt tommelen opp og viste.
Hun besvimte🤭🫣🤣

Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise. 

Profilbilde Jøss 28-12-23, 09:54
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

😂😂😂😂

Profilbilde Liebherr VIP 28-12-23, 11:14
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde +BATTERY+

😄😂😂

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.