Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 28-12-23, 16:54
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg er en mann på 34,5 år, som i alle år aldri har hatt noen å gå sammen med på fritiden, aldri blitt invitert med noe (finnes noen få unntak), aldri noen som har spurt om jeg har det bra, heller aldri hatt noen å prate med. Sitter inne med mye som kunne vært pratet om. Jeg kjenner mange folk, men det stopper liksom der. Skulle gjerne ønske at det ikke var slik, og at jeg hadde min egen familie med dame og barn, men slik er det dessverre ikke. Føler meg såpass ødelagt av ensomhet at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre noe med det. 

Og siden jeg er her inne, så ja, jeg ønsker å ha sex, siden jeg aldri har prøvd før. 

Dette var historien til EnsomFyr 

Andre her i samme situasjon som vil fortelle?

Profilbilde Agilis 28-12-23, 19:10
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg tenker at folk kommer ikke hjem til deg ihvertfall ikke nå som du/de har passert 30 så her må du gjøre en innsats. Folk i dag er ikke så interesserte i hva andre gjør om det ikke noe ekstraordinært. Du tar heller ikke kontakt så du kan se sammenhengen. Skjeldent du finner de som inkluderer sånn sett så her er jobben din for inkludering.

Det krever litt å bryte is, men om du klarer det kommer resten relativt enkelt. Start med å finne ting som interesserer deg og oppsøk steder der dette utføres. Slik starter du en relasjon med flere folk som igjen kan bidra til å invitere hjem på middag eller ut på cafe. 

Er du interessert i dans så drar du på dansekurs. Er du interessert i naturen melder du deg på turer sammen med andre. Det er flere singleturer som arr om sommeren. Ut å gå i parken og prat med folk som er der. Har du/de hund er det en fin innfallsvinkel til isbryter. Her kan du kanskje menge deg sammen med å gå turer. 

Kjør alpint og dra på afterski eller bare rusle bort på den lokale puben. Folk er relativt pratsomme når man bryter isen og et hei er ofte nok. 

Tren på treningssenter og vær der det er folk. Meld deg inn i lag og foreninger og gjør arbeid gjerne veldedighetsarbeid for dette er noe som det legges merke til. 

Dra på motorsportarr. eller andre idrettsarr. sammen med et kamera. Dette er en fin innfallsvinkel for/til en dialog og vær interessert i det folk driver med og ikke nevn deg selv oppi dette og ihvertfall ikke at du savner noe som kan minne om sex. 

Er det treff her på forumet anbefales det å dra på de for de foregår på en cafe e.l. og der er det ikke fokus på noe kropp eller sex, men bare det å treffe folk som man normalt ikke treffer til vanlig. 


Profilbilde Hurum 28-12-23, 19:33
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ta kontakt med det lokale idrettslaget.  De har helt sikkert behov for en oppmann, hjelpetrener, dugnadsansvarlig, styremedlem eller lignende. 

Plutselig har du en arena hvor du treffer nye venner

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 29-12-23, 05:02
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde EnsomFyr

Du har noe å gi bort som omtrent alltid tas imot med stor takk ....oppmerksomhet. Aldri noen som har spurt om du har det bra, sier du - og du har stilt det spørsmålet til andre noen tusen ganger, og fått....?

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Slettet bruker 30-12-23, 21:14
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Hei😃 Hvordan har du det?



Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 31-12-23, 18:02
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Liveterforkort

Om det er meg du spør, så vil jeg si helt ok

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.