Profilbilde Entotrefire Trådstarter 28-12-23, 19:29
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

fortsetter å hoppe frem og tilbake i tid, nå er det sommer 2022 en av  de varme dagene...

Eskapade dagbok del 10 - JØNNIS 3. treff

Dette var dagen da kjæresten min skulle knulles utendørs denne varme sommerkvelden, kun et par hundre meter bak huset der hun bor, og kanskje 50 meter fra en sti gjennom skogen som det slett ikke sjeldent blir benyttet av naboer..

Også denne gangen er jeg observatør og spion, men må holde utsikt flere veier, riktignok er stedet som er valgt til hyrdestund litt nedi en grop, men mennesker kan komme allikevel, som jo i grunn gjør det enda mer spennende.

Kjæresten min og jeg pakket med puter og pledd slik at det skulle bli så komfortabelt som mulig, og selvfølgelig nødvendig proviant i form av øl, hun er kledd i deilig luftig sommerkjole, om hun har noe under det husker jeg ikke, men spent det er hun, dette er egentlig noe hun har ønsket seg spesielt, og da blir det sånn, mitt spenningsnivå var som vanlig, helt på grensen av hva som er sunt tror jeg, det trives jeg godt med.

Hun gikk og møtte han på parkeringsplassen, og tok ham med inn i skogen, det er rimelig frekt å hente elskeren sin på parkeringsplassen rett ved huset, for så målrettet gå inn i skogen, der kjæresten din sitter, for å ligge med elskeren din, helt perfekt scenarie med andre ord

Hun sitter på favorittplassen sin i midten, og det tar kanskje ett minutt før de er i klinsj de er begge kåte og klare allerede….det går raskt over til klining med beføling, herregud så digg det er å se på denne startfasen…..etter noen minutter inviterer hun ham ned i den tilrettelagte elskovskroken, jeg posisjonerer meg , men vil komme til å bytte på den plasseringen flere ganger, vi hadde ikke helt tatt høyde for at det var en tydelig tiltagende mengde mygg rundt oss , men uansett så ligger det i kortene at en utendørs sesjon i nærhet av kjentfolk vil være en betydelig kortere seanse enn hva man kan tenkes å gjøre innendørs i egen seng.,

Etter kort tid er kjolen hennes trukket godt opp på magen, og han ligger med hodet mellom beina hennes igjen som så mange ganger før, dette synet var så frekt og deilig at jeg nesten døde litt, å se henne med kjolen trukket opp mens han slikker henne, og hun ligge der å nyte dette, det gikk ganske kjapt dit at jeg forsto at nå kom hun snart … og det gjorde hun, en ny deilig orgasme med risting … så fantastisk ¨

Hun går målrettet til verks og tar han i munnen, det er lett å se at dette funker like godt på han som på meg, eller ganske mange faktisk, jeg har sett henne suge et titalls menn som alle er i skyene når hun gjør det.

Myggen er mer og mer tilstede så det blir suging og vifting der nede i
elskovsgropen. Så stiller hun seg på alle fire, opp med skjørtet og inn med den harde pikken, så deilig å se henne bli tatt bakfra her i skogen…,den stillingen forblir de i til han spruter ladningen inne i henne….

Når han trekker seg ut av henne, ser jeg at det renner sæd nedover fitte og lår. De kler på seg ganske raskt, pga myggen, vanligvis går Jønnis fra åstedet etter å ha sprutet, men i dag var det annerledes, de gikk , hånd i hånd hjemover. Jeg ryddet opp stedet for medbrakte puter og pledd, litt sakte ..ville de skulle få litt forsprang, til min skuffelse ser jeg at de der fremme går mot parkeringsplassen og ikke hjem.

Jeg går nedover og de står fortsatt ved motorsykkelen hans, jo nærmere jeg kommer så ser jeg mer og mer hva de gjør, sykkelen står helt inn mot skogen, så jeg kommer ganske nært uten å bli merket, der sitter han på sykkelen mens hun står ved siden av, og de kliner , han har den steinharde pikken sin ute av smekken, og hun ronker han i raskt tempo….Jønnis hadde mer i seg i dag…..hun hvisker noe til han…og sier kom da.

De beveger seg ganske fort, derfra, nærmest små løper… jeg forsøker å tenke ut hvordan jeg skal komme meg usett, vil se de helt upåvirket av at jeg er der. Jeg vet kjøkken døren er åpen fra terrassen og tenker jeg går den veien, når jeg nærmer meg forstår jeg at jeg nok skal ta andre veien, men bestemmer meg for å sniktitte fra varanden, for kjøkken døren sto åpen og man ser rett inn på kjøkkenet, at han står bak henne, og tar henne ganske hardt, han holder en hånd i nakken hennes, og den andre hånden holder han på hoften hennes, skjørtet hennes er bare løftet opp, hun står lent over kjøkken bordet , holder seg bare fast i bordkantene…

De tenker overhodet ikke på at det er en turvei rett bak der jeg står , og man hører veldig tydelig hennes stønning og små skrik….det tar ikke lang tid før han fyller henne bakfra engang til. Jeg hadde filmet dem i skogen, men glemte helt å gjøre det nå. Men filmen fra skogen ligger på profilen her for venner.
Jeg ser de kliner litt, også går han ut kjøkkenveien mot meg, jeg reiser meg og later som ingenting.
Han ser meg og smiler….og sier vi snakkes….det gjør vi sier jeg…jeg går inn og jeg hører henne i dusjen,
En utrolig deilig dag.


Enda en fantastisk eskapade er over, og planene er klare i hodet mitt for neste treff

Profilbilde vil65 20-01-24, 14:48
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Igjen en deilig pirrende historie fra dere

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.