Profilbilde Entotrefire Trådstarter 28-12-23, 19:41
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Også dette starter utendørs og ender innendørs, 

denne gangen er det henne som forteller....for jeg var ikke til stede deler av det


Eskapade dagbok del 11 - JØNNIS 4. treff

Vi gikk den korte veien bort til parken. Det var godt i sola, men fortsatt litt kjølig i skyggen, kalenderen viste tross alt bare mai. Jeg hadde svart skjørt og en hvit bluse på meg. Vårsola varmet på beina mine, det føltes herlig, endelig litt varme! Vi hadde tatt med litt øl, og et pledd i tilfelle det skulle bli kjølig. Rett under et tre fant vi et fint sted å sitte mens vi ventet. Vi snakket om løst og fast, men jeg kjente på en spenning for hva som skulle skje, det gjorde nok du også. Kanskje enda mer enn meg. Jeg tror kanskje du spurte 2 ganger om jeg var spent. Og igjen varslet klokka om at jeg hadde høy puls.
Så fikk vi en melding fra han, han lurte på hvor vi var. Etter litt knoting fant han veien, og vi så han komme gående mot oss. Jeg hadde satt meg strategisk midt på pleddet slik at jeg fikk en mann på hver side. Akkurat slik jeg liker det. Han satte seg og ga meg en klem. Vi snakket litt, men det tok ikke lang tid før jeg syntes det var på tide å smake litt på leppene hans. Jeg lente meg mot han og kysset ham. Han lurte en hånd inn under blusen min, under bh'en og kløp litt i brystvorten min. Jeg kjente det kriblet i magen. Han er god til å kline. Tanken på at du ser på og at du liker når jeg tar initiativ får det til å krible litt ekstra. Sola forsvant etterhvert bak blokkene og det ble litt kjølig. Jeg fant frem pleddet og bredde det over oss alle tre. Det var viktig å trekke det godt opp mot magen. Pleddet var jo ikke bare der for å varme, men også for å skjule hender på avveie. Og det tok ikke lang tid før jeg kjente hender på låret mitt. De skjøv skjørtet mitt oppover, så de kunne ta på naken hud. Nå kriblet det ikke bare i magen, men litt lenger ned også. Jeg bøyde meg mot han igjen og kysset mer. Da ble hendene modigere og beveget seg helt opp mot trusa mi. Det var nok veldig varmt der for jeg følte jeg kokte litt. Jeg kjente en finger utenpå trusa, før han løftet trusestrikken og strøk den over leppene.
Jeg prøvde å spre beina litt, men det var trangt på det lille pleddet vi satt på, så det gikk ikke så mye. Nå var det veldig synlig at det var bevegelser under teppet. Og jeg så at du så, men du vet ikke helt hva som skjer. Er han over eller under skjørtet? Utenpå eller inni trusa? Å vite at du fantaserer, og digger å ikke vite helt sikkert, tenner meg enda mer.
Vi satt litt unna gangveien, så jeg tror ingen andre kunne se noe. Men tanken på at det var folk rundt oss var utrolig opphissende. Han og jeg kysset litt mer, mens han nå masserte klitten min under trusa i rolige bevegelser. Det var så deilig! Jeg kjente det ble vanskeligere å puste rolig.
Nå måtte jeg kjenne etter hvordan det sto til i shortsen hans også. Jeg kjente først utenpå, og det var ingen tvil om at han ble påvirket av situasjonen. Jeg strøk han litt opp og ned, så førte jeg hånda inn under shortsen og bokseren. Laget et lite telt så den fikk litt rom til å legge seg bedre til. Pikken hans var hard og reagerte på min berøring. Lett først, så tok jeg tak rundt og beveget hånda mi sakte opp og ned. Pusten hans økte såvidt litt i takt den også, men vi holdt maska så godt vi kunne.
Det var helt surrealistisk! Han fortsatte å bruke fingrene på meg og jeg runket han lett under teppet, samtidig som vi snakket om løst og fast alle tre. Og prøvde å ikke avsløre hva som skjedde for de som gikk forbi.
Så var det på tide å gå, for å fortsette dette litt mer privat. Vi ruslet hjemover til deg og skilte etterhvert lag. Jeg låste oss inn og gjemte nøkkelen som avtalt, slik at du kunne komme inn når du ville. Det er en ekstra spenning i det, for oss begge.
Vel oppe, klinte vi litt mer, samtidig som vi kledde av hverandre. Vi havnet raskt i senga.

Han kløp brystene mine, kjente mellom beina at jeg var våt. Kåtheten fra parken hadde ikke gått over akkurat. Han var nok veldig kåt han også, for han la meg på ryggen og trengte inn i meg med en gang, hardt. Jeg fikk lurt en hånd mellom oss så jeg kunne ta på meg selv samtidig som han kullet meg.
Så stoppet han før det gikk for han. Det var ikke hans tur enda. Han kysset meg, på
munnen, på brystene, beit litt i vortene og nedover magen. Så kjente jeg tunga hans gli inn i sprekken min, mykt og sakte og deilig over klitoris. Han slikket og sugde så godt, jeg lå bare og nøt behandlingen jeg fikk.

Snart hørte jeg deg i døra, og visste at du ikke hadde klart å vente lenger, at du ble så
opphisset av tanken på hva som skjedde der oppe. Jeg visste at du ville høre oss og
etterhvert ikke klarte å la være å kikke i dørsprekken. Og da ville du se meg nyte å bli slikket av elskeren min. Og tanken på alt dette gjorde meg enda mer opphisset.
Jeg vet ikke om du kikket så du så at jeg kom eller om du bare hørte det. Jeg kunne ikke se deg. Det er så digg å vite at du ser på meg, det tenner meg alltid ekstra mye

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.