Profilbilde Blomsterjenta Trådstarter 30-12-23, 12:29
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Buskerud Kongsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Etter å ha vært singel en stund, og ikke har lyst på et fast forhold akkurat nå. Så har jeg kommet frem til at det å ha en fast elsker ville passet meg utmerket.

Hva jeg søker vet jeg ikke helt, men det må være en jeg får god kjemi med sexuelt. Trives sammen med,  og en som er trygg nok til at jeg vil prøve nye ting.

Ønsker at du ikke bor altfor langt unna Kongsberg, er mellom 22 og 45 år, sykdomsfri og klarer å presentere deg på en god måte når du tar kontakt.

Kun meldinger i innboksen vil bli besvart.



Kvinne søker Mann
Profilbilde BobilMann58 31-12-23, 09:28
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei jeg er fra Hokksund men i 50 åra jeg er en del i Kongsberg jeg søker ikke noe fast- ser etter ei elskerinne til god sex i ny å ne nyte live. Kunn ute etter sex og ikke prata om mye annett rør. Er du ute etter deilig sex så ønsker jeg høre fra deg. Jeg ser yngre ut en alder sies at jeg holder meg bra å ser bra ut har ikke skremt noen enda hehe. Hilsen en kåting.


Profilbilde anleggsmann 01-01-24, 15:54
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Blomsterjenta

Hei og riktig godt nyttår ☺️ Jeg er ukespendler og kjører igjennom Kongsberg 2 ganger i uken! Jeg er 33 år, velfrisert skjegg, tatoveringer, hår på kassa, en såkalt «manne mann» 😅 Jeg er ellers rolig, tillitsfull, aktiv, lett å prate med! Aldri klein stemning! Trygg på meg selv og trygg i et åpent forhold! Hvor vi leker med andre! Jeg har utforsket masse og vil aldri stoppe med det! Kanskje har jeg noen erfaringer som kan komme godt med ☺️ tar det gjerne videre via snap, vis det er interessant ☺️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.