Profilbilde dynetrekk22 Trådstarter 07-01-24, 12:04
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fruen går til en fysioterapaut som hun er veldig fornøyd med. Etter å grave og spørre litt innrømmet hun nylig at hun syntes han er tiltrekkende. Så før siste timen så fantaserte vi om at han ikke bare tok på henne rent proffesjonelt men inviterte til noe mer. Ved å fantasere om dette merket jeg at hun ble veldig kåt. Så før hun gikk til timen sin så fant vi ut at hun skulle se på han med litt andre øyne. 

Hun kom tilbake fra time og jeg spurte hva hun tenkte. 

"Jeg lå der på benken me ansiktet vendt opp, slik at jeg så han. I sidesynet mitt kunne jeg se konturen av utstyret hans. Jeg ble imdlertidig tent på tanken av å se hva som var bak der". 

Hva kunne du tenkt å gjøre med dette da?

"Min første tanke var at jeg hadde bevegd meg litt i den retningen og kommet anig han. Han stopper opp, ser ned på meg og gir meg et blikk. Han fortsatte med å gjøre jobben sin, hvor jeg samtidig ble våt. Han bevegde seg nedover og begynte å jobbe på lårene mine. Jeg kjente jeg dirret av kåthet. Han jobbet seg så opp igjen og da la jeg merke til at utstyret hadde blitt større."

Hva ville du så? Spurte jeg.

"Jeg begynte å stryke meg selv på ene brystet, han ser litt forundrende på meg hvor jeg gir han et blikk tilbake. Jeg ser på han, ser på utstyret. Ser på han og igjen på utstyret."

Hva tenkte du så?

"Jeg ville han skulle ta ut pikken sin, jeg ville se og kjenne på den."

Gjorde han det da?

"Han tok ned buksen sin, dro ut pikken. Der hang den, pulserende. Han tok tak i pikken sin, dyttet den forsiktig mot leppene mine."

Hadde du lyst på?

"Ja, jeg åpnet forsiktig munnen min og han presset den inn. Begynte forsiktig og bevege den inn og ut mens jeg samtidig forsøkte å ligge meg til rette. Han var stor".

Hva skjedde så?

"Han begynte å munnpule meg, jeg tok i mot mens jeg samtidig fingret meg selv. Jeg fingret, han stønnet av å bli sugd. Jeg kjente en pulserende kåthet som tok over kroppen min. Jeg holdt på å komme. Jeg begynner å stønne - sliter med pusten da han var inni munnen min. Jeg stønner, høyere og høyere - jeg begynner å komme. Jeg kom".

Hva gjorde han?

"Han trakk seg ut, gikk nedover mot føttene mine - dro av meg buksen. La stringen min til side og presset seg inn i meg. Han begynte hardt, jeg ble satt ut og bare nøt opplevelsen. Tok ikke lang tid før han dro seg ut og kom utover genseren min. Vi så på hverandre, sa ikke et ord. Jeg reiste meg opp - kledde på meg og gikk hjem."



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.