Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 12-01-24, 00:06
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi har en tid lekt med tanken på en ekstra mann. Snakket mye om det og fantasert om det mens vi har sex. Vi begge tenner på tanken, men har vi mot til å gjennomføre....?
Tiden var inne for å feire bryllupsdag. Hotell var booket. En liten Suite. Liker det når rommet er litt mer enn bare seng og nattbord. Litt plass til å kose seg. Det var fortsatt noen uker til vi skulle på tur og jeg lekte litt med tanken på å overraske med ekstra mann. Tilfeldighetene skulle ha det slik at et par uker før avreise kom jeg over en profil her på nakentid som kunne være aktuell. Vedkommende likte åpenbart de bildene vi hadde delt her. Det hadde vi sett over lengre tid. Det tok aldri lang tid etter vi hadde postet noe før det kom varsle om en "like" eller en kommentar. Jeg svarte på en av kommentarene, og så var dialogen i gang.
Fyren virket oppegående og hadde en fin lun humor. Viste seg at vi lo av mye av det samme, og hadde mye av de samme preferansene når det kom til damer og sex. Jeg tok mot til meg og nevnte vår fantasi om ekstra overraskelsesmann. Daniel, som han het, la ikke skjul på at det var noe som hørtes spennende ut, og at han mer enn gjerne stilte opp.
Etter litt mer teksting avtalte vi å møtes over en kaffe, bare han og jeg uten kona for å se om det var noe å gå videre med. Det var det absolutt.

Tiden var inne. Kona og jeg sjekket inn på hotellet i Oslo, gjorde oss klare for en bedre middag ute på byen. En lang historie kort, god mat, god drikke og god stemning, så bestemte vi oss for at det var tid for å finne rommet. Jeg passet på å sende en rask sms til Daniel at vi satte kursen mot hotellet. Og ganske riktig, da vi ankom hotellet, så jeg han sitte i lobbyen og vente. Vi vekslet et par raske blikk før kona og jeg forsvant inn i heisen. Kona var allerede kåt og klarte ikke la være å klå litt på den korte heisturen. Hun skulle bare visst hva som ventet henne.

Vi var knapt innenfor døra før vi begynte å kysse og ta på hverandre. Kyssene blei mer og mer intense. Kjente på konas våte og varme tunge at dette var noe hun hadde ventet på hele dagen. Heldigvis var hun så oppslukt og kåt at hun ikke la merke til at jeg ikke hadde lukket døren skikkelig. Jeg tok et godt grep om rumpeballene hennes og klemte godt samtidig som jeg førte henne mot senga. Hun falt tungt på senga og jeg dro kjolenn hennes opp over lårene. Hun hadde på seg den soret sexy trusen jeg likte så godt sammen med stayups. Jeg stupte ned mellom lårene hennes og kjente øyeblikkelig den deilige søte lukten av kjønn blanda med parfyme. Jeg kjente hvordan kuken hamret i buksa samtidig som jeg kysset henne grådig på innsiden av lårene før jeg fant veien til trusekanten. Tunga fulgte trusekanten opp og ned før jeg presset meg mot fitta på utsiden av trusa. kjente varmen gjennom stoffet. Hun klynket seg mens hendene hennes strøk gjennom håret mitt. Jeg dro trusa til siden og så hvordan leppene var hovne og nesten ropte om å få tunge. Jeg slikket det jeg var god for. Kjente hvordan hun vrei seg når tungespissen presset seg inn mellom leppene og traff klitoris. Usikker hvem som nøt det mest, henne eller meg. Plutselig skyver hun meg vekk for å ikke komme med en gang. Hun ber meg legge meg på senga. Så reiser hun seg og lar kjolen falle til gulvet. Trusa tar samme vei. Så åpner hun buksa mi. Kuken presser hardt mot boxeren, men ikke lenge, for hun river den av meg og nyter synet av den før hun sakta lar tunga leke med tuppen før hun gaper over hele. Herregud så kåt jeg er. Vi begge egentlig. Så oppslukte er vi at ingen har lagt merke til Daniel som plutselig står bak henne og nyter synet. Han er helt naken og runker lett en kanllhard kuk. Bare jeg har sett han så langt.
"Husker du fantasien vår om ekstra mann?" sier jeg til kona.
Mmmmm, sier hun uten å ta kuken min ut av munnen.
"Hadde ikke det vært noe nå?" spør jeg samtidig som jeg møter Daniels blikk.
MMmm, sier hun igjen.
"Så hils på Daniel" sier jeg omtrent samtidig som han legger hånda på rumpa hennes.
Kona rykker til og ser et øyeblikk vettskremt ut, men det endrer seg fort og jeg får et blikk som sier "er du sikker på dette?". Vi ser hverandre rett i øynene og jeg nikker og sier at nå er tiden inne for å gjøre virkelighet av fantasien. Daniel har oppfattet blikkene våre og latt hånden finne vei mellom lårene hennes. Kona stønner i det hans fingre treffer den varme og våte fitta hennes og hun gaper sultent over kuken min igjen. Det er liten tvil om at hun liker dette svært godt. Har sjeldent kjent munnen hennes så sulten.
Daniel kikker på meg mens han står bak henne og runker kuken sin litt, som for å få klarsignal til å knulle henne. Jeg nikker forsiktig og jeg ser han justere seg inn og legger kukhodet mellom konas lår. Helt tydelig så kjenner hun hva som er i ferd med å skje for hun stopper litt opp i suginga, og jeg ser hvordan hun svaier litt i ryggen og skyter rumpa mot Daniel. Han er ikke lei å be og presser seg mot helt til hoftene hans stopper i konas rumpeballer. Hun klynker lett og fortsetter å slikke og suge sultent på kuken min. Daniel glir lett og forsiktig ut og inn av kona. Jeg kjenner hvordan hun vugger i mot meg av de forsiktige støtene hans samtidig som hun puster tyngre og stønner lett. Daniel setter opp tempoet litt og man hører hvordan hud treffer hud. Kona slipper kuken min og stirrer meg dypt i øynene. Blikket er helt sløret og jeg ser hun er kåtere enn hun noengang har vært. Plutselig går hun fremover så Daniels kuk faller ut. Hun kryper over meg og skyver meg helt ned før hun lar fitta synke over kuken min. Satan så deilig det er å kjenne hennes varme og våte fitte. Kuken sklir rett inn mellom varme og våte lepper. Hun senker seg over meg så jeg får puppene rett i ansiktet. Jeg suger og småbiter i brystvortene og hører hvordan hun nyter. Daniel har kommet opp i senga ved siden av oss, stående. Kona snur seg til siden og gaper over kuken hans, forsatt mens hun rir meg. Herregud så deilig å se henne nyte to samtidig.
Det tar ikke lang tid før jeg kjenner det er i ferd med å knyte seg i ballene. Jeg løfter henne av kuken for å ikke komme med en gang. " Ta henne bakfra igjen" sier jeg til Daniel. Hun faller over meg og kysser meg sultent i det Daniel trenger inn i henne bakfra. Jeg kjenner hvordan hun presses mot meg for hvert jukk han gjør. Daniel øker tempoet og rommet fylles av klaskelyder av hud mot hud. Jeg kryper litt bort fra kona så hun heller kan få suge meg. Hun er ikke lei å be, og bruker tunge og lepper alt hun er god for. Daniel fortsetter i lange harde støt og kona slipper ut et klynk for hvert støt. Det går ikke lenge før jeg hører Daniel si "dette klarer jeg ikke lenger". Han trekker seg ut og skyver kuken mellom konas rumpeballer og sender en god ladning over ryggen hennes i et brøl. Han melker kuekn for de siste dråpene til synet av konas rumpe som nå er dekorert med hans sperm. Han synker ned i stolen ved enden av senga samtidig som kona igjen lar seg senke over kuken min. Jeg finner frem til klitten hennes med en hånd mens hun fortsatt rir meg i bestemte støt. Vi er så nære begge to. Daniel sitter med et tilfreds smill og leker med kuken sin i det jeg kjenner kona begynner å riste og skjelve. Det er nok for meg og jeg skyver kuken til bunns i det hun segner om over meg.
Slik ligger vi litt før vi kommer til oss selv. vi kikker begge på Daniel som sitter tilfreds å ser på og sier ganske enkelt "Takk".

Vi gliser godt alle tre i full visshet om at dette overhodet ikke var siste gang vi lekte sammen... 

Profilbilde SunnMann38 12-01-24, 00:50
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Møre og Romsdal Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 1

Sykt deilig 🤩 

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 12-01-24, 00:53
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde SunnMann38

Takk 😊😘


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Par9491 12-01-24, 19:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Sandnes
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Deilig!!🥵🥵 sann historie også?😏🔥

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 12-01-24, 20:12
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Par9491

Takk. 

Nei, dessverre ikke sann. 😥 Men hvem vet? Plutselig skjer det😉🤞

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Øde 12-01-24, 20:22
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde BorgandClaire

Deilig historie 

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 12-01-24, 21:41
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Øde

Takk 😘

Profilbilde Dani040819 19-01-24, 20:28
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Akershus Bærum
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Mmmm deilig og fantastisk Historie 🥰 

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 19-01-24, 20:30
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Dani040819

Takk

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.