Profilbilde Entotrefire Trådstarter 12-01-24, 03:05
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Dette er egentlig litt off topic, det skjedde før min tid, men jeg ba henne skrive ned den beste sex opplevelsen hun har hatt...jeg fikk denne som svar


Det hele begynte med en chat på tinder. Etter å ha vært alene i et år etter et langt ekteskap, var jeg ganske ny der og var vel egentlig mest nysgjerrig på hva det var. Jeg hadde hørt mye forskjellig. Både om de som helst ville gifte seg med en gang, og de som bare var ute etter en ting. Jeg, for min del, var ikke interessert i noe nytt forhold, men jeg hadde ikke tenkt å leve i sølibat resten av livet heller. Jeg var tross alt bare 41. Så jeg tenkte vel mest på om jeg kunne finne noen likesinnede. Jeg matchet med en del, men ingen var særlig spennende å chatte med. Helt til jeg fikk en melding fra Atle. Han var en del yngre enn meg, men jeg har alltid likt litt yngre menn. Denne chatten utviklet seg til noe utenom det vanlige, for å si det
mildt …

Hei Helene! Kjent fjes.
Hei, beklager men jeg klarer ikke plassere deg.
Så bra, da kan jeg spille mystisk, spennende og farlig.
Dårlig gjort.
Vil du ikke ha noe mystisk og spennende?
Hehe, kanskje ikke farlig …
Sorry, farlig er en del av pakken. Jeg kan ikke love deg helt harmløs. Men ikke dødelig da.
Det blir noe å leve opp til … Fallhøyden er stor.
Hehe,
kjenner at jeg allerede er i ferd med å ta meg vann over hodet. Men sagt er sagt. Om ikke annet er jeg hvert fall opptatt av å innfri forventninger jeg selv har skapt.
Ja de er ganske høye nå. Og jeg vrenger hjernen her.
Det trenger du jo ikke, om du finner ut av noe punkterer du jo bare hele spenningsboblen … Dette kan jo gå i to retninger, enten må du avslutte chatten etterhvert for å holde på hemmeligheten … Eller så møtes vi en gang og da vil jeg vel forhåpentligvis kjenne deg
igjen.
Å, jeg kan tenke meg flere retninger jeg. Å avslutte chatten er selvfølgelig mulig, men er det ikke det motsatte av spennende hvis man vet at man ikke skal møtes?
Jo, klart det.
Samtidig, det å møtes kan jo innebære skuffelse selvfølgelig. Bildene av meg må åpenbart være nokså forskjellige fra virkeligheten, for du har jo ikke akkurat kastet deg om halsen min da vi har sett hverandre.
Så hvordan skal vi løse dette da? Jeg lovet deg mystikk og spenning, men du vil trolig bli
skuffet når du ser meg … la meg tenke litt.
Jeg har ikke for vane å kaste meg rundt halsen på folk heller da.
Hehe, nei det er ganske få som gjør det. Jeg opplever det hvert fall ikke så ofte.
Ikke jeg heller.
Er du alene hjemme?
Ja …
Ok, da vet jeg hva vi gjør. Men det krever at du er temmelig klar for spenning og fare
selvfølgelig … hvor klar er du fra 1 til 10?
En del sier 1 og den andre, som jeg bare hører på av og til sier 10 …
Hehe, 1! Så stusselig!
Og så nysgjerrig som jeg er må jeg vel være klar…Så få høre.
Med en ener trenger du ikke være på tinder engang
Ok …
Hehe.
Du husker meg ikke, så jeg har ikke gjort et særlig godt inntrykk - oddsen for at du vil like det du ser er ganske lav. Samtidig, jeg har lovet deg spenning, og du er jo egentlig klar for det. Den åpenbare løsningen er bind for øynene! Ta det på før jeg kommer, og ikke ta det av før du er helt sikker på at du vil.
Oi! Her snakker vi virkelig spenning og mystikk! Men hvorfor tenker du oddsen er lav for at jeg skal like det jeg ser?
For da hadde du vel likt det allerede og gitt beskjed.
Har vi vært i en situasjon hvor det hadde vært naturlig for
meg å si at jeg liker deg?
Nja, nei, kanskje ikke. Men om du virkelig hadde likt meg hadde du jo ikke klart å la være.
Jeg har rimelig god kontroll på meg selv … Hmmm, og du er sikker på at jeg har sett deg? Altså bevisst …
Det er jo litt vanskelig å vite hvor bevisst du har vært, til nå. Fra nå vil du selvfølgelig være veldig bevisst, med tanke på fareaspektet.
Helt bevisstløs tydeligvis. Dette blir mer og mer mystisk … Har vi felles kjente
kanskje?
Vel, jeg kjenner svært få. Og det er sånn det må være, ikke mange bør kjenne identiteten til de mystiske, farlige.
Jeg er sykt nysgjerrig her nå …
Du snakker, denne bind-for-øynene-løsningen fikk fart på fantasien!
Min altså, jeg vet ikke med deg.
Joo, det gjorde den helt klart,
men jeg er ikke så spennende for deg. Så da må jeg ha bind for øynene også? Uff, blir vanskelig å finne frem da.
Neida ikke tenk på det, du har alltid vært spennende du.
Jeg er helt lost her … Har du hund kanskje?
Nei, ingen hund.
Men det har du … hvor stor og farlig er den? Blir jeg nødt til å bedøve den når jeg kommer?
Hehe, jeg liker fare. Tror jeg …
Det burde du jo…
Har vi barn på samme alder kanskje?
Om jeg har barn? Tror du en erotisk fyrste av natten, en mystisk figur som fyller kvinners liv med spenning og fare har barn? Det er hemmelig!
Erotisk fyrste faktisk …
Hehe, kanskje å ta i. Men ok, hvis jeg tar sjansen på en kjøttetende hund, da tar du sjansen på en opplevelse med bind for øynene? Får jeg adressen din da?
Hva om jeg bare lurer deg, og åpner døren uten bind for øynene?
Det kan du selvfølgelig gjøre, men ødelegger du ikke bare for deg selv da? Vi skulle jo slå et slag for spenningen? Legg deg i senga, helt naken selvfølgelig, med bindet på, så kommer jeg rett inn… for et herlig syn!
Er vi allerede der?
Vi må ikke, vi gjør det så spennende som du vil.
Men tanken på at du har sex med en du ikke har sett, den er ganske spennende synes jeg!
Men klining f.eks er også spennende. Jeg grubler litt fortsatt her …
Men du skulle ikke gjøre det, er det ikke bedre å leve i troen på at nattens fyrste endelig har valgt ut deg?
Jeg er veldig heldig skjønner jeg … Nå skal jeg være tøffere enn toget, man lever bare en gang. Gi meg en halvtime. Adressen er …
Hehe, du nøler? Kanskje det er du som lurer meg!
Jordbærstien 5.
Shit, modig!
Kanskje det er adressen til en svær kompis.
Oi, det tenkte jeg ikke på. La gå, jeg tar sjansen.Jeg er på vei nå. Jeg er litt spent, er du?
Ja, jeg er veldig spent.

Nå er jeg hos deg straks … Har du på deg bindet?
Jeg tar det på nå … du kan bare gå rett inn.

Kapittel 2. En enda mer spennende kveld

Nå lurer du sikkert på om jeg allerede lå naken i senga, slik han foreslo, men der gikk grensen, det turte jeg ikke. Men jeg sto i gangen, nydusjet og ganske varm. Det lange mørke håret mitt var fortsatt litt vått og jeg hadde funnet et svart silkeskjerf, som egentlig hørte til en kjole, og bundet det foran øynene. Jeg hørte døren åpne seg, og noen som kom inn. Jeg skalv lett og holdt på å feige ut nå, men bestemte meg for å la det stå til.
Min lille hund på 5 kg var plassert hos naboen, den pleide av og til å være der hvis jeg skulle noe som tok litt tid. De var vant til det og likte godt å ha den på besøk. Jeg hadde også ringt en venninne og avtalt at hun skulle ringe meg om en halvtime for å sjekke at alt var bra. Hun syntes jeg var vel kryptisk, men jeg sa bare at det var en date. En liten trygghet kanskje, men det hjalp på at spenningen føltes mest positiv.
Så, da sto jeg der i gangen, jeg skalv igjen, nå av forventning. Silkeskjerfet var ganske tett over øynene, men jeg kunne skimte en skygge over gulvet hvis jeg åpnet øynene og så ned. "Hvor er hunden?" Stemmen hans var dyp. "Den er hos naboen, sånn for din egen
sikkerhet" svarte jeg ertende.

Plutselig kjente jeg en hånd på skulderen min, så en på den andre, jeg skjønte at han sto bak meg. Han skjøv håret mitt litt til siden og kysset meg lett på halsen. Jeg ga fra meg et lite gisp, jeg fikk gåsehud over hele kroppen! Så spurte han om han skulle fortsette og at jegmåtte si stopp om jeg synes det var nok. Jeg fikk stotret frem et; fortsett, helt skjelven i stemmen. Nå kysset han meg litt mer bestemt og jeg hørte tydelig på pusten hans at han var like spent som meg.

Kyssene var ertende på halsen og skulderen. Jeg hadde bare på meg en tynn, hvit singlet i sommervarmen, så han kunne kysse bar hud. Han lot leppene stryke lett oppover halsen mot øret og pustet lett, jeg kjente tunga hans på øreflippen og han bet lett. Nå hadde jeg sommerfugler i hele kroppen og fikk nesten ikke puste. Han fortsatte å bite litt nedover halsen igjen, vred hodet mitt litt til siden, så han kysset kinnet, nesten frem til munnen. Han klemte seg inntil meg for å rekke frem, og da kjente jeg tydelig hvilken reaksjon han fikk på dette! Han bøyde hodet mitt litt bakover og til siden, og fikk kysset meg i munnviken, jeg kjente en forsiktig tungespiss på overleppen min.
Dette begynte å bli uutholdelig intenst, jeg lengtet etter at han skulle kysse meg på munnen, ordentlig og dypt.

Så flyttet han seg rundt meg, mens han fortsatte å kysse meg på halsen og litt ned på kravebeinet. Oppover igjen, på kinnet, et nytt lite bitt på øret. Så kjente jeg pusten hans mot leppene, jeg sitret av forventning. Kysset som kom var så vidt bortpå mine lepper, så flere veldig lette kyss. Plutselig kjente jeg tungespissen hans på overleppen igjen, jeg prøvde å møte den, men den forsvant like fort som den dukket opp. Nå prøvde jeg å komme nærmere munnen hans, men han ville tydeligvis erte meg mer. Lette kyss, med litt tunge, som jeg ikke klarte å fange. Så endelig la han leppene helt inntil mine og jeg kjente tungen hans tydelig,

jeg møtte den endelig, men det varte ikke så lenge, han bet meg lett i underleppen og
fortsatte med de ertende kyssene sine. Jeg holdt på bli helt gal! Det gjorde nok han også for pusten hans gikk tyngre og tyngre. Nå klarte ikke han å holde lenger heller. Han kysset raskere og hardere, det var det mest intense jeg har opplevd noen gang. Tilslutt trakk han seg litt unna, vi pustet litt ut begge to.

Han spurte om han skulle stoppe nå. Jeg svarte nesten før han fikk spurt ferdig. At nei, det måtte han ikke finne på!
Kyssene fortsatte, både lette og intense, det var en kombinasjon som gjorde at jeg ble helt gele i beina. Kysse kunne han helt klart! Hendene hans begynte å utforske meg litt mer, til nå hadde de holdt seg på skuldrene, inntil kinnene mine og i håret. Men nå ble de litt dristigere. Han strøk over armene, magen, lett over puppene utenpå singleton. Jeg hadde vært så distre etter dusjen at jeg glemte å ta på bh. Brystvortene ble stive av berøringen hans og han må ha kjent det tydelig. Han strøk over rompa mi, rundt over hoftene, ned de mer eller mindre bare lårene og opp igjen på innsiden, men unngikk det følsomme området mellom beina mine. Hadde han kjent etter hadde han merket at jeg var kliss våt av kåthet! Til nå hadde jeg vært nesten handlingslammet, men nå begynte jeg å ta på han også, kinn, armer, brystkasse. Han var glattbarbert, fast i fisken, men ikke kjempe muskuløs. Akkurat slik jeg foretrakk. Hånda mi gled inn i håret hans, han hadde tykt hår, som antagelig skulle vært klippet, men jeg likte følelsen av det fyldige håret hans.

Hendene våre ble mer og mer ivrige og klær begynte å forsvinne, først singletten, så det sommerkorte skjørtet mitt. Jeg nesten rev av han t-skjorta, og så buksa, jeg tror aldri jeg har kneppet opp en bukse så raskt. I hvert fall ikke i blinde. Han stoppet opp litt igjen og spurte hvor soverommet var, om jeg hadde lyst til å fortsette der. Alt, til nå, hadde foregått på samme flekken i gangen. Jeg hadde ikke beveget meg et skritt. Jeg dyttet han i retning av døren, fomlet bak ryggen hans med dørhåndtaket, og nesten stupte inn. Truse og boxer forsvant i en fart, jeg var så kåt nå som jeg aldri har vært før.Hendene hans var overalt, han kløp meg i brystvortene, følelsen strålte gjennom hele kroppen, og jeg stønnet høyt. Mine hender strøk nedover lårene, opp igjen og forsiktig over ballene hans. Jeg kjente også at han var steinhard!

Nå stønnet han høyt. Vi falt ned på sengen, rev vekk alt av dyner, vi var så varme nå, nesten svette. Han vippet meg over på ryggen og kysset meg igjen, ertende og dypt og deilig. Kyssene fortsatte nedover halsen, brystet, han bet i brystvortene mine. Så nedover magen, lengre og lengre ned. Han nærmet seg det våte stedet med den ene hånda, strøk rundt, over, under på rompa, øverst på lårene. Det kjentes ut som jeg brant mellom beina og han hadde ikke rørt meg engang! Så kom munnen hans opp til min igjen og mens han kysset meg kjente jeg fingrene hans gli mellom leppene mine opp over klitoris. Jeg sluttet å puste et øyeblikk, jeg var så tent!

En varm følelse spredte seg i hele kroppen. Han strøk sakte i sirkel på mitt mest følsomme punkt, orgasmen hadde allerede begynt å bygge seg opp og jeg klynket og stønnet. Noen sekunder senere, midt i et dypt deilig kyss kom jeg! En storm av nytelse skylte over meg, det føltes som den varte i flere minutter. Etterpå lå jeg helt kraftløs, men tilfredsstilt i sengen. Enda hadde jeg ikke fjernet bindet over øynene, jeg ante ikke hvem han var eller hvordan han så ut, og det var det mest pirrende jeg har vært med på!


Kapittel 3 En fantastisk avslutning

Nå kunne han selvfølgelig bare forlatt meg der, i sengen, med bind for øynene. Og det ville vært en helt fantastisk opplevelse. Men han lå fortsatt ved siden av meg.
Plutselig ringte telefonen min, den lå på hyllen i gangen. "Kan du hente den, det er venninnen min som vil sjekke at alt er bra" spurte jeg. Jeg hørte han gikk ut dit og kom tilbake. "Du må nesten trykke på svarknappen for meg" Han trykte og jeg holdt telefonen oppmot øret. Jeg forsikret henne om at alt var i orden. Hun var veldig nysgjerrig, men jeg sa jeg måtte gå og la på. Han tok telefonen fra meg og la den på nattbordet.
"Vil du finne ut hvem jeg er nå?" spurte han. "Jeg tror jeg vil la min erotiske fyrste forbli mystisk" svarte jeg lekent. "Da er du kanskje klar for mer eventyr?" Jeg kjente hånden hans stryke meg nedover den ene armen. "Er det nå det farlige begynner?" spurte jeg.
Han løftet armen min opp over hodet og holdt den der, lett, over håndleddet. Så lot han fingrene gli lett ned over den andre armen og løftet den også. "Ligg helt stille" hørte jeg han hviske i øret mitt. Jeg sitret, men var lydig og lå helt stille. Jeg hørte han romstere med noe nede på gulvet. Så var han ved siden av meg igjen. "Hvor klar er du for fare nå?"

Han kysset halsen min igjen, opp til øret. Så kjente jeg han holdt begge armene fast med en hånd, før jeg plutselig hørte en klikkelyd. Jeg kjente metall rundt håndleddene mine, han hadde satt på meg håndjern! "Har jeg noe valg?" "Du kan bare be meg om å gå, så fjerner jeg håndjernene, og forlater deg her" Herregud, det var det siste jeg ville! "Bli, vær så snill" ba jeg, stemmen skalv. "Da tar jeg over kontrollen" sa han bestemt. Jeg innså at han hadde tatt høyde for litt av hvert.
Jeg merket at han lente seg ut av sengen igjen, og lette etter noe på gulvet. Så kjenner jeg han holder armene mine høyt over hodet. Når han slipper de, sitter de fast, han må ha bundet meg fast i hodegjerdet på sengen! Nå ble dette nesten i overkant spennende og jeg kom med et lite hikst. "Si stopp når som helst så slipper jeg deg fri." Hans forsikringer hjalp litt. Og det var jo den lille usikkerheten som gjorde dette ekstremt pirrende. "Fortsett" hvisket jeg.
Hendene hans strøk nedover armene mine. Han kysset meg på pannen, kinnene og øret. Så kjente jeg leppene hans på mine og den deilige ertingen hans begynte igjen. Jeg prøv de igjen å møte tungen, men den slapp unna som sist. Han lot fingrene streife puppene mine. Når han kløp vortene mine kjente jeg ilinger gjennom kroppen igjen. Han hadde nok merket virkningen denne berøringen hadde på meg, for han tok seg god tid, kløp og rullet de mellom fingrene. Han fortsatte å kysse meg ertende og dypt om hverandre, jeg lot tungen min gli litt over overleppen hans og han stønnet. Det var deilig å høre at han reagerte positivt på det lille jeg kunne bidra med.

Kyssene hans fant veien nedover halsen, brystene, magen og lårene. Han unngikk det stedet jeg lengtet aller mest etter tungen hans. Han slikket og bet lett oppover innsiden av lårene og spredte beina mine. Holdt de fast godt fra hverandre. Skrittet mitt lå helt åpent mot ansiktet hans, han var så nær at jeg kjente den varme pusten hans på mitt mest følsomme punkt. Jeg følte meg deilig hjelpeløs. Så kjente jeg tungen han langs sprekken mellom lårene mine. Litt inn i meg, så ut igjen. "Mmm du smaker deilig" Jeg klarte bare å stønne til svar.

Tungen lekte litt ut og inn først, så endelig traff den knappen min. Den beveget seg sakte, slikket mykt rundt i sirkler. Jeg var nå om mulig enda mer opphisset enn sist. Følelsen av å ikke kunne røre på armene, han som holdt beina mine fast, spredt ut og den kyndige tungen hans, gjorde at jeg stønnet høyt og løftet kjønnet mitt mot munnen hans. Han sugde og slikket ivrig, og nå kjente jeg fingrene hans inni meg også. Han bevegde de ut og inn og traff helt riktig. Jeg kjente orgasmen nærme seg og tilslutt bølget den kraftig gjennom kroppen. Mens jeg kom til meg selv kunne jeg kjenne kyssene hans oppover kroppen min, han holdt beina mine fortsatt godt fra hverandre og så kjente jeg han støtet hardt inn i meg. Han stønnet høyt. Jeg kunne føle han helt til bunns. Han holdt seg først litt inne i meg før han sakte begynte å bevege seg ut og inn. Helt inn og nesten helt ut hver gang. Han presset beina mine godt tilbake, og begynte å bevege seg hurtigere.

Det var tydelig at han hadde lengtet etter dette, for han tok meg hardt og raskt nå. Plutselig trakk han seg ut. "Er det noe galt?" spurte jeg. "Absolutt ikke" svarte han lurt.

Så satte han seg overskrevs over magen min. Plutselig kjente jeg lemmet hans mellom brystene. Han klemte puppene mine sammen og førte pikken frem og tilbake mellom de. Den var våt av saftene mine, så den gled lett frem og tilbake. Han krabbet litt oppover. Nå holdt han den harde pikken mot haken min og førte den mot munnen min. Jeg stakk ut tungen og slikket tuppen lett. Litt rundt i ring, han stønnet og stakk den forsiktig inn i munnen min. Jeg kjente smaken av meg selv, løftet hodet og tok den imot. Han var steinhard! Jeg sugde som best jeg kunne, og han pustet tyngre og tyngre. Så klarte ikke han mer heller, et par tak til inn i munnen min, så sprutet han ut over ansiktet mitt. Jeg slikket meg om leppene og han brukte en flik av putetrekket for å tørke av resten.
Vi lå ved siden av hverandre en stund og bare pustet, begge to ganske utmattet. Så må jeg ha sovnet litt for når jeg våknet lå jeg der alene, uten håndjern, men fortsatt med skjerfet foran øynene. Jeg tok det av, og måtte blunke noen ganger for å se skikkelig. Han hadde lagt en dyne over meg, ellers lå alt hulter til bulter. Det eneste sporet etter hva som hadde skjedd her var et par litt såre håndledd og en herlig sitring i kroppen av minnene

Profilbilde Jøss 12-01-24, 15:48
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlig og spennende lesing , kommer fortsettelsen ?

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.