Profilbilde Entotrefire Trådstarter 13-01-24, 00:10
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Første del av en tur med danskebåten for litt over ettt år siden.  minst en del til kommer senere


Eskapade dagbok del 14 danskebåten del  1

Ja det er noe harry ved danskebåten, man må bare legge det vekk litt, for det er ganske mange festglade mennesker der som ikke redde for å ta den helt ut bokstavelig talt.
Jeg fikk to billetter gratis gjennom jobben så vi tenkte det kunne være et greit avbrekk, københavn båten er også litt finere på alle måter enn de til Fredrikshavn eller hirtshals, slik var det i allefall for 20 år siden , da jeg tok båten sist.
Jeg hadde selvfølgelig et håp nå som alltid at fruen skulle treffe noen om bord, men regnet det ikke som sannsynlig….heldigvis tok jeg grundig feil.
Jeg oppgraderte lugaren med en gang vi kom om bord, slik at vi ikke skulle bli hindret av facilitetene. Lugaren var ikke noe særlig mer romslig, men den hadde vindu ut og en dobbeltseng og et par stoler.
Det kunne se ut til at det ikke bare var jeg som ønsket at hun skulle bli lagt merke til, når hun kledde seg til middag, var det et anntrekk jeg aldri hadde sett henne i, mye kortere skjørt enn jeg trodde hun hadd, sort trang kjole/kjørt til ovenfor midten av låret, strømer , med små glinsende stjerner, og en tykk søm som gikk fra rompa ned til hælen bak. Høye heler på platå lingnede sko, hun har lange ben til vanlig, men nå kom de virkelig til sin rett, det var noe av det mest sexige jeg hadde sett, jeg er riktignok innhabil men..hun hadde en sort bluse med dyp utringning og i tillegg var en knapp kneppet opp, også dette er utypisk antrekk for henne å være , åpenbart var det ingen bh, for fra siden så jeg hele puppen minus brysvortene.. herregud.
Sminken sto absolutt i stil, hun bruker å sminke seg diskre, men var det alt annet enn, det…»tror du jeg blir lagt merke til nå» sa hun, jeg klarte bare å nikke.
Vi spiste middag og hadde en deilig flørtende atmosfære, med beinflørt og blikk rett i øynene. « har du planer om å sjekke opp noen i dag» spurte jeg, «er det ikke det du vil da?» svart hun, Det hadde hun helt rett i . Jeg har tenkt å utnytte tiden på denne båten maks sa hun…jeg har allerede blinket ut en kar sa hun videre. Hvem sa jeg, han er her sa hun, jeg tittet rundt i restauranten og det var mer enn en som sendte stjålne blikk etter min kjære.
Men der så jeg han, det måtte være han, rett bak ryggen min sitter det en , eller faktisk to unge menn, minst 20 år yngre. Og jeg forsto at mye av de blikkene som jeg hadde tolket som flørt med meg , i virkeligheten var flørt med han bak meg.. Jeg kunne høre at de var norske, fra østlandet, jeg antar de nok var mye på treningsstudioet, selv om de satt kunne jeg se at de var meget høye og kraftige. «Hvor frekk kan jeg være?» sier hun, vi er midt uti havet sa jeg her er det ingen regler og ingen sladrete nabodamer…….
Hvem av dem har du blinket ut spurte jeg, jeg vet ikke sa hun….begge kanskje? Jeg snur hodet halvt over skulderen begge ser i retning min kone, og jeg kjenner jeg begynner å bli veldig kåt. Jeg snur meg tilbake akkurat tidsnok til å se at kona knepper opp en knapp til i blusen…
Herregud så deilig ludder hun kan være..
Kan du gå å sette deg i baren eller noe sier hun plutselig. Samtidig kommer det et par tre menn til til bordet der mennene satt, det tar ikke lang tid før 3 stk reiser seg å går ut av restauranten, Har hun ikke fått napp tenkte jeg.. «gå i bare å kjøp noe drikke nå sier hun bestemt…og gi meg nøkkelkortet ditt…
Veloppdratt som jeg er gjør jeg som hun sier. Jeg setter meg strategisk til i baren med blikket rettet mot min bedre halvdel, der har allerede mannen på nabobordet funnet plass på stolen jeg satt på. De sitter tett på hverandre og snakker og ler, han tar tak i hånden hennnes og begynner å kyss og suge på fingrene faktisk, de fleste har gått videre til en av båtens barer, så de sitter ganske uforstyrret, jeg ser hånden ,en enorm hånd på låret hennes, hun aker rompa fremover slik at underlivet hennes er en liten armlengdes avstand til han under borde…
Her er det ikke noe tid å kaste bort tydeligvis, for jeg ser tydelig på hennes hodebevegelser at hun nå faktisk blir fingre i allefall klådd på fitta denne unge store mannen,. Hun bøyer seg frem og møter han i et heftig kyss , og de fortsetter å kline heftig, med ett reiser de seg opp, og forlater restauranten, de passer kun en meter fra meg…ennå en knapp er kneppet opp, ikke et blikk blir rettet min vei, jeg venter til de har passert meg og kommet ut døren, så følger jeg så diskre jeg klarer etter ned mot vår lugar, jeg kommer på at jeg har gitt fra meg nøkkelkortet, så jeg får ikke kommet meg inn, følger etter på god avstand, de stopper stadig opp for å kline,
De nærmer seg lugaren, åpner døren og går inn, jeg stiller meg ved lugar døren for å høre, men de er rimelig lydtette disse dørene, men blir stående lenge å lytte alikevel, men det var til ingen nytte, så jeg måtte slukøret gå opp i baren på øverste dekk. Der satt de andre i den guttegjengen, senere fikk jeg rede på at det var landlsaget i vektløfting eller body building , ikke så farlig hva det var.
Plutselig ser jeg han kona hadde med på lugaren smilende, og et par minutter etterpå kom kona , arm i arm med han andre som satt sammen med han som ble med henne, det viste seg at det var han som hadde fått mitt nøkkelkort, vi må ha passert hverandre ved lugaren , det hadde altså vært hulk lignende mennesker å hatt seg med kona…jeg kjente at jeg igjen ble veldig kåt.
De passerte meg som om jeg ikke var der..kona var litt bustete på håret, hadde de samme klærne, men strømepuksa var borte, det var også undertøyet. Men det visste jeg ikke på dette tidspunktet. Hun satt på fanget til han ene , mens han andre som var der hadde hånda godt oppunder skjørtet hennes….. etter litt kysser hun begge og sier hadet. Går forbi meg og blunker…jeg følger etter, vi var fortsatt ikke ute av oslofjorden, jeg skal skrive om resten av turen om ikke så lenge, jeg har utfordret fruen til å beskrive med egne ord hva som skjedde på lugaren, hun har lovet å gjøre det.

Profilbilde Dupparn ID-Verifisert 13-01-24, 00:56
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dæven, jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen…

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.