Profilbilde Kåtparet69 Trådstarter 13-01-24, 19:00
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Møre og Romsdal Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Dette skjedde på sensommeren for mange år siden. Jeg og min kone Mette var i slutten av 30 åra den gang, og var invitert til en fest hjemme hos noen venner av oss. Vi har tidligere snakket om at det hadde vært deilig å prøve med flere sammen i senga, og vi har snakket om å prøve både en ekstra mann, ei dame eller et par. Men har vært usikker på hvordan vi skulle gå fram for å få det til, så det har liksom ikke blitt noe av. Skulle vi velge noen vi ikke kjente? Eller skulle vi velge noen vi kjente og stolte på? Jeg vet at Steinar, som er mannen i huset vi skulle til, er svært begeistret for Mette. Mye pga. hennes store bryster, noe hans kone Aina ikke har. Så vi snakket om at det kunne være en mulighet med de to, men ville ikke bringe det på bane da det skulle være flere til stede på denne festen og vi kjente ikke de andre. Det var flere personer til stede på denne festen, noen enslige menn, men også noen par til. Vi kjente ingen andre enn Steinar og Aina fra tidligere av. Siden vi hadde så lang reisevei, skulle vi som de eneste overnatte hos dem.
Mette blir ganske flørtete av seg når hun drikker, og når hun kommer på et visst stadie så mister hun alle hemninger. Hun har fine former, med store faste bryster og en formfull fast rumpe. Steinar er svært begeistret for Mette og legger ikke skjul på det.
Etter hvert som festen holder på å avta så har de andre parene reist hjem, mens Mette er i virkelig godt festhumør og flørter med de få mennene som er igjen. Hun danser på et tidspunkt tett og intimt med Steinar og en til, Steinar danser bak henne og stryker henne over rumpa og opp over hoftene og videre til brystene. Den andre karen hiver seg på og på et tidspunkt har hun 4 hender som er over alt på henne og klår og beføler. De tar henne både på brystene og på rumpa, og både hun og jeg liker det. Mette er minst like ivrig tilbake og begge karene blir befølt utenpå buksa. Steinar er blant de ivrigste, og jeg kan se at han får en ganske betydelig bul på buksa. De andre mennene sitter og iakttar Mette og oppmuntrer henne til å vise mer hud. Mette går bort til karene og drar opp skjørtet sitt og viser de litt av rumpa. Begge karene stryker og klyper henne på rumpa mens de hoier og syns det står til. Etter dansinga så setter Mette seg slik til at noen av mennene kan se opp under skjørtet hennes, der hun har på seg en deilig liten hvit blondetruse. Blusen hun har på seg skjuler heller ikke så mye og i tillegg har hun kneppet den opp litt ekstra, slik at alle ser kløfta hennes godt og alle ser at hun har en sexy blonde BH på seg. Det er helt tydelig at Mette liker oppmerksomheten og karene liker det de ser. De sier til meg at jeg er heldig som har en slik deilig kone, og sier de kunne tenke seg å se mer av henne.
Steinar spør meg om jeg kan hjelpe han å bære Aina opp på loftet for å legge henne, da hun har sovet i en stol på stua den siste timen. Hun sliter med søvnen og pleier å ta en sovetablett 1 – 2 timer før hun skal legge seg. Dette i kombinasjon med alkohol slo helt feil ut, og hun sovna kort tid etter at hun tok den tabletten. Vi legger henne på senga og Steinar vil at vi skal kle av henne, så vi kler av henne til hun ligger helt naken. Det er tydelig at hun liker å sole seg naken, for det er nesten ikke skille etter bikinien. Aina er flatbrysta og glattbarbert nedentil, og Steinar gir utrykk for at det hadde vært deilig å få kose med litt store bryster og hårete mus også. Jeg sier at Mette har en hårstripe på venusberget, så han kan bli med ned så ser vi hva som skjer. Jeg kjenner på de små brystene til Aina, men tenker at det er best hun får ligge i fred siden hun sover.
Når vi kommer ned igjen i stua så sitter Mette i en stol mens de 3 gjenværende mennene står foran henne. Noen av de stryker henne på innsiden av låra, men slutter i det jeg og Steinar kommer inn i stua. De unnskylder seg med at det er seint og forlater festen uten å gjøre flere tilnærminger. Etter det går jeg og Mette ned på gjesterommet for å legge oss, Steinar blir med ned for å vise oss badet og gjesterommet. Mette går rett på badet, mens jeg og Steinar setter oss i kjellerstua rett utenfor og prater. Jeg sier til han at om han er heldig nå, så kler hun av seg alt på badet og kommer naken inn på kjellerstua. Etter litt så kommer Mette ut fra badet, kun iført den minimale stringtrusa og den lekre, delvis gjennomsiktige BH’n. Hun smiler lurt når hun ser Steinar sitter der, men går bare rett inn på gjesterommet mens hun vrikker litt ekstra på rumpa.
Steinar ser langt etter henne, og jeg sier til Steinar at jeg tror hun er i modus til å gå ganske langt om han fremdeles har lyst til det. Og det bekrefter han at han kunne tenkt seg, så jeg ber han om å vente til jeg er ferdig på badet så kanskje det byr seg en mulighet.
Når jeg er ferdig på badet så kommer Steinar ned trappa, kun iført boxer, og ereksjonen er godt i gang. Jeg ber han vente i kjellerstua mens jeg går inn til Mette og lar døra stå på gløtt. Hun ligger oppå dyna og jeg sier til henne at jeg og Steinar vart svært skuffet når hun ikke kom naken ut fra badet. Hun sier at hadde hun visst at vi satt der så hadde hun kommet ut naken, men hun kan ikke la verten gå og legge seg skuffet og ber meg om å hente ham. Jeg roper på Steinar som nå helt tydelig vet hva han skal få se, ereksjonen under boxeren lar seg ikke skjule. Mette spør om han vil ta av henne BH’n og smiler til han. Steinar skjelver på hendene når han tar av henne den hvite gjennomsiktige blonde BH’n. Ut velter 2 store hvite bryster mens resten av kroppen er solbrun etter sommeren, og det ser jeg han liker godt. Han knar brystene hennes lenge før han bøyer seg ned og slikker lett på begge brystvortene. Mette ynker og liker helt tydelig denne behandlingen. Hun tar tak i hodet hans og begraver det mellom de store brystene sine. Jeg sitter i en stol og nyter synet av kona mi som ynker seg til berøringen hans.
Jeg spør Mette om han får ta av henne trusa for å få sett på godsakene, men da sier hun at hun vil ta av oss boxerene først. Vi er ikke vonde å be, og vi stiller oss foran henne slik at hun får dra av oss boxerene. Straks står vi der med kukene i stram giv akt. Mette tar tak i kukene våre og stryker de lett mens hun smiler. Hun tar kuken til Steinar i munnen og slikker den rundt kukhodet før hun suger på den og sier at den smaker godt. Hun legger seg deretter på rygg, og sier til Steinar at han kan ta av henne trusa. Steinar bøyer seg ned mot henne, kysser henne lett på magen før han med skjelvende hender drar den lekre trusa av henne. Jeg selv sitter godt tilbakelent og nyter synet mens jeg forsiktig runker. Mette smiler og koser seg, samtidig som hun skiller bena lett slik at Steinar får godt innsyn til de nybarberte skamleppene og hårstripa på venusberget.
Steinar gliser fra øre til øre, samtidig som han slikker på de etter hvert stive brystvortene hennes og beføler brystene med den ene hånda Han lar den andre hånda stryke henne over magen og ned mot venusberget. Han nøler med å flytte hånda videre fra venusberget, så Mette tar tak i hånda hans og fører den sakte ned i skrittet. Hun skiller bena enda mere, slik at han lett skal komme til. Mette vrir og ynker seg og nyter helt tydelig behandlingen. Hun tar tak i kuken hans og drar den forsiktig mens han forsiktig masserer klitoris.
Steinar er litt usikker på hvor lang hun er villig til å gå, så han er nok litt tilbakeholden. Mette spør om han vil slikke henne litt, og han legger seg deretter ned mellom låra hennes og tar et godt tak i hoftene samtidig som han lar tunga gli forsiktig over klitoris. Dette greier jeg ikke lengre sitte stille og se på, så jeg setter meg på kne foran henne slik at hun får tak i kuken min, samtidig som jeg knar de store brystene hennes. Hun snur på hodet og tar kuken min i munnen samtidig som hun masserer ballene mine. Steinar ser dette og blir ivrigere med tunga, og stikker i tillegg en finger inn i henne. Mette vrir og ynker seg og liker helt klart behandlingen hun får. Hun slikker meg rundt kukhodet samtidig som hun masserer ballene mine og jeg knar brystene hennes. Steinar slikker henne hardere og raskere over klitoris, samtidig som han lar 2 fingre gli inn og ut av henne. Etter en stund ber hun oss legge oss på senga, hun setter seg deretter imellom oss og tar tak i en kuk med hver hånd. Hun slikker og suger Steinar, mens hun ser på meg. Jeg nikker og smiler og viser at alt er i orden. Hun ser deretter på Steinar som ligger og nyter behandlingen hun gir han. Hun spør om han liker behandlingen, og han bare stotrer fram et ja. Hun setter seg nå slik at hun får tak i ballene hans med ene hånda, mens den andre drar han samtidig som hun suger han. Jeg sitter litt på sida og nyter synet, samtidig som jeg knar begge brystene hennes.
Etter en liten stund med suging og slikking, så setter hun seg på skrevs over Steinar og fører kuken hans mot fitteleppene sine. Hun lar kuken gli fram og tilbake og skikkelig terger Steinar, før hun til slutt lar han gli sakte inn i henne. Steinar knar brystene hennes mens hun rir ham og han jukker imot. Dette er noe av det mest opphissende jeg har opplevd. Jeg stiller meg bak henne og tar tak i brystene hennes og knar de foran øynene på Steinar. Jeg spør om han er misunnelig på meg som har fri tilgang til de, og han sier det er noe av det han savner mest på Aina og er veldig glad for at vi er venner og han kan nyte synet av min kones store bryster, selv om det er første gang han får se de fri og samtidig leke med dem. Jeg trekker meg litt tilbake for å nyte synet av de 2, og ser jeg blir ekstra opphisset av å se kuken til Steinar gli inn og ut av den glinsende våte fitta hennes. De setter opp tempoet og jeg kjenner opphisselsen når nye høydepunkter når de hvite rumpeballene hennes disser opp og ned i tak med jukkinga. Steinar er helt vill i øynene og har blikket festet på de store brystene som spretter opp og ned rett foran han. Mette reiser seg av han og legger seg på ryggen på senga, og ber han legge seg over henne. Han trenger på nytt inn i henne, denne gangen forfra mens han knar og suger på begge brystene hennes. Det er skikkelig opphissende og se at ballene hans slår mot den hvite rumpa hennes for hvert jukk han tar. Han kjører skikkelig hardt på og det smeller godt i lår og rumpeballer når de møtes.
Steinar trekker seg ut av henne og sier han vil ha en liten pause for ikke å komme for tidlig. Han sier han vil se at jeg knuller henne også. Så jeg legger meg over henne og trenger inn i henne. Har ikke kjent henne så våt på mange år, og jeg skjønner hun virkelig liker det vi holder på med. Jeg hvisker henne i øret at å se Steinar knulle henne, var noe av det mest opphissende jeg har vært med på. Hun hvisker tilbake at å bli behandlet av 2 menn på denne måten, er noe hun har drømt om lenge og endelig gikk det an å få til. Hun ønsker vi kan gjøre dette oftere, gjerne sammen med Aina også, for hun vil se meg knulle en annen dame. Jeg vet Mette liker å bli tatt bakfra og hun vet jeg kommer raskt da, så hun snur seg rundt og trenger inn i henne bakfra samtidig som hun snur seg mot Steinar og tar kuken hans i munnen mens jeg tar henne bakfra. Til slutt greier jeg ikke holde tilbake lengre, og tømmer hele ladninga med sæd i henne. Hun ruller seg rundt på ryggen, og ber Steinar komme. Steinar legger seg over henne og trenger inn i henne mens min sæd renner ned over rumpeballene hennes. Steinar kjører på raskere og raskere og Mette sier han kan komme inn i henne om han vil. Men Steinar har et ønske om å få knulle henne mellom puppene, og få sprute på puppene hennes. Noe som er mer enn greit for henne. Han sier han vil gå opp på loftet og hente noe glidemiddel Aina har i nattbordskuffa si, men jeg tilbyr meg å gjøre dette for han. Så jeg går opp på loftet mens de holder på i kjellerstua, lister meg inn på soverommet deres. Kuken min henger halvfeit og sædfull nedover låret mitt og jeg kjenner den reiser seg igjen i det jeg nærmer meg senga deres med den sovende kona hans i senga. Aina enser ikke at jeg åpner nattbordskuffa og henter tuba med glidemiddel. Der ligger det forskjellig annet sexleketøy, som dildoer, buttplugger og vibratorer, så dette tenner meg såpass at kuken står rett ut igjen. Jeg tar med meg tuba med glidemiddel og en rabbitvibrator ned igjen. I det jeg går ut fra soverommet på loftet, hører jeg hvor lår og rumpe slår sammen, og høylytt stønning fra begge to. Mette roper at han må ta henne enda hardere. Jeg skjønner at han nå er i ferd med å ta henne bakfra og kjenner at dette er noe som tenner meg skikkelig. Jeg tar meg god tid ned trappa for å la de nyte hverandre så lenge som mulig. Før jeg kommer ned igjen har hun satt seg på skrevs over han og lar puppene klaske ham i ansiktet mens hun rir ham. Igjen ser jeg kuken til Steinar gli inn og ut av henne, mens de hvite rumpeballene hennes danser opp og ned i takt med jukkinga. Jeg går bort til de og stryker Mette over rumpa, tømmer litt glidemiddel på rumpehullet hennes og stikker en finger inn. Hun stønner høylytt og ber meg om å ta henne samtidig med Steinar. Jeg stiller meg bak henne og fører kuken ned mot Steinar sin, og lar den gli inn i fitta hennes sammen med han. Opphisselsen av å kjenne en kuk til i fitta hennes tar overhånd, og jeg kommer på nytt i henne etter kort tid. Min sæd renner ut av henne og nedover Steinar sin kuk og baller, og Mette er helt i ekstase. Jeg ber henne legge seg på ryggen og tømmer en god mengde glidemiddel mellom brystene hennes. Steinar setter seg på skrevs over henne og lar kuken gli mellom puppene mens hun holder de tett mot hverandre. Steinar jukker raskere og raskere, og til slutt så greier han ikke å holde igjen og kommer over puppene hennes. Han kommer såpass voldsomt at det spruter både i ansiktet og håret hennes.
Siden Mette ikke har kommet enda, så smører jeg opp rabbitvibratoren og fører den inn i henne. Denne masserer fitta hennes fra innsiden, samtidig som klitoris blir stimulert. Og det tar ikke lenge før hun kommer såpass voldsomt at vibratoren blir trykket ut igjen og hun får en skikkelig spruteorgasme.
Vi ligger litt og slapper av samtidig som Mette sovner av utmattelse. Steinar sier dette er noe av det beste knullet han har hatt, og håper vi kan gjøre det igjen en gang senere. Jeg lurer på om han føler anger fordi han har knullet kona mi uten at kona hans vet om det. Men han sier at det nå var hans tur, siden han oppdaget noen bilder og SMS’er på telefonen hennes som avslørte at hun hadde knullet en villt fremmed på en jobbreise for noen år siden. Jeg sier at vi da må prøve å få med Aina også, og det sier han at han skal bearbeide henne til å bli med på. Steinar tar med seg vibratoren og glidemiddelet og går deretter opp for å dusje for ikke å lukte fitte, sæd og glidekrem når kona hans en gang våkner.
Når vi møtes rundt frokostbordet utpå formiddagen, så beklager Aina at hun ble så full og sovna fra hele festen. Jeg beroliger henne med at det går bra og at festen uansett var i ferd med å bli avsluttet når hun sovnet. Jeg sier også at det er hver sin gang å tabbe seg ut. Etter frokosten går Mette ned for å pakke, mens Steinar blir med for å sette på en vaskemaskin med tilsølte sengeklær. Aina lurer da på hvordan hun kom seg i seng, så jeg forteller henne at det var jeg og Steinar som fikk henne i seng. Hun rødmer og spør om jeg har vært med på å kle av henne klærne, og sett henne naken? Det beklager jeg og skylder på alkoholen. Hun sier det ikke gjør noe, og at hun faktisk liker tanken på det, bare så synd at hun ikke fikk det med seg.
En stund etter at vi kommer hjem så tikker det inn en Snap fra Steinar til meg, med teksten «TAKK». Teksten er skrevet over et bilde av min kones blondetruse som hun brukte kvelden før, og som hun nok har lagt igjen slik at Steinar skulle finne det etter at vi var reist. Jeg svarer at det er Mette som har lagt igjen en suvenir til han, og at han får prøve trusa på og takke henne. Litt senere på kvelden så tikker det inn en Snap til Mette, og hun smiler lurt når hun ser den.

Profilbilde M36Volda 14-01-24, 00:55
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Møre og Romsdal Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Mmm deilig 

Profilbilde vil65 21-01-24, 18:53
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Utrolig deilig historie. Håper det kommer fortsettelse.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.