Profilbilde DreamWorks Trådstarter 18-01-24, 09:39
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

For kontekst bør En smakebit - del 1 leses først:


Jeg kjenner hvordan tunga slikker meg grådig. Jeg kjenner hvordan saftene mine, som blandet med entusiasmen fra ham, renner ned mellom rumpa mi. Han suger på de fyldige leppene, på den lille klitorisen og samler til slutt alt av det han får tak i i et godt drag. Kroppen spenner seg slik som den bruker, jeg må presse fitta mi hardere opp mot ham slik at kroppen min står i bue. Jeg må vise hvor inderlig jeg vil gi, fitta mi. Heldigvis leses dette som det skal og jeg får hjelp av to fingre inn i meg, dypt presset inn i meg slik jeg trenger. MÅ.

Mens jeg ligger slik og nyter, to fingre som penetrerer meg godt og ei tunge mot klitten, blir jeg møtt med pikken hans mot leppene mine. Tunga mi tar automatisk i mot og det går opp for meg at jeg nå får nyte den lett salte smaken av ham samtidig som det er noen andre som smaker på meg. Jeg gjenkjenner hver millimeter av kuken hans og jeg forstår at han har latt en av de andre mennene få forsyne seg. Avtalen om at de ikke fikk ta på meg, var kanskje mest gjort for å justere mennenes forventninger, i tilfelle situasjonen ikke ble som han ønsket. Han vet godt at jeg følger hans lyster og at jeg er klar til å gjøre hva enn han ønsker og lar meg få erfare - med unntak om at munnen min er forbeholdt ham. Den deler jeg ikke med noen.

Jeg rekker ikke å tenke stort før orgasmen bygger seg opp. Jeg vet ikke hvem som slikker meg eller hvem som har fingrene så godt inni meg. Jeg gjør mitt beste for å forsikre mannen min, med tungen på pikken hans, om at jeg alltid er komfortabel så lenge det er han som leder ann - men det er vanskelig når klynkene til stadighet bygger seg opp sammen med trangen til å knytte nevene og bite tennene sammen. Tanken på at han har latt meg få lov til å erfare å bli sett på av så mange øyne og med alt fokus på meg mens jeg får gi meg henn - får meg til å komme så sterkt at lårene rister. Jeg kjenner at noen hender hjelper til og tar tak om rumpa mi for å støtte meg opp mens de siste sammentrekkningene rir gjennom meg.

Jeg er øm i fitta og legger med på magen i senga. Min kjære, som har lyst å vise meg enda mer frem tar tak i rumpa mi og sprer den slik at jeg blir godt synlig. Jeg spenner lårene litt slik at jeg vet at jeg strekker meg akkurat nok til at de kan se meg enda bedre. Kjenner at hele meg åpnes litt opp. Jeg kan høre pusten til de andre nå, mens en tunge som først forsiktig lirker seg inn og som etter hvert slikker grådig langs hele sprekken. Jeg kan ikke la være å la fingrene finne tilbake til en litt øm klitoris, samtidig som de andre forstår at jeg trenger mer og hjelper til med noen fingre inn i fitta mi. Først sakte, men etter hvert kjennes lysten til mannen som utfører det godt og det blir raskere og mer bestemt. Disse to andre mennene er ukjente for meg, men de enser at jeg trengs å tas vare på. Hendene som tar på meg er ømme, ivaretakelse og håndterer meg med bestemt omhu slik at jeg klarer å slappe av og stole på at de også liker det mannen min lar dem få gjøre meg meg. Jeg er takknemmelig for at de leser meg og følger kroppen min slik at jeg tør slippe hora i meg helt ut, for en liten stund.

En av dem leser igjen hva jeg trenger når jeg stikker rumpa enda lenger oppover mot dem. En finger finner frem og glir forsiktig inn og ut bak. Den presses sakte, langt inn, samtidig som noen andre fingre er like dypt inni i fitta mi. Det tar ikke mange takene før orgasmen igjen bygger seg opp og ruller gjennom kroppen min på ny. Jeg må slippe ut lydene som viser hvor gode de er mot meg.

Etter den siste orgasmen forsvinner den øverste energien litt og jeg blir litt blyg. Mannen min som kjenner meg godt skyver seg inn under meg, kysser meg og gir meg bekreftelsen jeg trenger. Jeg kjenner på trangen til å krype inn og være nær ham og jeg forstår at han ber de andre mennene om stillt å gå. Jeg snur meg rundt og kjenner den varme kroppen hans tung mot min, mens jeg desperat presser meg mot ham for å kjenne pikken hans skli inni meg. Jeg trenger, må, kjenne ham, nær, hard, inni meg. NÅ!

Jeg elsker deg, sier han. Du var flink for meg. For oss.

Profilbilde KjekkeHaugesunder 23-01-24, 18:07
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Haugesund
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig og nydelig skrevet 😈💦

Profilbilde Slettet bruker 11-02-24, 12:18
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Utrolig pirrende å lese 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.