Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 19-01-24, 12:58
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Det hadde gått noen uker siden vår deilige dag på stranden med Erik og Elisabeth. Vi hadde vært et par ganger på stranden, men ikke med dem. Hadde liksom ikke passet seg slik. Strandturene hadde vært fine dem, men ikke på langt nær så fin som turen med dem. Vi hadde holdt kontakten, mest på snap hvor det hadde gått i løst og fast. Vi hadde brukt minnene fra vår kveld på stranden flere ganger når vi hadde kost oss, noe som ga en god effekt hver gang. Vi fantaserte om å dele seng med dem. Ha sex tett på hverandre, kanskje strekke ut en hånd og berøre de. Jeg lekte med tanken om å få kjenne på de yppige puppene til Elisabeth, for ikke å snakke om den sexy lille, men velformede rumpa. Kona om hvordan hun hadde strøket Erik over brystet mens Elisabeth rei han. Kanskje til og med latt hånda stryke nedover til den traff Elisabeths lår. Hvordan hun kanskje skvatt litt, ikke slo bort konas hånd, men smilte som et svar at det var greit.

Slik kunne vi fantasere under sex, og fantasien blei litt frekkere for hver gang. Kjente godt hvordan det tente oss. Kona kysset meg sultent på siden av halsen og småbet i øreflippen min som hun visste jeg likte. Jeg visket henne hvordan jeg så for meg Erik og Elisabeth lå ved siden av oss. Hvordan vi begge kunne se Eriks flotte og harde kuk knullet Elisabeth mens hun så på oss og stønnet. Kona hadde til og med en gang fantasert om hvordan det ville være å kysse Elisabeth. Lurt på hva jeg ville syns om det. «Ville du likt det?»
«Da kunne jeg dødd en lykkelig mann dagen etter» sa jeg. Tanken tente meg enormt. Sett kona kysse Elisabeth. Sett hvordan hendene deres hadde strøket forsiktig på hverandre. Først bare på ryggen. Kyssene blir mer lidenskapelige, og hendene går på oppdagelsesferd på hverandres kropper. Herregud som det tente meg.

Dagene og ukene gikk og det kom noen snapper nå og da, men bare om hverdagslige ting. Vi tenkte at de hadde kjølnet litt mtp oss, og at det på en måte var en overgang til at vi forsvant ut av livene til hverandre. Ikke så rart kanskje, siden vi var 13-14 år eldre enn dem. De hadde vel mer interesse av folk på sin egen alder, og ikke oss gamliser. Derfor var overraskelsen stor når det en kveld kom spørsmål på gruppechaten vår om vi ikke hadde lyst å være med på the Well. De hadde visst vunnet opphold og behandlinger på en konkurranse og hadde veldig lyst, men følte seg ikke helt klare for å reise dit alene. Vi sjekka kalenderen og vi fant en fredag det passet for oss alle. Vi gledet oss til å treffe de igjen, men var samtidig litt spente. Ville praten gå fint? Ville det bli kleint etter hva vi opplevde sist? Hvordan ville det være å besøke et slikt spa-anlegg. Er jo frivillig om man bruker badetøy eller er naken de fleste steder der. Mange spørsmål hang i luften og sommerfuglene i magen blei mer og mer aktive desto nærmer vi kom dagen vi skulle dit.

Dagen kom, og det var ikke stort jeg fikk gjort på jobb. Fokuset var helt fraværende, og tankene var på hvordan kvelden ville bli. Ville det skje noe frekt? Eller ville det være en vanlig spaopplevelse med en god middag som avslutning på kvelden?
De satt allerede i lobbyen når vi ankom hotellet. De smilte stort begge to og kom oss i møte og ga oss en god klem hver. Erik i en tynn skjorte og en litt tight shorts. Kunne det være riktig at han hadde en aldri så liten bul der? Eller var det bare noe vi innbilte oss? Elisabeth hadde en lang sommerkjole og sandaler. Skulle nesten tro damene hadde snakket, for de matchet hverandre godt. Når solen stod riktig gjennom de store vinduene kunne man så vidt se litt gjennom stoffet i kjolen hennes. Mulig jeg så feil, eller hadde litt for skitten fantasi, men hadde hun ikke truse på? Uansett var hun akkurat så flott som jeg husket henne.
Vi blei enige om å møtes i baren om en halvtime til et glass vin før vi skulle på spa. Vi gikk og sjekket inn på rommet vårt som vi fikk høre var i etasjen under Erik og Elisabeth. De hadde fått en suite, og denne var i toppetasjen som seg hør og bør. Kjente vi blei litt misunnelig, men rommet vårt var og ganske så fint, med utsikt over en park og kveldssol.

Vi gikk til baren med alt vi trengte for en kveld i spaet i hver vår bag. Vi var først på plass, så vi bestilte fire glass med bobler og fant oss et bord. Kort tid etter kommer de hånd i hånd og smiler bredt når de ser oss. Vi skåler, og vi sier det er så hyggelig at de ville ha oss med på dette. Det er første besøk for oss alle og vi er spente på hva som vil møte oss inne på spaet. Temaet badetøy eller ikke kommer fort opp. Vi kikker på hverandre et øyeblikk før Elisabeth smiler lurt og sier «vi driter vel i de tøyfillene?» samtidig som hun møter konas blikk.
Som sagt så gjort. Vi haster til garderoben. Erik og jeg til vår og damene til sin. Ikke uventet er vi først ferdig og ser ikke damene noe sted når vi kommer til bassengområdet.

Vi senker oss ned i en jacuzzi og småprater litt i vente på damene. Plutselig går døra opp og damene kommer småtrippende mens de prater og smiler. De smiler enda mer når de får øye på oss og kommer rett mot oss. Kona synker ned i det varme vannet ved siden av meg og Elisabeth ved siden av Erik rett over oss. Jeg klarer ikke skjule at jeg ser på Elisabeth i det hun synker ned i vannet. Hun er nå også helt glatt nedentil, akkurat som kona. Vannet rekker til halvveis opp på brystene hennes som ser ut til å knoppe seg av boblene i vannet. Eller er det oss? Det er så avslappende for kropp og sjel å sitte slik. En stressende uke på jobb er i ferd med å forsvinne ut av kroppen. Jeg har hendene under vann og lar en hånd finne konas lår. Stryker og kiler lett. Massasjedysene i vannet gjør at man ikke klarer å se hva som skjer under vann. Kona liker det tydeligvis, for jeg kjenner lårene hennes åpnes litt som en invitasjon. Jeg lar hånda diskre finne musa hennes og bare stryker forsiktig. Erik og Elisabeth sitter og med hendene under vann, og på ansiktet dems å dømme, er det ikke vanskelig å forestille seg hvor hendene deres er. Brått stopper massasjedysene og vi trekker til oss hendene. Vi er jo ikke alene her. Elisabeth og kona sier vi bør gå prøve dampbadet som de har hørt skal være deilig. Damene reiser seg og trår ut av jacuzzien. Erik og jeg sitter akkurat så lenge at vi får nyte synet av damene som klatrer ut. Kanten er akkurat så høy at man må ta et skritt slik at vi får se litt av musa dems. Det rykker akkurat så mye at jeg et øyeblikk er bekymret for å reise meg, men gjør det likevel. Kuken er blitt noe større enn når vi satte oss, og Elisabeth kikker kort på den og smiler. Det samme gjør kona, men på Eriks grove kuk som gynger når han reiser seg.

Da vi kommer til dampbadet er det 3 andre der, to damer og en mann. Vi spør om det er ok at også vi kommer inn. De nikker og smiler. Pokker og tenker jeg. Hadde hørt at dampbadet var en avkrok på spaet man kunne være heldig å oppleve litt action, men det håpet forsvant jo nå med de der. Eller gjorde det? Når vi hadde sittet en stund, kan vi se at mannen ikke er helt uberørt. Han sitter stadig mer fremoverlent for å forsøke å skjule sin ereksjon. Kanskje ikke så rart han får reisning, for både kona og Elisabeth sitter stadig med åpnere bein. Damene han sitter sammen med virker helt uberørt over situasjonen, eller så ser de ikke det vi andre ser. Damene smiler. Det er helt klart at de liker at han får reisning av å se på dem. De to damene han er med reiser seg for å gå, men han sier han sitter litt til. De forsvinner ut av dampbadet og mannen sitter nervøs igjen. Han undrer nok hva vi tenker. Elisabeth og kona smiler lurt og visker noe til hverandre. De smiler enda mer før de plutselig gir hverandre et kyss. Først et lett kyss på leppene før vi ser tungene deres møtes. Erik og jeg kikker på hverandre og gliser. Jeg kjenner og at det skjer noe med blodtilførselen til kuken nå. Men i motsetning til han mannen, gjør jeg ingenting for å skjule det. Erik er heller ikke helt uberørt. Heller ikke han gjør noe for å skjule det. Mannen ser på oss alle som om han vil ha godkjenning. Han føler tydeligvis at han får det, for han lener seg tilbake og viser frem en kuk som står rett opp. Elisabeth og kona ser dette, og de kysser igjen. Nå med litt mer tunge. Kona lar hånda si finne Elisabeths bryster og klemmer forsiktig før hun ruller den ene brystvorta mellom tommel og pekefinger. Elisabeth liker det, og det samme gjør tydeligvis mannen som nå puster litt tyngre. Damene slutter å kysse, men snur seg og kikker rett bort på han mens Elisabeths hånd finner veien ned mellom konas lår. Hun stryker lett over fitta hennes mens kona fortsatt kniper henne i brystvorta. Både Erik, jeg og mannen har nå hånda på kuken vår. Damene blir litt frekkere og mens de igjen kysser hverandre finner også konas hånd fitta til Elisabeth. De stryker hverandre forsiktig i det mannen begynner å runke i litt høyere tempo. Kona legger litt press på en finger og vi hører Elisabeth gi fra seg et lite klynk i det fingeren forsvinner inn mellom leppene hennes. Kroppene dems glinser av dampen i rommet og jeg klarer ikke la være å tenke hvor fantastisk fine og sexy de er begge to.
Plutselig blir stillheten brutt av en damestemme. Det var en av de han satt med da vi kom inn. «Kommer du Magnus?» Elisabeth og kona setter seg raskt tilbake helt vanlig, og Magnus griper håndkle sitt og dekker til kuken sin samtidig som han reiser og svarer: «Jada, kommer nå»
Vi kan se skuffelsen hans i det han går og sender et siste blikk i retning damene våre.

Damene tar hvert sitt håndkle og kaster til oss gutta og ber oss dekke til ståkukene.
Vi følger etter damene til knaggrekka ved garderobene, tar på oss slåbrokene og går i dusjen. Erik og jeg veksler knapt nok et ord, bare vasker oss godt mens vi prøver å skjule ståkukene for de andre som er der.
Igjen må vi vente litt på damene utenfor. Vi hører det går i ei dør. Ut kommer de. Begge i flotte kjoler, andre enn i sted. Ikke antydning til å være gjennomsiktig. Elisabeth og Erik spør om vi ikke vil være med en tur opp på suiten, Kona og jeg er selvfølgelig ikke seine å be.
Suiten er ganske stor med en sofagruppe i rommet man kommer inn i. En stor sofa og to stoler. Damene setter seg i sofaen. Erik henter en øl til oss gutta og skjenker et glass bobler til jenten. Vi skåler, og jeg kan ikke unngå å se at jentene virker litt ekstra blide.
«Likte dere at vi kysset?» sier plutselig Elisabeth. Vi nikker begge to. Elisabeth snur seg mot kona og de møtes i et kyss. Ikke noe småkyssing nå, men to sultne tunger som nesten slåss om å komme inn i munnen til hverandre. Hendene deres går på oppdagelsesferd utenpå kjolene, som trekkes sakte opp til lårene. Begge har på sorte strømper under. Så sexy det er å se strømpekanten komme til syne før bar hud blottlegges. De kysser fortsatt heftig mens de innimellom kaster blikk på oss gutta som sitter stille og nyter synet av damene våre. Vi øyner Elisabeths truse i det kona trekker kjolen hennes lenger opp. En nydelig lilla truse. Det er en liten mørk flekk på den som viser at hun er kåt. Det banker i buksa mens jeg skjelvende tar en slurk av pilsen. Alt tyder på at det er samme greie for Erik der han sitter urørlig ved siden av og får fritt innsyn mellom konas lår når Elisabeths hånd stryker opp langs konas lår. Over strømpene, så bar hud før den treffer den sorte trusekanten. Kona stønner lavt i det hun legger hånda over trusestoffet og stryker lett. Kyssene deres blir heftigere og heftigere i det kona lar en finger løfte på Elisabeths trusekant og fører hånda innenfor. Nå sitter de der og leker med hverandres fitte, skjult av trusa og stirrer tilbake på oss. «Skal ikke vi få se og da?» sier kona mens de fortsatt onanerer hverandre.

Nå sitter vi der og ser på hverandre. Damene nyter hverandre, og vi nyter det vi ser mens vi rolig runker hver vår kuk. «Jeg vil suge» sier Elisabeth. «Suge dere begge»
Jeg kikker på kona i det Erik reiser seg og får et bekreftende nikk. Vi stiller oss opp ved siden av henne og hun griper min kuk mens hun suger Eriks. Etter noen sekunder bytter hun på. Slikker forsiktig på kukhodet mitt som for å prøve seg frem. Lar tunga leke langs skaftet ned til ballene og tilbake før hun gaper over og suger i langsomme bevegelser. Kona nyter synet og sitter og leker med fitta si. Trusa er nå borte og man ser rett på den deilige glattbarberte fitta som jeg elsker å leke med. Elisabeth leker og med seg selv med en hånd innenfor trusestrikken. Kona reiser seg og tar plass mellom meg og Erik før hun synker ned mellom Elisabeths lår. Hun kysser seg vei opp på innsiden av lårene liksom for å sjekke om det er ok. Elisabeth skiller beina enda mer som en bekreftelse. I det kona treffer trusestoffet og kysser fitta hennes gjennom stoffet klynker hun, men ikke høyt siden hun har munnen full av Eriks kuk nå. Jeg ser kona trekke trusa hennes til side og at tunga hennes treffer fitta hennes. Hun stikker en finger inn samtidig som tunga jobber på klitoris. Elisabeth skyver hoftene frem så kona kommer bedre til. Hun legger seg nå bakover og nyter. Erik følger etter og steller seg så hun får suge hans kuk igjen. Jeg flytter meg og står nå på kne bak kona som står på alle fire. Jeg løfter kjolen hennes så rumpa kommer skikkelig til syne. Rumpa er like flott som alltid. Jeg klemmer og stryker på rumpeballene hennes før hånda finner fitta. Jeg stryker og leker med den og kjenner hvor oppsvulmet og våt den er. Fitta gaper lett der den presses ut mellom lett skilte lår. Fingrene mine finner veien og jeg kjenner med en gang varmen og de våte saftene. Jeg bøyer meg ned og lar tunga smake. Det smaker fantastisk som alltid. Jeg lar tunga slikke i lange drag før jeg presser den så langt jeg kan inn mot hullet hennes og leker med åpningen. Med hånda masserer jeg klitoris. Pusten går tungt, både hos kona og Elisabeth. Kona slikker henne fortsatt mens hun stadig suger Erik.

Jeg reiser meg og stiller meg bak kona. Kuken styrer jeg mot fitta hennes og den blir omtrent sug inn. I hvert fall føles det slik da den sklir inn i det våte og varme hullet. Jeg støter helt til hoftene treffer den deilige rumpa hennes. Jeg knuller henne sakte for å ikke komme med en gang. For hvert forsiktige støt ser jeg hvordan hun rugger på Elisabeth mens hun fortsatt slikker henne. Erik går nå ned fra sofaen og blir stående og se på litt. Helt tydelig at han liker det han ser. Kona slutter å slikke Elisabeth, men kryper mot henne så jeg må følge med for at ikke kuken min skal falle ut. Hun suger lett på Elisabeths bryster før hun kysser henne på munnen. Jeg støter veldig forsiktig nå for å ikke gjøre det vanskelig for dem. De kysser sultent og kona lar en hånd finne fitta hennes. Elisabeth stønner høyt mellom kysselyder.
«Jeg vil ha kuk jeg og» nærmest grynter hun. Erik sitter nå ved siden av henne i sofaen og hun setter seg over han og kona og jeg ser hvordan kuken hans forsvinner i Elisabeth mens hun senker seg nedpå han. Jeg trekker meg ut av kona mens jeg stirrer på hvordan hun rir han. Ser hvordan rumpa hennes vrikker og vrir seg over lårene og ballene hans. Jeg lar fingrene mine leke med konas klitoris. Hun stønner høyt og senker ansiktet ned i sofaen så rumpa spennes enda mer mot meg. Jeg ber henne reise seg, og jeg setter meg i sofaen ved siden av Erik. Kona lar hele kjolen falle, og hun står der et øyeblikk i bare strømper og bh før også bh’en forsvinner. Hun gnir seg på fitta mens hun ser på Elisabeth ri Erik. Hun kryper så over meg og lar kuken min forsvinne inn i den varme og våte fitta hennes. Vi sitter så tett at damenes lår ligger mot hverandre mens de rir oss. Elisabeth snur seg, og kikker med sløret blikk på kona før hun strekker seg mot henne. Kona møter henne på halvveien og de kysser hverandre som jeg aldri har sett før. Det stønnes og slafser i tunger og lepper mens de kysser og knar hverandres bryster. Hendene deres fortsetter nedover hverandres kropper, og nå bruker de fingrene på hverandres klitoris mens de fortsatt sitter som klistret sammen med munnen. De gnir seg begge to på hver sin kuk og det er liten tvil om at de er nære orgasme. I hvert fall er jeg det. Jeg spør om ikke vi skal bytte plass og damene reiser seg av hver sin kuk og halvveis legger seg ved siden av hverandre i sofaen. Det er som hentet ut av fantasien der de ligger side om side, skrevende med et bein over hverandre og gnir seg på fitta mens de kysser heftig. Erik og jeg steller oss på kne mellom hver vår dames lår. Vi må omtrent presse oss gjennom fingre før vi glir inn i fitta. Damene har sluttet å kysse, men ligger nå med øya lukket mens vi knuller de. Elisabeths hånd legger seg på konas klitoris og begynner å massere. Jeg kan nå og da kjenne neglene hennes treffe kukskaftet mitt mens jeg knuller kona. Det samme gjør kona med Elisabeth, og Erik og jeg ser hvordan de begge nyter og bukter seg. Etter mange år kjenner jeg kona svært godt, og vet at det er like før hun kommer. Ikke mange sekundene går før skjelvingen starter og hun rykker i hele kroppen. Det blir for mye for meg og jeg gjør noen raske støt før jeg spruter utover magen hennes. Det kommer helt ukontrollert, og et par dråper lander på Elisabeths pupper som kastes frem og tilbake av Eriks voldsomme tempo. Elisabeth har vært nødt til å ta over leken med egen klitoris da kona forsvant i orgasme. Og ikke mange sekundene etter, begynner også hun å riste i det Erik nærmest skriker og tømmer seg dypt inne i fitta hennes. Slik står jeg og nyter synet av konas tilfredse smil i det Elisabeth åpner øynene og smiler tilfreds hun og. Kona bøyer seg mot henne og kysser henne forsiktig mens Erik melker de siste dråper over Elisabeths glatte fitte.
Vi lener oss begge tilbake og bare nyter synet av våre deilige damer som puster lettet ut i hverandres armer.  

Profilbilde Anders1896 19-01-24, 16:51
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Utrolig godt skrevet! Leser gjerne mere 🤩

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 19-01-24, 17:24
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anders1896

Er to historier til før denne. 

Strandtur en og strandtur 2


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Dani040819 19-01-24, 18:34
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Akershus Bærum
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nok en deilig historie 🥰 takk 😊 gjerne å lese mer 🤗

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 19-01-24, 18:40
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Dani040819

Har et par tre til. Finner link på profilen vår 

Kult at du liker 😊😈

Profilbilde Anders1896 20-01-24, 18:52
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde BorgandClaire

Di er lest allerede😉

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Mrmacphisto 22-01-24, 08:28
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Utrolig deilig historie. Har nettopp vært på The Well for første gang, så det var lett å forestille meg dere der.

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 23-01-24, 23:19
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mrmacphisto

Takk. 

Aldri vært der, så alt er oppdiktet for min del😉

Profilbilde Spawn 27-01-24, 09:09
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Vestfold Horten
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Utrolig digg historie.  Kommer til å lese mer. 💦🍆

Profilbilde oslomann1961 30-04-24, 15:53
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

herlig fortelling

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.