Profilbilde galeganiN VIP ID-Verifisert Trådstarter 24-01-24, 01:21 Pleasureslut
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0


Hun får det til å brenne i meg.

Min treningspartner, langt bedre trent enn jeg. Hun gruser meg i nesten alle øvelsene, og blikket hennes lyser av fryd når hun ser jeg sliter. Det blikket…dette utilslørte sadistiske blikket, når hun pusher meg - “to til!”.

Nesten som når hun graver neglene dypt inn i huden min og ser fascinert på merkene hun etterlater. Smiler som et barn som har oppdaget verdens kuleste ting.

Hun ligger der foran meg på benken, og presser leggene opp. Hun er ikke begeistret for denne øvelsen. En av de få jeg tar henne i. Jeg ser rumpa hennes stramme seg under tightsen, og kjenner tankene drifte over på andre ting. Når hun begynner på andre sett, strekker jeg meg etter strikkene vi brukte i oppvarmingen, lager to løkker og går foran henne. Bøyer meg ned og legger løkkene rundt hendene hennes og låser de fast i hendlene, før jeg surrer de litt ekstra. Nå har hun løftet blikket mot meg, og ser litt forvirret ut, før det går opp for henne hva jeg er i ferd med å gjøre.

Tar så den andre strikken og går ned til beina som er fanget av maskinen og surrer de også fast.

Pikken min er nå steinhard mot den tynne løpeshortsen min. Jeg kjenner på den deilige frydefulle kilingen, forventningen. Jeg drar t-skjorta over hodet hennes og blinder henne. Begynner å gå sakte rundt henne, nyter synet av den deilige kroppen, fastspent og fullstendig min å leke med.

Så trekker jeg tightsen sakte ned over rumpa hennes, og lar hånden kjærtegne de veltrente skinkene. Lar fingrene leke langs sprekken, og nedover til en fitte som allerede er deilig våt. Jeg gir henne noen raske rapp over baken, og hun stønner dypt og lykkelig. Så begynner jeg å spanke saktere, men hardere. Ti, tjue, tredve slag. Hun vrir seg, prøver å komme seg unna. Så endrer jeg tempoet, slår løsere men raskere. Stønnene blir lysere, nesten gledelige.

Så varierer jeg på tempo og styrke. Gjør det uforutsigbart. Bruker håndflate, kant, knyttneve. Klyper, klorer og biter. Stønnene blir nå til mer sammenhengende, lange rop. Jeg kjenner at tenningen min blir voldsommere, mer intens, og kuken min føles nå som en varm jernstang i ei smie.

Går og henter canen som følger oss overalt, legger den på ryggen hennes og stiller meg foran henne. Tar så tak i håret under t-skjorta og løfter hodet hennes opp. Sørger for at munnen hennes er tilgjengelig, før jeg drar shortsen ned og lar henne smake på det røde dryppende, pulserende kukhodet. Så begynner jeg sakte å knulle munnen hennes. Jeg nyter de trege bevegelsene - ikke så dypt ennå. Tar canen, og begynner å rise den blottstilte rumpa, mens pikken fyller munnen hennes. Kjenner på den himmelske gleden av de halvkvalte stønnene, nyter synet av bevegelsene i kroppen som reagerer instinktivt på smerten av piskingen, samtidig som jeg nyter frykten over hva tennene hennes faktisk kan gjøre med meg nå.

Jeg begynner å støte dypere, og merker at hun nå blir stadig mer desperat. Hun håndterer kuken som skyves ned i svelget i sakte bevegelser, samtidig som kroppen nesten er ute av kontroll. Orgasmen bygger seg opp. Sakte men sikkert fyller spenningen seg opp i underlivet mitt, slagene med canen blir urytmiske, og jeg eksploderer inn i munnen hennes med et brøl av pur nytelse.

Jeg setter meg ned på huk, spytt, sikkel og sperm renner sakte ut av en smilende munn. Jeg løfter opp t-skjorta og kysser henne dypt og inderlig. Samtidig som jeg løsner hendene hennes.

Hun løfter seg opp på en arm, strekker seg bakover og løsner beina. Så snur hun seg mot meg og ser på meg med et blikk som kan skremme fanden sjøl, og hvisker grimt mot meg “Min tur!”.

Hun går sakte mot meg, der jeg nå står på knærne og prøver å se uskyldig ut. Hun fiker til meg. En gang. To ganger. Løfter en fot til brystet mitt og dytter meg hardt ned i gulvet, før hun river av seg tightsen. Hun setter seg så over brystkassa mi, låser armene med knærne sine, og presser så underlivet ned mot ansiktet mitt. Fitta hennes er bokstavelig talt dryppende våt. Klitten er enorm, og det føles som om den fyller munnen min. “Slikk meg!” beordrer hun. “Sug klitten min som om livet ditt avhenger av det, din kåte jævel.”

Det tar ikke lang tid før hun kommer kraftig. Saftene hennes renner over ansiktet mitt, inn i munnen min. “FORTSETT” roper hun mens hun kommer igjen og igjen. Hun løfter seg litt opp, tar en hånd rundt halsen min, og begynner å fike meg med lette, sviende slag.

Blikket hennes brenner mot meg, hun smiler lystent og ondskapsfullt. Så slipper hun taket, reiser seg opp og fisker opp canen mens hun beordrer meg opp på benken. Jeg får beskjed om å legge meg på ryggen.

“Ligg stille nå!” sier hun, og begynner å slå brystvortene mine.

Jeg merker at pikken igjen blir hard, før den plutselig blir rammet av en sviende smerte fra den helvetes canen som følger oss overalt. Hun fortsetter så umiddelbart nedover lårene. Slagene svir, og jeg sliter med å holde roen. Så er hun tilbake på brystvortene. Raske effektive slag, som får meg til å vri meg.

Hun tar tak i ballene mine, og ber meg igjen om å ligge stille.

Hun fortsetter å slå over de nå særs ømme brystvortene. Smerten er rå. Jeg brøler. Trygler uartikulert om nåde som ikke kommer. Grepet om ballene skremmer vettet av meg, og jeg merker at jeg blir stadig mer desperat. Så stopper slagene, og det vakre ansiktet kommer over mitt. Hun smiler skjelmsk, og spør om jeg skal være snill. Jeg stotrer frem at jeg skal prøve, før jeg blir stoppet av et sultent kyss.

“Ikke snakk!” sier hun kort, og bøyer seg over brystet mitt, tar tak med den sultne munnen og får brystvorta og en stor del av brystet inn i munnen. Hun lar tunga leke med den stive nippelen i noen fattige sekunder før hun biter. Jeg hyler av smerte og nytelse.

Hun holder tak i brystet med munnen og nærmest tygger på det. Jeg er langt forbi enhver rasjonell tanke, og når hun etter en evighet i smerte slipper taket i ballene, tar jeg tak i armen og håret hennes og bryter henne ned i gulvet. Pikken er igjen steinhard, og gliset hennes fyrer meg opp hinsides all fornuft. Jeg trenger meg inn i henne, hardt og brutalt. Vi mer knurrer til hverandre nå, biter hverandre der tennene får tak. Kyssene er dyriske og frenetiske.

Neglene hennes borer seg inn i ryggen min og jeg kjenner de river opp huden min. Jeg støter inn i henne som en villmann mens jeg igjen brøler i smerte.

Hun kommer voldsomt med et hyl, og jeg følger kort tid etter i en orgasme som nesten gjør meg bevisstløs. Orgasmene bølger gjennom oss, slipper ikke taket selv når jeg faller sammen over henne, og vi ligger i noe som føles som en uendelighet i etterdønningene av en nytelsestsunami.

“Da fikk vi jaggu gjort litt cardio også.”

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.