Profilbilde Bilen18 Trådstarter 26-01-24, 23:05
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tilbake i 2018, dreiv jeg på med en dame. Hun var glad i å ha fester og hadde mange søte venninner. Spesielt ei, Eilin, ble jeg sikkerlig tent på. 

En kveld jeg kom hjem, var dama og venninnen hennes, Eilin, hjemme og drakk vin. Ikke viste jeg at dem hadde lenge snakket om og fantasert om en trekant. De ba meg gå og ta en dusj, gå rett inn i sengen. Pleie ofte og sove naken, då gikk naken inn fra dusjen inn i sengen. På soverommet var det mørk. Ser dama ligger i sengen alt, så legger meg inntil. Ikke før jeg kommer helt bortpå, ser jeg det er Eilin. Dama mi kommer inn bak meg og begge begynner å beføle kukken min. Tanken på at jeg ligger naken og Eilin har kukken min i munn tente meg så. La meg oppå mens dama mi befølte oss begge. Dama førte den harde kukken min inn i Eilin. Og jeg hadde ingen kondom. Eilin visket meg i øret at hun ikke brukte p-piller, men at tok sjansen i kveld. Jeg ble så kåt av situasjonen. At jeg lå der helt naken oppå den heite venninnen til dama, men kukken godt inni uten kondom, i ei som ikke brukte prevensjon at jeg støtet kukken inn og ikke klarte å få den ut igjen uten at spermen min spruter dypt inni henne. Jeg stønnet! Damene begynte å fnise, dama smurte om jeg ville ha barn med Eilin, ja sa jeg ned kukken ennå inni henne. Hadde jo sprutet sæden min i henne. 

Fikk aldri høre direkte fra henne igjen. Måned etterpå gjorde jeg dama mi gravid. Hørte også Eilin fikk en sønn, fra den harde kukken min 



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.