Profilbilde galeganiN VIP ID-Verifisert Trådstarter 01-02-24, 14:39 Pleasureslut
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0


Restauranten var dunkelt opplyst. Tunge møbler, lydene ble dempet av myke tepper og tykke gardiner i jordfarger. Dekorert med klassiske, til dels erotiske malerier og snirklete smijernslamper. Samtalene summet stille i rommet, uten at man kunne høre ordene som ble sagt. Litt deilig privat, og særdeles behagelig. Og ikke minst godt å vite, slik at man ikke måtte hviske sine ord med omhu. Dog, i denne byen var det få som forstår norsk - men sunnmøringer finnes overalt.

Stemningen var behagelig, boblene i glasset mitt ga meg en gledelig varm følelse, fylt med forventninger om hva kvelden kunne bringe. Vi hadde avtalt at du skulle komme litt etter meg, slik at jeg kunne nyte synet av deg når du kom. Jeg hadde valgt ut undertøyet, kjolen og kåpa. Underst hadde du kun en blondetruse. Kjolen var glitrende og sort, tettsittende og knelangt, med splitt opp til øverst på lårene. Dyp utringning ned til der magen begynner, holdt sammen av tynne tråder.

Smykket ditt, en blank lenke som holdt de skinnende platene oppe, tett opp til halsen. Platene var formet som en trekant - en pil som pekte nedover kløften.

Du entrer rommet, og jeg synes summingen blir lavere. Du er et syn for gudene, de mørke glinsende lårene dine viser seg frem i all sin prakt for hvert steg du tar. Utringningen lar brystenes linjer vise seg, der de bølger seg under stoffet. Det lange sorte håret ditt er dandert i en forseggjort frisyre, hvor noen av flettene dine danser rundt ansiktet ditt, litt som Medusas slanger. Mesteparten er samlet i en knute jeg gleder meg til å holde tak i senere. Men det mest blendende der du kommer mot meg, er smilet ditt og de glitrende øynene jeg elsker å fordype meg i.

Jeg reiser meg opp fra stolen, og klemmer deg mykt og kysser deg lett på de fyldige leppene dine. Selv har jeg kledd meg i en kilt, en myk, mørk rød bluse og en gullmønstret brokadevest. Uten undertøy vil kilten fort få en iøynefallende form, og synet av deg har allerede fått blodet til å bruse. Nærkontakten og lukten av deg, gjør alltid en viss del av min anatomi lykkelig, så jeg trekker frem stolen og ber deg om å ta plass.

Du hvisker “ja” med en lydighet som virkelig setter blodomløpet i gang, og du smiler ertende i vissheten om effekten du har på meg. Hvilket nå har begynt å vise seg.

Varm, kåt og begeistret setter jeg meg ned, og leken kan begynne. Sjenert som du er, kan jeg se varmen stige i ansiktet ditt over hva du aner kan komme.

Vi bestiller våre måltider, velsmakende retter som forsterker den forventningsfulle nytelsen vi kjenner på. Vi prater stille sammen om dagen som har vært, og gleder oss over minner og idéer om dagene fremover. Når hovedretten kommer på bordet, lener jeg meg litt frem, tar tak i håndleddet ditt, klemmer litt ekstra hardt og ber deg om å lirke av deg trusen mens vi spiser.

Frykten og spenningen står skrevet i ansiktet ditt. Øynene dine brenner enda mer, og jeg ser du tenner umiddelbart. Jeg kan se for meg hvordan vulvaen din svulmer og blir varm, klitten som titter frem mellom leppene og hvordan saftene dine begynner å smøre den deilige fitta di.

Sakte men sikkert begynner du prosessen med å lirke trusa over hoftene. Jeg ser meg rundt og våre naboer ser ut til å være opptatt med sitt. Bortsett fra en pen, ganske stor mann i en konservativ dress, briller med tykk innfatning. Han kaster flere blikk mot oss, glemmer å spise og hans bordpartner ser ut til å merke at han er distrahert. Han prøver å konsentrere seg om daten, og da jeg fanger blikket hans og smiler så ondskapsfult jeg kan mot ham, blir han rød i ansiktet.

Bordpartneren i en vakker rød, fotsid kjole, med bare skuldre og armer, stiller ham et spørsmål, og han lener seg ivrig fremover og hvisker et svar. Hun snur seg diskret mot oss, og det lille smilet og blunket i min retning forsterker tenningen min. Hun tar hånden til partneren og stryker håndbaken hans. Den lille gesten viser hvem som har kontrollen, og han blir plommerød i ansiktet.

Jeg nikker lett i deres retning, og forteller deg hva som skjer, men gir streng beskjed om å ikke snu deg. Du flakker litt med blikket, og biter deg lett i underleppen, samtidig som pusten din avslører at du blir enda kåtere.

Trusa di har nådd knærne, og du lar den skli ned over anklene. Trusa blir liggende ved den ene foten, og du puster lettet ut når du løfter foten opp under kilten min, og med et ertende smil bruker god tid på å få den over den bankende kuken min. Du lar foten ligge mot den, mens du masserer sakte. Det er min tur til å kjenne rødmen stige opp, mens jeg kaster et blikk på våre tilskuere. Hans håndflater ligger flatt på bordet, mens hun har latt en hånd gli under servietten på fanget. Hodet lener seg på den andre hånden og stryker seg mykt på kinnet med fingrene som for å vise hva hun gjør med seg selv.

Servitørene kommer på mitt signal og henter tallerkenene, og etter noen minutter kommer desserten. Vi har begynt å bli ganske ivrige, men nyter den kalde desserten, og igjen blir jeg oppmerksom på damen ved bordet. Hun hever et øyenbryn og hinter med blikket mot inngangen. Jeg unnskylder meg overfor deg, reiser meg opp, lar trusa di falle i hånden min og går over til bordet. Den halvstive pikken min løfter litt på kilten mens jeg går over mot paret og hun smiler lystig mot meg. Jeg legger trusa i hånden på den nå veldig røde mannen og blunker til ham.

Hun legger frem et forslag, som gjør denne opplevelsen et par hakk mer spennende.

Jeg går tilbake til deg, og forklarer hva som skal skje videre. Øynene dine blir vidåpne, og du sitrer i hele kroppen, og nikker lydig mot meg. Jeg smiler mot paret, og signalet for regningen blir gitt ved begge bord.

Jeg ber deg gå til toalettet, og får nyte samtidig synet av den deilige bakdelen din der du går med litt i overkant ivrige skritt gjennom lokalet. Paret reiser seg opp og følger etter. Jeg trekker pusten og går innom garderoben og henter kåpene våre, og går inn på toalettet. Det er et stort toalett, ikke av disse båsene, så vi blir ikke forstyrret, forhåpentligvis.

Damen i rødt ber sin partner om å kle av seg klærne. Han rødmer, men adlyder og viser frem en veltrent kropp, og en pikk som kjemper en tapt kamp mot buret rundt den. Jeg går mot ham og knipser på den, mens jeg sier “happy times”. Han kryper litt sammen, før han får streng beskjed om å legge seg ned på gulvet. På magen.

Jeg ser på deg, og ser hvordan du formelig renner over av både forventning og fittesafter. Jeg ber deg kle av deg, og du står naken foran oss. Klitten din avslører hvor kåt du er, og damen i rødt ber deg stå på ryggen til partneren mens du holder deg i benken. Jeg nikker samtykkende, og der står du som en dronning på en slaves kropp. Damen i rødt løsner på kjolen - et hendig plagg som nå henger rundt henne kun holdt oppe av en tynn stropp rundt nakken, og opp fra en litt stor truse tar hun ut en velskapt pikk, som raskt fyller seg med blod og det drypper blanke dråper fra tuppen. Brystene hennes er små og struttende, og hun snur seg mot meg. Jeg går mot henne og kysser henne, mens jeg tar et hardt tak rundt pikken hennes. Klemmer til så hodet blir mørkerødt, og hun stønner tungt.

Jeg ser deg følge med i speilet med et spent blikk. Fitta di glinser av saftene, og jeg smiler mot deg.

Damen i rødt snur seg mot deg og trenger seg inn i deg, og begynner å støte sakte og dypt inn i deg. Jeg går bort og holder hånden over munnen din, og et tak i nakken, og etter kort tid roper du inn i hånden, og nesten faller sammen i orgasmen.

Jeg bøyer meg ned og tar pikken hennes i munnen, og suger i meg alle dine safter som har kledd det vakre lemmet, runker den og lar den andre hånden leke med brystene hennes. Plutselig stønner hun dypt og kommer inn i munnen min, mens de lange neglene graver seg inn i skuldrene mine.

Jeg reiser meg opp, går bort til partneren. Gir tegn til deg om å gå av ham, og ruller han nådeløst på ryggen, åpner munnen hans og spytter all spermen inn i den. “What a good boy” sier jeg til ham, klapper ham på kinnet og retter meg opp. Jeg kysser damen i rødt igjen, før jeg går til deg. Kysser deg og holder rundt deg, mens jeg hvisker “Nå var du flink jenta mi”.

Jeg rekker deg kåpen din, og tar på meg min, og dytter kjolen din ned i de store lommene. Du ser litt overrasket ut, men tar på deg kåpen og smiler glad mot meg. Damen i rødt får et langt kyss av deg, og vi nikker farvel til hverandre.

Ute i den friske luften går vi lykkelig gjennom det som skjedde. Spør hverandre om hvordan det føltes, og jeg kjenner at jeg vil ikke vente lenger.

I et utvalgt smug står en liten veske, og jeg stiller deg opp mot veggen ved siden av. Jeg løfter kåpen din opp, lar hendene mine vandre over hele deg, bruker neglene på rumpa, ryggen og lårene dine. Klyper brystvortene dine hardt, før jeg setter meg på huk og begynner å rimme deg. Jeg biter, slikker, suger og nyter den den deilige baken dun, mens jeg lar hendene vandre rundt og masserer baken og fitta di. Jeg trenger tunga mi inn i deg, helt til du igjen kommer og knekker i knærne mens du stønner dypt og prøver å holde tilbake lydene du vanligvis lager.

Jeg tar glidemiddel ut av vesken, smører åpningen din og kuken min rikelig, før jeg sakte trenger meg inn i rumpa di. Lar deg få fotfeste og bli vant til kuken, kjenner musklene dine jobbe og slippe meg inn, før jeg begynner å knulle deg. Først forsiktig, og etter hvert som jeg ikke lenger klarer å holde tilbake, hardere og hardere.

Jeg drar kåpa ned over ryggen din, tar tak i hårknuten og biter meg fast i nakken din. Du klarer ikke å holde tilbake lydene og jeg kommer voldsomt inn i deg, i en orgasme som kjennes ut som den varer i en evighet. Jeg formelig brøler inn i ryggen din, mens orgasmebølgene slår inn over oss, til vi begge faller sammen på knærne.

Jeg reiser meg opp, og trekker deg inntil meg. Kysser deg med all den lidenskap som koker inne i meg, og du svarer med å klamre deg fast i meg. Kysser meg grådig tilbake, og mellom kyssene mumler jeg igjen “Nå var du flink, jenta mi.”

Damen i rødt og partneren trer frem fra skyggene. De takker for at de kunne bli med på denne opplevelsen, og vi går sammen mot hotellet, der nye eventyr venter oss.

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.