Profilbilde nakendrøm Trådstarter 04-02-24, 14:56
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg var i et velkjent spa og koste meg alene i en badstue som ikke er den varmeste. Benkene er i "U" form, brede og gode til å legge seg ned på. Jeg lå på midtbenken med god utsikt til høyre benk. Inn kom et par, rundt min alder dvs. ca 55. Mannen var høy og lubben, kvinnen var høy med mørkeblondt halvlangt hår, ganske tynn, små faste bryster, lange ben og en fin farge over hele kroppen. Ansiktet bar preg at hun ikke var ung, men jeg synes hun var attraktiv. Kvinnen la seg på benken på høyre side av meg med beina mot meg, mannen gikk for å la seg på den andre siden av rommet. Hvis hun hadde strukket ut bena, ville det vært bare en meter fra nesen min. Hun lå på ryggen med knærne opp og bena fra hverandre, så jeg hadde den mest perfekte utsikten. Hun hadde en veldig ren, glatt og deilig fitte. Ingen kjønnslepper eller klitoris synlige, men rompehullet og "knullehullet" var veldig synlig. Hun kunne ikke få øyekontakt med meg, og mannen så ut til å sove, så jeg kunne se så mye jeg ville.
Til slutt hadde jeg nok varme og gikk ut, da jeg gikk ut så kvinnen bort på mannen sin og smilte, så dette var en planlagt ekshibisjonistisk greie. Hun smilte til meg også.
Folk i dette spaet er veldig skikkelige, så dette er det mest rampete en kvinne kan være uten å få problemer. Hvis hun hadde begynt å ta på og spre fitta hadde det vært ikke vært innenfor, og hun ville risikert å bli kastet ut.

Profilbilde Ingensommeg 04-02-24, 15:24
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fin historie og opplevelse. Hadde håpet på at den fortsatte enten i eller utenfor badstuen 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.