Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 06-02-24, 11:06
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Den nærmere 60 år gamle professoren var et merkelig syn der han stod midt i oppmerksomheten fra et stappfullt auditorium. Sterkt engasjert formidlet han litteraturens mysterier og krumspring med humor og innlevelse.Han hadde så mye å dele med alle de unge studentene som satt og hørte på. Dessverre var hans publikum av de aller yngste. De aller fleste hadde knapt fylt 20 år, og det var derfor ikke hans ord og utredninger som tiltrakk størst oppmerksomhet; men hans ytre, dvs hans utradisjonelle antrekk og fremtoning. Av praktiske grunner jobbet han i et antrekk han kom i, og som han også hadde til hensikt å forlate universitetsområdet i; sine syltrange sykkelbukser med padding i skrittet. Fargene var diskret, men han så ærlig talt ikke bra ut der oppe på podiet med over hundre nysgjerrige vitebegjærlige studenters oppmerksomhet.
Det var mye å legge merke til, mye var synlig, spesielt på framsiden. Det var åpenbart dette som opptok forsamlingen mer eller mindre gjennom hele forelesningen. Inntrykkene ble forsterket av et skulderlangt tykt og bølget hår. Et hår som var lett grånende, og i sterkt uorden der oppe på toppen. Midt i ansiktet hadde han i tillegg et par briller med sort innfatning. I det hele tatt et nokså merkelig syn. Men, sjarmerende var han. En gang hadde han nok hatt stort hell med det motsatte kjønn, med sin storvokste kropp, brede skuldre og dype stemme. Forsamlingen koste seg, og noe nyttig fikk de med seg.
Da forelesningen var over, og professoren tok med seg den røde sykkelhjelmen, som hele tiden hadde ligget som ei stor marihøne på hans pult, var det et nokså høyt støynivå i auditoriet. Studentene hadde mye å snakke om, endelig kunne de slippe det løs. Temaet hadde vært den obscøne franske forfatteren Marquis de Sade, et forfatterverk som handlet like mye biologi og seksuell forlystelse som skrivekunst. Temaet hadde truffet blink i den unge forsamlingen, og det var fredag, en dag for fest, hvor diskusjonene og inspirasjonene kunne leve videre inn i de sene nattetimer. Fadderuken var også overstått, og mange nye bekjentskap var knyttet. Det tegnet til å bli en god fredagskveld, en kveld med fest og moro over det normale.
Dette hadde også den aldrende professoren en svak intuisjon om. Han hadde derfor bestemt seg for selv å delta i de tidligste timene av kveldens begivenheter. Han elsket ungdommen, han følte på ingen måte at han var en del av den, men han hadde sin rolle på siden av det hele, og han hadde et ansvar han var bevisst. Dette likte han å si til seg selv, som rettferdiggjøring og begrunnelse for sine valg. At det kunne være andre underliggende årsaker var han ikke selv i stand til å innrømme. Men han var en mann. En heterofil merkelig mann, men alle som hadde vært til stede på hans forelesninger hadde sett helt tydelige bevis på at han var en mann. Professoren var fremdeles en mann, en syklende mann i form, tross relativt høy alder.
Med dette utgangspunktet var det ikke feil av professoren å befinne seg i den mest populære studentpuben på en fredags kveld, sammen med alle de flotte ungdommene. Han hadde kommet tidlig.
Omtrent alle visste hvem han var, og alle var faktisk ganske begeistret for denne læreren. Han var en klok og morsom eldre gubbe. Det tykke bølgende håret var kjemmet. Han brukte klær i store størrelser, han hadde fri og skulle kose seg og slappe av. Han skulle virkelig nyte den levende atmosfæren av usikre søkende unge mennesker fulle av håp og forventninger.
Klærne var åpenbart velbrukte, men gode nok. Han hadde et løst knyttet silketørkle rundt halsen. Han var bohem. Det var en stil ingen kunne la seg provosere av, i dette miljøet. Han tiltrakk seg positiv oppmerksomhet. Det var nettopp derfor han nå hadde fått selskap, der han satt delvis tilbaketrukket ved sitt bord og sine øl, av to unge kvinner og en ung mann.

Praten gikk lett og uanstrengt, professoren spanderte øl på alle sammen. Jentene var veldig nysgjerrige på hvem han egentlig var denne merkelige typen. De hette Tia og Milde. De spurte og lo, om alt og ingen ting. Etter en kort forsiktig innledning gikk samtalen straks over på mer spennende temaer: var han gift, lykkelig gift? Joda, det var han. De hadde sex, ja da, det hadde de fremdeles. Men alt for lite, la han til og lo. Kona var bortreist på seminar i Stockholm. Jentene ville vite hvor han bodde. Professoren fortalte og tok fram mobilen for å vise bilder av både kona og det flotte hjemmet deres. Kona var flott, godt voksen hun også. Jentene som selv bodde på en knøtte-hybel var overveldet over det enorme huset han og kona hadde. Et arkitekttegnet hus på tre etasjer, topp moderne.
Professoren er som ei åpen bok og svarer på alt de spør om, men han er også nysgjerrig på de to flotte jentene. Er de singel? Ja og nei er svaret.
Vi to er sammen, sier Milde, og nikker til han som hele tiden har sittet ganske taus ved bordet fram til nå. Han var fadderen vår! sier de to jentene i kor og ler. Vi hadde begge sex med han!
Professoren smiler fornøyd, han fikk akkurat slik info han ønsket, og samtalen gikk i ønsket retning. Ungdommen i dag altså! herlige jenter tenker han i sitt stille sinn, spennende. Han er fascinert over hvor unge de er, og kommenterer det utrolig lange håret de har. Begge har hår som når midt på ryggen. Han har langt hår selv kommenterer de. Han har ikke hår, han har et reir, svarer han på spøk. De er så fulle av liv og latter begge de to jentene, det smitter over på den aldrende professoren.
Jentene spør om de kan få se huset hans, ja, besøke han?
Klart dere kan! svarer han henrykt.
Ja!? sier de i kor.
Proffen nikker blid.
Når? spør Tia.
La oss drikke opp ølen først sier han.
Fadderen som hele tiden har sittet taus benytter anledningen til å takke for seg. Dette gidder han ikke være med på, dessuten er ølen hans tom.
Praten blir med ett helt annerledes og mer småfrekk. De to jentene kommuniserer med øynene. De er unge, og nysgjerrige. Professoren prater som en foss, han kan prate om alt og de to jentene koser seg i hans selskap. De blir mer og mer nysgjerrige, begynner å spørre han ut, mer og mer privat. Professoren er som ei åpen bok, svarer på alt, rett fram og ærlig, uten baktanker.
Glassene blir fort tomme.
Skal vi stikke da? sier Tia.
Det nikkes rundt bordet.
De går sammen ut i den milde mørke høstkvelden, bort til taxiholdeplassen noen minutters gange fra puben. Ca 15 minutter senere står de i oppkjørselen til professorens palass av et hus.
Jentene blir tause av alle de store opplyste vinduene. Professoren låser dem inn. Vel inne
slenger de av seg ytterklær som om de var hjemme hos seg selv; jakke, hansker og veske i en haug på en stol, du må gi oss omvisning! Sier de ivrig.
Ja ja, kom igjen, sier han. Han ble litt satt ut av å se hvor deilige kropper de to jentene hadde. Skikkelig trange jeans framhevet alt av det aller vakreste ved kvinner.
Han slengte fra seg ytterklær han også, på deres måte, hulter til bulter, for å ikke virke for seriøs og ordentlig. I et forsøk på å vise at han var en av dem. Om ikke etter alder, så i sjelen i det minste.
Omvisningen ble en triumfferd for professoren. Jentene var i eventyrland og la ikke skjul på det. Det var heis mellom etasjene. Turen gikk innom badstu, boblebad, trimrom og soverom med enorm seng, det var så utrolig mye å se og kommentere for de to jentene. De småfrekke replikkene både på badstu og soverom satt løst: "Så det er her du puler kona di!" fikk han høre når de var innom det største soverommet. Professoren likte tonen. Jentene var bare helt herlige!
Tilbake i stua måtte de utforske barskapet med alle de, for jentene, ukjente flaskene. De testet ut både det ene og det andre, professoren holdt seg til sin konjakk. Jentene drakk ikke mye, men det var sterkt det som var i skapet til professoren, og det hadde en virking. Det ble snakk om badstu og boblebad. Jentene ville teste de mulighetene de hadde. Professoren var velvilligheten selv. Han fant frem håndklær til dem alle og vips så havnet de i både boblebad og badstue sammen.
Professoren var i en rus av lykke. Jentene var også beruset, men ikke så fulle at de ikke skjønte hva de holdt på med. De visste hvor nydelige de var for han. De ble revet med, og ble stadig frekkere. Det var gøy, det var en lek for dem. Dessuten, de hadde merket seg at professoren var i forbausende god fysisk form for sin alder. Han hadde en mannekropp en mann kan være stolt av. Helt klart ikke 20 år lenger, men han hadde sterke lår og seige muskler på en stor mandig kropp. Det han hadde mellom benene var ikke helt dødt det heller, det hadde jentene observert i badstuen, tross håndduken som dekket til.
Tia hadde testet han litt, ved å la håndduken gli litt til siden. Hun hadde litt skjødesløst blitt sittende med en strategisk liten åpning i håndduken slik at han kunne se direkte på hennes uovervinnelige våpen. Hun hadde stille og rolig latt han se mens hun selvsikkert fulgte med hvordan hennes makt over han sakte men sikkert gjennomboret hele hans kropp og sinn. Hun hadde fulgt blikket hans, det ga henne en god varm følelse å la han se det han ville. Hun kjente at hun ble våt, og uovervinnelig. Det var en nytelse for henne å dele med en så takknemlig mann.
Sannelig hadde professoren sett akkurat det han ønsket aller mest! Han var sterkt beruset, ikke av konjakken, men av de to kvinnene. Han hadde sett mer enn nok, den nydelige sorte trekanten mellom benene til Tia hadde trollbundet han. Han hadde kun en tanke i hodet nå. De unge kvinnene, og Tia spesielt, med sin utspekulerte frekkhet, hadde forvandlet den intelligente allvitende professoren til en enkel primitiv mann, med ett enkelt behov. Et behov fra neandertalermennesket uten kunnskap til bøker og visdom. Dette var det nye utgangspunktet når de nå var tilbake i stuen, kun innhyllet i hver sin store hvite håndduk.
Milde kommenterte spøkende i det de kom inn i stuen:
Her er det sikkert samme innetemperatur som hjemme hos mine besteforeldre!
Professoren smilte og svarte:
Vi litt eldre liker å ha det godt og varmt hjemme vet du!
Kjempedeilig det! kom det fra Tia.
Jentene var rastløse, de vandret rundt barbent mens de holdt på hånddukene sine. De studerte og fiklet med nips og detaljer rundt omkring i hyllene på den store stua. Studerte bilder og utforsket. Professoren laget drinker til dem og hentet konjakkflasken til seg selv. Da de så en stor høyttaler ville de ha musikk. Kunne de spille noe? Selvsagt. Alt utstyret var tipp topp og Tia koblet seg raskt på Spotify og fylte rommet med deilig dempet musikk. Jenten svinset seg rundt. De fant en fin boks og lurte på hva det var.
Sigarer, svarte professoren.
De åpnet, ville prøve en. Professoren reiste seg, hentet en sigar og fikk fyr på den. Han dro noen dype drag for at den skulle tenne skikkelig, før han leverte den til Milde. Hun trakk et forsiktig drag og kremtet. Tia forsøkte også. Ikke verst! sa hun og smilte i det hun lot den blå røyken sive ut. Professoren smilte og tok over sigaren, og ga dem hver sin drink i bytte.
Jentene danser rolig rundt til den behagelige musikken, med hver sin drink i hånden. De var et utrolig vakkert syn på det store stuegulvet med sine slanke myke kropper, på sine bare føtter. Proffen var overveldet. Han kunne se dem hviske sammen og le litt. Milde dulter Tia i siden, Tia ler tilbake. De ser av og til over mot professoren mens de danser.
Musikken endrer seg. Mer heftige rytmer fyller rommet. Proffen tar en god slurk av konjakken, og i det han løfter blikket igjen ser han begge jentene splitter nakne! De hvite håndklærne lå nå i hver sin liten haug midt på gulvet. Jentene smilte til han og danset nå i all sin fantastiske nakenhet med hver sin sorte trekant mellom benene. Det var et ufattelig syn å se de utrolig vakre kvinnekroppene bevege seg sensuelt og smidig i takt med musikken. Proffen stivner helt til, også det store udyret han har mellom benene stivner til. Jentene har selvsagt øyne for den detaljen. Han vinker dem til seg. De kommer på myke lette skritt mot han. De viser han alt, gjør ingen tegn til å ville skjule noe som helst på sine vakre kropper. Proffen, mannen, har aldri sett noe så vakkert i all sin levetid på denne jordkloden. De stiller seg foran stolen hvor han sitter.
Milde tar fra han sigaren og tar et dypt drag. Hun legger hodet litt bakover og lar den blå røyken sive sakte ut. Tia tar over sigaren og tar et drag hun også. Hoster litt med det samme, og ler litt unnskyldende, før hun trekker et nytt drag og holder det inne. Hun lener seg mot professoren og blåser røyken i ansiktet hans. Proffen er i transe. Han trekker henne enda nærmere, slik at hun blir stående rett foran han. Han stikker en finger i konjakkglasset, rører litt rundt med fingeren før han smyger hånden mellom benene hennes og leter seg fram til det lille rumpehullet hennes. Hun står helt rolig og venter på hva som skal skje. Hun kjenner fingeren hans som presser mot det lille stramme hullet. Hun fniser av forventning, og kvekker til i det fingeren trenger inn. Hun stønner og tar tak i det hårete hodet til professoren. Hun stønner i det hun kjenner fingeren som trenger stadig lenger inn. Ahh! åhh...OMG hvisker hun høyt nok til at begge hører det. Proffen stikker fingeren så langt inn han kommer, trekker den litt ut, før han igjen presser den inn. Tia skjelver i benene, han puler henne rolig med fingeren. Milde som har tatt over sigaren tar impulsivt et nytt drag, et dypt drag. Proffen reiser seg fra stolen, med fingeren fremdeles godt plassert inne i det deilige rumpehullet til Tia. Han ser gigantisk ut sammenlignet med den kortvokste jenta når han står så tett inntil henne. Han bruker den andre hånden til å spre benene hennes litt til, før han nesten løfter henne fra gulvet med den hånden som har så godt tak med fingeren. Han var kjempesterk, hadde fått kjempekrefter!
Å himmel i helvete! Stønner Tia som såvidt har tærne i kontakt med gulvet. Han løfter henne et par ganger fra gulvet på denne måten, før han trekker fingeren rolig ut. Tia puster ut, og smiler til han. Milde er helt taus når hun tar enda et drag fra sigaren. Forestillingen har gjort henne til en sigarrøyker!
Proffen setter seg tilbake i stolen. Han ser på Tia mens han fører fingeren rolig mot munnen med den største selvfølge. Han stikker den inn og suger på den med en tilfreds mine. Viser at han elsker det. Jentene ser målløse på han; Han er et dyr! Et rovdyr!
Proffen er overlegen og fornøyd i sin gode lenestol. Han strekker ut armen og stikker fingeren i konjakkglasset, og rører rolig rundt et par ganger: "Sånn, nå er den helt ren igjen!"
Milde uttaler med triumf i stemmen:
Ha ha! Han bløffer, det var ikke samme finger! Det var ikke den fingeren du hadde i munne sier hun påståelig.
Hun klarer ikke tro det hun så. Proffen tar det med stor ro. Han tar tak i hoftene til Milde og trekker henne bestemt til seg. Han gjør nøyaktig det samme med henne som han gjorde med Tia. Hun hyler av nytelse når hun løftes opp fra gulvet. Tia ler av henne. Når han har gitt henne noen gode løft, trekker han fingeren rolig ut til et dypt stønn fra Milde.
Nå får vi se da! sier Tia.
Proffen holder fingeren demonstrativt i været slik at det ikke skal være noen tvil, før han stikker nøyaktig samme finger med den største selvfølge inn i munnen.
Det var som f***! sukker Milde. Nå må hun tro det. Det var både kvalmende og sykt opphissende for henne.
Etter å ha suttet fra seg på sin favorittfinger, snurrer professoren den triumferende noen runder i konjakkglasset sitt.

Tia har lagt merke til at proffen ikke har vært helt upåvirket av det hele han heller. Håndduken han fremdeles har rundt livet står ut som et telt av pikken som nå er blitt god og hard. Tia setter seg foran stolen hans og stikker en hånd under det hvite kledet. Hun tar godt tak i den tykke kuken og begynner straks å runke den. Proffen lukker øynene. Hun åpner opp for å slippe den fram i lyset. Den tykke kuken står i en stor bue, og er litt bøyd til den ene siden. Den ser imponerende ut med sine grove blodårer. Som om det handler om selve urpikken som har vokst og vokst i mange år, sprengt seg fram og opp etter årelange seksuelle lyster og fristelser fra det motsatte kjønn.
Hun runker den forsiktig et par ganger før hun gaper over. Proffen slipper et tungt stønn som fyller hele rommet. Hun suger seg fast, biter forsiktig. Professoren tar et ømt tak i det lille søte hodet som ligger der mellom benene hans og gjør det så velsignet deilig for han. Tia lar kuken slippe ut av munnen, nyter det ekle beistet av en pikk med øynene, før hun begynner å leke med tunga rundt det glinsende penishodet. Hun får øyekontakt med han der oppe, og ønsker å pirre fram enda mer lyst og kraft i den gamle kjempen. Hun klemmer godt på de tunge ballene hans mens hun sier:
Så du liker å smake på rumpehullet til unge jenter du da gamlegrisen!
De snakker samme språk. Det er hora som kommuniserer direkte til den gamle grisen. De er på samme frekvens. Deres lyster møtes, og det slår gnister i rommet.
Den gamle gubben vrir seg av lyst og kåtskap når han hører de frekke ordene fra den unge deilige kvinnen. Hun har en så uendelig makt over han, i kraft av å være kvinne. Det er nesten som smerter det hun påfører han. Det gjør så godt at det gjør vondt. Han tvinger seg ut av stolen, skyver Tia foran seg og mot sofaen. Der dytter han henne bestemt over på rygg, løfter det venstre benet hennes over sofaryggen slik at den vulgære fitta hennes ligger helt åpen og ubeskyttet foran han.
Milde har fulgt etter, og stiller seg ved siden av Tia nærmest for å hjelpe henne, men mest selvsagt for å se hva som er i ferd med å skje.
Professoren rigger seg til. Men han har sittet for lenge i en stilling i stolen, og er ikke så ung som han følte seg. Litt klønete blir det når han senker hoftene for å styre den sultne pikken inn i Tias fristende vagina.
Milde må holde seg for munnen, det oppleves litt komisk. Han er nok litt for ivrig nå gamlefar, ler hun innvendig.
Men proffen har gjort dette så mange ganger før, han bommer aldri her. Naturen er hans veiviser når han holder kuken med sin høyre hånd og presser seg stadig lenger inn i den deilige unge fitta. Tia stønner og lager alle slags lyder på hans vei inn. Det er ingen lyder som antyder motvilje.
Den store gamle dragen puster og peser uten sjenanse. Han følger sitt instinkt, han gjør det naturen krever av han. Han ligger med hele sin tunge kropp over den svake lille skapningen som han nå skal beskytte og behage på urmannens måte.
Milde sitter taus og bergtatt av det hele. Hun ser den tykke grove pikken forsvinne stadig lenger inn i fitta til venninnen. Bevegelsen varer i en evighet. Plutselig stopper det opp, han kommer ikke lenger. Hele pikken fikk ikke plass i den unge fitta. Men han ser ut til å ha fått nok. Milde ser midt i alt det rufsete håret hans et smil. Tia smiler også. Hun ligger på ryggen i en seng av sitt eget lange sorte hår, spiddet på en lang tykk penis som gjør henne utrolig godt.
Hun sprer benene litt ekstra, i håp om at han skal komme enda lenger inn, at alt det deilige skal fortsette, at det skal være mer å hente, at den skal videre og videre og videre. Men nei, hun får han ikke dypere. Han begynner å trekke seg ut. Halvveis ut går han inn igjen. Vagina er ikke helt tilpasset så det kjennes som et spyd som trenger inn for hver gang han støter. Hun hyler av nytelse. Milde tar henne i hånden. Hun holder den høyre hånden hennes som ligger slapt utenfor sofakanten, og stryker den. Som en jordmor som har ansvar for en fødsel.

Tia blir raskt våtere. Hun tilpasser seg, pikken går perfekt inn og ut mellom lårene hennes. Det surkler for hver gang proffen kjører pikken inn. Han finner en behagelig rytme, en rytme han kan holde over en tid.
Tia legger merke til et bilde på veggen bak professoren, et bilde av kona hans. Hun føler seg frekk og sexy og stønner og vrir seg av nytelse over den deilige stimuleringen fra hennes kåte ektemann. Milde smiler til henne, ser at hun har det godt. Milde slipper hånden og tar nå tak i det høyre benet til venninna. Hun vet ikke helt hva hun holder på med men ønsker bare å delta, være til hjelp. Hun løfter benet hennes opp i lufta slik at Tia nå ligger med begge beina høyt, mens det store mannedyret ligger med hele sin tyngde og jager på for å sprute all sin kraft inn i musa hennes. Milde blir ufattelig kåt selv også, hun kjenner med den ene hånden at hun allerede er dyktig våt selv av å se på den nakne venninna slik hun ligger. Hun fukter en finger med det våte fra egen fitte, og smyger hånden inn mellom de to som elsker, og leter seg fram til klitten til venninnen. Hun begynner å gni fingeren forsiktig fram og tilbake og i små sirkler over det følsomme punktet. Tia puster tyngre og tyngre, av og til avbrutt av små stønn. Det går et plutselig rykk gjennom kroppen hennes og hun forsøker å gå opp i bro, men blir holdt nede av den tunge kroppen til professoren. Han holder den jevne takten mens han ser stolt på hvordan kvinnekroppen nærmest motvillig forsøker å vri seg unna den seksuelle nytelse. Etter noen sterke krampeaktige bevegelser faller Tia til ro. Hun lar hodet falle over på siden mot venninnen sin, og smiler tilfreds. Milde smiler tilbake. Professoren er rolig han også nå. Han venter på signal om hun vil at han skal fortsette. Han har fremdeles kuken inne i henne, han er klar for mer den gamle gubben. Han er utålmodig, han legger de store hendene sine over de små faste puppene hennes. Han kjæler med dem, knar veldig forsiktig mens han følger henne med øynene.

Jeg tror du får overta nå, sier hun til Milde. Professoren har ikke fått sitt, så han ber om å få slikke henne til avslutning i det minste. Det er greit for henne. Hun legger seg litt bedre til, med en pute under hodet.
Professoren legger seg raskt på plass der nede, og åpner med forsiktig kjærlighet den delikate sprekken hennes med to erfarne fingre. Det lyserøde kjøttet glinser uimotståelig fristende for det rovdyret han føler seg som. Tia kjenner leppene hans nippe i den følsomme klitten. Den ivrige tunga hans stryker deretter opp og ned kjønnsleppene og inn i hennes våte vagina.
Puh! proffen kan sine ting! tenker hun idet hun igjen kaster et blikk på bildet av den smilende kona som henger på veggen bak han.
Det rufsete hodet til professoren romsterer ivrig der nede mellom benene hennes. Håret hans er delvis falt framover. De to jentene ser på hverandre og fniser til den gamle mannen med det bustete hodet. Han slafser og koser seg og både ser og høres ut som en glupsk hund som holder på der nede.
Milde ser den flate magen til Tia går opp ned i rask rytme. Tia slipper av og til ut små lyder og kvelte hyl av tilfredshet. Det er tydelig at det han gjør er deilig for henne.
Milde blir utålmodig, hun vil også ha noe:
Nå er det min tur altså! sier hun.
Proffen titter forstyrret opp mellom benene til Tia, og ser spørrende på henne. Tia nikker og sier ok.
Kan vi gå på soverommet? spør Milde.
Så klart! svarer proffen.
De to jentene tar hver sin store slurk av drinkene sine før de følger professoren mot soverommet som ligger like rundt hjørnet av en stor peis. Tia klarer ikke la være å tøyse litt med pikken til professoren som står rett ut også mens han går over stuegulvet.
Gubben gleder seg! hvisker hun til venninna.
Men hva med kjæresten? spør hun videre.
Det går fint, svarer Milde. Du sier ikke noe gjør du vel?
Så klart ikke, beroliger Tia.
Milde fortsetter:
Dessuten, fitta er for typen, proffen får ta meg i rumpa! Han blir nok glad for det tenker jeg!
Det blir han nok, svarer venninnen med et lurt smil.
Han har ei fast og fin rumpe selv også, kommenterer Tia og nikker mot han som går like foran.
Sikkert takket være all syklingen til og fra jobb, hvisker Milde tilbake.
Framme på soverommet gjør professoren sengen klar. Milde hopper oppi og stiller seg på alle fire mens hun ser tilbake på professoren. Han går bort til et skap på veggen for å hente en tube med glidekrem.
Begge jentene ser på hverandre; de fikk begge et raskt glimt av hva mer som var i skapet. Det var litt av hvert tydeligvis, en pisk var godt synlig for begge. De ser liksom overrasket på hverandre. Det var vel egentlig ingen overraskelse at professoren hadde varierte interesser.
Uten prat klemmer proffen ut litt krem og begynner med vante fingre å smøre inn det lille hullet til Milde. De hører en litt nervøs latter fra henne, det kiler!
Proffen stikker inn en smurt finger og gjør jobben grundig. Til slutt smører han litt ekstra på pikken som vokser seg enda litt større av behandlingen.
Milde ser seg bakover, gruer seg litt. Det er ikke første gangen, men proffen har stort utstyr, og han er ganske kåt nå! Han ser nesten litt gal og vill ut i det han selv inntar plass bak henne.
Og det er ikke så rart heller. Med utsikt til den herlige kroppen til Milde! Den faste lille rumpa hennes og de nydelige runde myke lårene. Hun hviler på armene og har litt svai i den slanke ryggen, for at rumpa skal strutte litt mer mot professoren. Kanskje er det bevisst for å friste han, kanskje er det bare en naturlig stilling for kvinner. Utrolig vakkert er det uansett.
Tia stiller seg ved siden av, nå skjer det!
Proffen styrer den stive pikken mot det lille rumpehullet. Tia griper inn og sprer rumpeballene til venninnen for at han skal komme bedre til. Det var helt unødvendig, men hun gjorde det likevel. Hun ville være så nær som mulig. Det var så utrolig frekt og sexy. En herlig følelse for Tia også, å være med på dette. De delte opplevelsen, de var som venninner flest; de delte hemmeligheter sammen.
Proffen er proff, han bruker ikke lang tid med press mot åpningen før han klarer å få inn det store kukhodet. Svupp sier det når det deilige hullet sluker den første biten av kuken.
Aiaiaiai! hører de fra Milde, hun klynker seg og høres nesten ut til å gråte. Overkroppen har sunket sammen og hun graver ansiktet ned i puta foran seg.
Tia bøyer seg framover og stryker henne over håret, hun ser at Milde har tårer i øynene.
Går det bra? spør hun forsiktig.
Milde bare nikker, og får fram et slags smil, før hun sukker dypt.
Proffen står helt stille, og venter.
Milde løfter seg på de spinkle armene igjen og tar sats:
Jeg er klar, bare kom igjen, sier hun tappert.
Hun kjemper en kamp med seg selv, tenker Tia. Hun legger merke til at det er like før det drypper fra fitta hennes, ingen tvil om at hun vil.
Proffen presser hoftene fram igjen, pikken går sakte dypere inn. Det ser helt ekstremt ut. Tia har selv hatt analsex men aldri sett det selv, på så nært hold, naturlig nok. Det er helt rått å se den feite kuken forsvinne, stadig dypere, inn i det lille utsprengte rumpehullet til venninna!
Tia kjenner at hun blir kjempekåt, hun blir helt revet med og må ta på seg selv. Hun onanerer helt på instinkt. Den ene hånden hennes stryker kjærlig over en av rumpeballene til venninna, den andre har hun mellom benene sine.
Glidemiddelet har nå blitt fordelt gjennom hele analen til Milde, og kuken til professoren jobber jevnt inn og ut. Han er ingen ung danseløve akkurat, men han er smidig nok i hoftene til å holde en jevn og fin rytme.
Milde er i ekstase over den deilige følelsen kuken til professoren gir henne. Nå er det bare deilig, ingen smerte. Hun har sunket sammen med overkroppen igjen, men nå av nytelse. Den ene hånden hennes har funnet veien til fitta. Tia ser det glinser i våte fingre som jobber vilt men systematisk øverst mellom lårene. På bevegelsene ser hun at det ikke er lenge før det går for henne. Professoren våger å øke takten. Han har klart å få hele pikken inn i rumpa hennes nå, hun er fullstendig åpen for han. Han puster og peser og støter som en gal okse. Kroppen til Milde dyttes framover for hvert støt. Hun presser i mot for å ikke bli dyttet framover. Professoren styrker grepet rundt hoftene hennes for å kunne støte av all kraft, han klarer ikke holde igjen.Verken Milde eller Tia har opplevd maken til gal okse. Milde får en helt vill orgasme, hun hyler høyt og hemningsløst mens hun klasker den høyre hånden ned i sengen. Hun rister, hele kroppen dirrer i flere sekunder. Det er nesten så det forplanter seg videre til oksen der bak, han dirrer også, vibrerer og ser helt rar ut i ansiktet. Tia handler på refleks og dasker til den ene rumpeballen hans alt hun kan. Uten å tenke begynner hun å slå helt vilt på rumpa til professoren:
Kom igjen din gale okse, kom med mannesafta di! Fyll henne opp med varm deilig sæd fra de store ballene dine, din kukokse! Gi henne inn, vis at du fremdeles er en mann for henne, å kom igjen da!
Du elsker rumpehullet til jenter, så vis det nå, sprut henne full med den ugly sædspruten din!
Det rabler fullstendig for Tia, hun aner ikke hva hun sier. Ordene bare faller fra himmelen, eller helvete? Uansett, det har en enorm effekt på professoren som spruter som bananas inn i rumpa til venninna hennes. Han rykker til og pumper alt han har inn i det allerede overfylte hullet. Han stønner et vanvittig stønn som smeller i veggene, han stønner flere ganger, like mange ganger som han pumper sæden sin inn i henne. Det pipler til slutt ut litt sæd ut rundt skaftet på kuken.
Like plutselig som han ekploderte, like plutselig blir han stille. Han blir stående apatisk på knærne. Han ser ut til å tenke seg om, hva var det som skjedde liksom? Han stryker over rumpeballene til Milde, nærmest betenksomt, som i en sjokktilstand. Han trekker hoftene bakover, kuken følger med og siger langsomt ut av rumpehullet, helt til det igjen høres et lite svupp, i det kukhodet vipper ut. Han smiler, Milde har snudd seg, hun måtte se hva som skjedde der bak, hun smiler tilbake. Det var det siste han så før han falt bakover med et brak.

Tia er helt apatisk, Milde reagerer spontant med å kaste seg rundt og kravler på alle fire over mot professoren som ligger helt død i andre enden av den store sengen. Hun setter seg over han og klasker han i ansiktet med håndflaten. Tia står og koper, som frosset fast, men øynene beveger seg. Alt hun ser er rumpa til Milde, det lille hullet som nå er litt rødlig og fremdeles ørlite åpent, og at det siger en tykk stripe med melkehvit sæd ut av dette lille hullet.
Hent vann! roper Milde.
Tia kvekker til og vet ikke helt hvilken retning hun skal løpe, til slutt løper hun bare. To minutter senere kommer hun tilbake med en balje med iskaldt vann.
Bra! roper Milde, han har puls! Gi meg baljen, forsiktig. Milde tenker dette må hun gjøre selv.
Hun tømmer alt det kalde vannet over hodet til professoren. Det har en umiddelbar effekt; han våkner til live. Han rister på hodet og åpner øynene.
Går det bra? spør Milde og stryker han på det ene kinnet.
Han nikker forvirret.
Milde synker sammen på senga, Tia omfavner henne.
Herreguuud! sier de lavt til hverandre.
Dette fikk være nok, sier Milde. Vi har forelesning på mandag, med han der! Sier hun med lav stemme og skrekkblandet fryd, mens hun peker på den halvdøde men lykkelige professoren.


























Profilbilde Tymbro99 06-02-24, 13:14
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fantastisk!

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 06-02-24, 13:41
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Takk, bra du fikk noe igjen for all lesingen :)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.