Profilbilde galeganiN VIP ID-Verifisert Trådstarter 06-02-24, 13:50 Pleasureslut
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Etter de første møtene, der jeg begynte å bli kjent med hvem du er, og spenningen og forventningene hadde bygget seg opp, så var det klart for vårt første møte der sex var et uttrykt ønske fra oss begge.

Vi har snakket og tekstet om hva vi liker og har lyst til å utforske, og tiltrekningen har vokst seg stadig større hos meg. Samtidig som den lille tvilen om hva en eldre person som jeg, kan tilby en vakker ung kvinne spøkte i bakhodet.

Hotellrommet var booket, og som alltid var jeg litt for tidlig ute. Du hadde rotet litt for å finne frem, og den lille nervøsiteten hadde fått rom til å spire mer enn jeg likte. Ville jeg være verdt dette?

Så, etter noe nervøs venting meldte du din ankomst, og jeg kunne invitere deg inn.

Du kom rett fra trening, og trengte en dusj, sa du. Jeg syntes det hørtes ut som en fabelaktig idé, men før det ønsket jeg bare å kysse deg.

Litt famlende fra min side, tilsynelatende trygg og sikker fra din side, fant munnene våre hverandre, og ting begynte å falle på plass. Kroppen responderte, den forbindelsen jeg kjente føltes gjensidig. Klærne kom av i rykk og napp inne på det lille badet, og sakte, men sikkert kunne du benytte deg av den enorme dusjen på to kvadratcentimeter.

Jeg ble stående å se på deg, på vannet som rant nedover kroppen din. Når du spurte om jeg ville kjenne hvor våt du var jeg ikke vond å be, og lot fingrene finne vei inn i deg mens vi kysset hverandre grådig.

Jeg dro til meg et håndkle og begynte å tørke deg, mens jeg tenkte at jeg heller burde slikket deg tørr - samtidig ville jeg ut av det lett klaustrofobiske badet og inn på sengen.

Vi vakler oss, tett omslynget, ut av badet, hvor vi sklir ned på sengen med hendene febrilsk utforskende på hverandres kropper. Brystene dine er store med herlig fristende nipler som ser perfekte ut til å bite i. Fitta di er herlig varm og våt, og lukten på fingrene mine gir mersmak.

Jeg lar munnen kysse meg nedover magen din, og der rett under det sorte korte håret står en fantastisk klitoris i giv akt og formelig roper etter leppene og tunga mi. Og jeg fråtser i kjønnet ditt! Kan fylle munnen med klitten din, og suger mens jeg lar tungen leke med den. Fingrene mine glir inn i deg og leker med med deg fra innsiden - til du stønner og vrir deg i herlige rykninger.

Smilet ditt når jeg kryper opp mot deg igjen, gjør meg glad og kåt og jeg kjenner at all usikkerhet er borte.

Jeg gleder meg til å utforske sagaen som er din kropp, og kysser deg grådig mens vi begynner runde nummer to. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.